Συντονιστής: Emmaki
Γι' αυτήν την περίπτωση μιλάμε...όταν μετά από αλλεπάλληλες σχέσεις δεν έμεινε παρά το κενό...Και τότε πρέπει να βουτήξεις με θάρρος μέσα του και να σε βρεις...Εκεί στο κενό...
Ναι αυτο Θαρρος στην βουτια του κενου... εκει στο τιποτα να να βρεις τον ευατο σου που σκορπαγες σε πλασματικες αναγκες... αγνωοντας την ψυχη σου.. και να γεμιζεις μερα μερα στιγμη στιγμη απο εσενα.. ποσο προσφατα βιωμενο...Πιστεύω ότι ούτε ένας έρωτας δεν θα πήγαινε χαμένος, αν μετά το τέλος του, τούτο το κενό ήταν γεμάτο από την εμπειρία...Συνήθως αυτό το κενό γεμίζει με πίκρα και απογοήτευση και μόνο γι' αυτό συζητάμε...
μαθαίνω Βασούλα μου αλλά μη νομίζεις ότι δε μου σκάνε πράγματα τα οποία δεν έχω πάρει είδηση.... και όλο και περισσότερα κάθε μέρα......Vaso έγραψε:ναι Ειρηνούλα, τώρα μαθαίνεις όμως κάτι άλλο...![]()
![]()
![]()
![]()
Τι όμορφα που τα λες Βάσω μου...Ειρηνούλα ίσως να είναι πιο απλά τα πράγματα, απ' ότι ο νους σου τα παρουσιάζει...Εκείνος είναι βαθιά νυχτωμένος, όχι εσύ...
Εσύ δεν είσαι μόνο ο νους σου, ούτε μόνο το συναίσθημά σου...Ο ένας ελέγχει και ο άλλος φοβάται...
Και εσύ? τι σχέση έχεις με όλα αυτά?