Ο μόνος παιχνιδιάρης δαίμων που ξέρω είναι του "τυπογραφείου" !Vaso έγραψε:αν κατάλαβα καλά λέει "όλοι ψάχνουμε για κάποιον, του οποίου οι δαίμονες παίζουν καλά με τους δικούς μας"
και καλά να παίζουν...αν τρώνε τους δικούς μας, δεν λέει ε?![]()
![]()
![]()

Συντονιστής: Emmaki
Ο μόνος παιχνιδιάρης δαίμων που ξέρω είναι του "τυπογραφείου" !Vaso έγραψε:αν κατάλαβα καλά λέει "όλοι ψάχνουμε για κάποιον, του οποίου οι δαίμονες παίζουν καλά με τους δικούς μας"
και καλά να παίζουν...αν τρώνε τους δικούς μας, δεν λέει ε?![]()
![]()
![]()
Αγγέλα μουΓιαγια ,εσεις ,στην εποχη σου ,δεν χωριζατε?Στην εποχη μου παιδι μου,εμεις ,οτι χαλουσε ,το φτιαχναμε.Δεν το πεταγαμε.
Έτσι είναι Αγγέλα μου συμφωνώ, δουλειά και ειλικρίνεια με τον εαυτό μας πρώτα.Θελω να πω οτι ολες μα ολες οι σχεσεις χρειαζονται καθημερινη δουλεια για να συνεχισουν να υπαρχουν
«Θα έρθω αργότερα», μου είπες, αλλά ο χρόνος δεν υπάρχει στον μαύρο ποταμό Δεν ξέρω τι θα πει χρόνός και τι θα πει επιστροφή Το μόνο που ξέρω είναι ότι σαγαπώ!
΄Ετριξε το σύμπαν «μην το ξαναπείς, ποτέ μην το ξαναπεις » η θεά είχε αγριέψει, στεκόταν μπροστά μου γεμάτη οργή, τα μάτια της άστραφταν από μίσος! Ο ποταμός φοβήθηκε και άρχισε να τρέμει Δίνες και κύματα εναλλάσσονταν και χτύπαγαν την βάρκα
«Σ αγαπώ » σου το είπα θεά, ό,τι δεν βλέπεις είναι η δική μου δύναμη!