Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Πως να αλλάξετε μια λάμπα με τον πιο εύκολο τρόπο !!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα γελάσει κανείς με τούτο το "κακόγουστο" αστείο...
όμως το μήνυμα είναι ότι "ο κλέφτης και ο ψεύτης θα χαρούν για λίγο"...Νόμος!
Η φάρσα της δεκαετίας - Η απατημένη γυναίκα ζητάει... εξηγήσεις από τον σύντροφό της (Βίντεο)!
Το βίντεο που ανέβηκε στο youtube πριν από ένα χρόνο, εξακολουθεί να κάνει εκατοντάδες ''κλικ'' καθημερινά...
Από μια απίστευτη φάρσα, που έγινε πριν από ένα περίπου χρόνο και εξακολουθεί να κάνει το γύρο των social media, η "απατημένη" γυναίκα, έμαθε από τον καλό της ότι έχει άλλη σχέση! Η ιστορία έχει ως εξής...
Η Κατερίνα πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή και έδωσε το τηλέφωνό του αγαπημένου της στο στούντιο. Η εκφωνήτρια τον πήρε τηλέφωνο, υποδυόμενη υπάλληλο ανθοπωλείου και του είπε πως μπορεί να στείλει δωρεάν ένα μπουκέτο λουλούδια όπου επιθυμεί.
Εκείνος όμως αντί να τα στείλει στην Κατερίνα τα έστειλε στην Αθηνά. Το Κατερινάκι άκουγε όμως από την άλλη άκρη της γραμμής και κατάλαβε ότι τα λουλούδια δεν ήταν για εκείνη. Ο διάλογος που ακολούθησε στον αέρα του ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης ήταν απολαυστικός. Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει το thebest.gr...
τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα γελάσει κανείς με τούτο το "κακόγουστο" αστείο...
όμως το μήνυμα είναι ότι "ο κλέφτης και ο ψεύτης θα χαρούν για λίγο"...Νόμος!
Θλιψη... ολα στον βωμο της ακροματηκοτιτας και της "ανοησιας" του καθε συμετεχχοντα.. λες και δεν υπαρχουν τροποι να ανακαλυψεις αν σε κερατωνει ο συντροφος σου... αφου αργα η γρηγορα θα βγει στο φως... το λεω απο εμπειρια..