Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? όλες οι νεράιδες έχουν αυτές τις αναλογίες? λίγο ρατσιστικό μου φαίνεται....άσε που κάποιος κάποτε μ΄έλεγε "νεράίδα" μου και τώρα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με δούλευε..... :lol:
gilda έγραψε:Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? όλες οι νεράιδες έχουν αυτές τις αναλογίες? λίγο ρατσιστικό μου φαίνεται....άσε που κάποιος κάποτε μ΄έλεγε "νεράίδα" μου και τώρα έχω αρχίσει να πιστεύω ότι με δούλευε..... :lol:
Συνήθως οι νεραιδούλες είναι πανέμορφα πλάσματα και με τέλειες αναλογίες...
Υπάρχουν όμως και καποιες εξαιρέσεις όπως οι Bendith Mamau που είναι κοντές, άσχημες και κουτσές νεράιδες τις Ουαλικής παράδοσης. Είναι κακότροπες και αντικοινωνικές, αλλά αγαπούν πολύ τα όμορφα μωρά και τους συμπεριφέρονται με πολύ στοργή και τρυφερότητα.
Ειναι φορέας της δικαιοσύνης στους ευάλωτους και αδικημένους ανθρώπους,
ζει μεσα σε δάση απο λεμονιές και βελανιδιές,
την βλέπει κανείς μόνο όταν κρατά ενα τετράφυλλο τριφύλλι,
στολιζεται με φύλλα μουριάς και με χυμώδεις καρπούς
και.. εχει γαλαζια παγερα φτερα ..
Μπράβο Γιάννη παιδί μου.....σωστά έπραξες...καλός ο πεταλούδος ή νεράιδος, δεν ξέρω τι είναι τέλος πάντων...συνέχισε έτσι ,γιατι μου έχεις κάνει τα νευρα καλώδια μ΄αυτές τις θεές....να φανταστείς αποφάσισα να μην κολυμπήσω φέτος για να μην βγάλω το θεικό κορμί μου σε κοινή θέα...όταν γίνω σαν κι αυτές ή περίπου τέλος πάντων , μπορεί και να ξαναεμφανισθώ σε παραλία...