Εγώ έτσι όπως το αισθάνομαι, είναι μία διαταραχή του ενεργειακού πεδίου, που έχει σαν αποτέλεσμα να "βαραίνει". Αυτό το βάρος είναι που γίνεται αντιληπτό σαν ζαλάδα, αίσθηση κόπωσης, αδυναμία συγκέντρωσης και υπνηλία. Κατά την διαδικασία του "ξεματιάσματος" ανεβαίνουν οι δονίσεις της ενέργειας, θεραπεύεται το ενεργειακό πεδίο, το φορτίο που είχε απομακρύνεται και έτσι επανέρχεται η ισορροποία.
Και τι προκαλεί αυτήν την διαταραχή; Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει πως αφορά κάποια κακή ενέργεια από άλλους, όπως φθόνος, ζήλια, μίσος. Εγώ όμως πιστεύω ότι αποτελεί δικιά μας ενέργεια, ότι εμείς οι ίδιοι προκαλούμε αυτήν την διαταραχή. Το πως ακόμα δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, το μελετάω ακόμα!

Εγώ προσωπικά πάντα ήμουν πολύ ευαίσθητος σε αυτό. Ήδη από το γυμνάσιο, θυμάμαι, κάθε μεσημέρι σχεδόν γυρνούσα από το σχολείο χάλια και έβαζα τον πατέρα μου και με ξεμάτιαζε. Στην ίδια ηλικία έμαθα κι εγώ να ξεματιάζω, μόνος μου με έναν απλό διαλογισμό και με την θέλησή μου. Όμως μου ήταν αδύνατον να ξεματιάσω τον εαυτό μου. Μόνο φέτος, με την βοήθεια της Καρούνα, άρχισα να καταφέρνω να ισορροπώ τα πεδία μου και να "ξεματιάζομαι".

Υ.Γ.: Θεώρησα καλό να ανοίξω ειδικό topic για το μάτι, παρ'όλο που έχω βρει εδώ-κι-εκεί αναφορές για αυτό, γιατί νομίζω ότι είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει γενικώς.