PARTY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (και στιγμιοτυπα)!!!!
Re: PARTY - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (και στιγμιοτυπα)!!!!
αααααααααααααααααα ασε Μανο ακομα το κοβω το κομμενο απο το 2010 

παρε κουτα σου λεω 

Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Μανο μου ισως τοτε που εφυγες απο Ελλαδα να το ειχες αναγκη...και σιγουρα για καποιο λογο θα εφυγες!!! 

Παντα στην Ζωη μας, οσο ωριμαζουμε και εργαζομαστε με αυτο το βαθυτερο επιπεδο του Εαυτου μας, αλλαζουν οι επιλογες, οι προτεραιοτητες αλλα και οι αναγκες μας....στην Ουσια η Ζωη γινεται το κινητρο!!!
Οποτε ποτε δεν ξερεις ειτε για την Ελλαδα, ειτε για το τσιγαρο

Σιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!!!

Παντα στην Ζωη μας, οσο ωριμαζουμε και εργαζομαστε με αυτο το βαθυτερο επιπεδο του Εαυτου μας, αλλαζουν οι επιλογες, οι προτεραιοτητες αλλα και οι αναγκες μας....στην Ουσια η Ζωη γινεται το κινητρο!!!
Οποτε ποτε δεν ξερεις ειτε για την Ελλαδα, ειτε για το τσιγαρο
Σιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι

Reiki Center - Ρεικι
Emmanouela έγραψε: Σιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!!!![]()
![]()
 Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω 

Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Αχ, Καρδούλα μου, τι Όμορφο!!!Εμμάκι έγραψε:Σιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!!!
Μάνο μου, αυτό στάνταρ!!!!
:banana-angel:
There's no point in Living if you can't feel the Life!!!

Ω Ναι!!!Σιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!!!
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!

----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
ω ναι..Emmanouela έγραψε: Παντα στην Ζωη μας, οσο ωριμαζουμε και εργαζομαστε με αυτο το βαθυτερο επιπεδο του Εαυτου μας, αλλαζουν οι επιλογες, οι προτεραιοτητες αλλα και οι αναγκες μας....στην Ουσια η Ζωη γινεται το κινητρο!!!
Σιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!!!![]()
![]()
Εμμακι μου γλυκο εσυ
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο

Emmanouela έγραψε:Σιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!!!
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν. 
Πολέμα και οραματίσου!

Πολέμα και οραματίσου!
- margaritarenia

Εμμάκι.......Emmanouela έγραψε: Παντα στην Ζωη μας, οσο ωριμαζουμε και εργαζομαστε με αυτο το βαθυτερο επιπεδο του Εαυτου μας, αλλαζουν οι επιλογες, οι προτεραιοτητες αλλα και οι αναγκες μας....στην Ουσια η Ζωη γινεται το κινητρο!!!
Σιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!![/b]!![]()
![]()
Μάνο .......πάρε σοκολάτες.......για το ταξίδι ...... ;)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι  ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου 

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
ωωω ναιΣιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!!!
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει

ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Εμμανουέλα μου γλυκιά σε ευχαριστώ πολύ γι' αυτό!!!!!!!!!Σιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!!!![]()
![]()
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Μμμμμμμ...Σιγουρα αν ερθεις παντως, θα Χορεψεις κι εσυ Μαζι μας στην Μελωδια της Ζωης!!!!
Πολέμα και Οραματίσου  

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.
Μια Στιγμη Δυναμης....
Μια Στιγμη Θαρρους...
Μια Στιγμης Πιστης...
Μια Στιγμη Εμπιστοσυνης...
Στιγμες που συνθετουν την Αγαπη και την Αληθεια της Ζωης μας...Στιγμες που οδηγουν τα Βηματα μας στον Θεο και ανοιγουν τον Εαυτο μας στην Σοφια και στην εκδηλωση των Αρετων και των Ποιοτητων της Ψυχης μας!!!

Χτες στον Διαγωνισμο Χορου, ειδα τους αγαπημενους μας Ανθρωπους να χαραζουν τους χτυπους της Καρδιας τους στην πιστα...να Χορευουν στον παλμο της Θεικης Μελωδιας...να ζωγραφιζουν πανεμορφες εικονες με τα χρωματα της Ψυχης τους και με την Απλοτητα τους να σκορπουν την λαμψη τους!!!!

Ηταν μια ιδιαιτερα συγκινητικη μερα για αυτα τα Βηματα που καναμε Ολοι Μαζι...
Αννουλα μου, Αγγελακο μου, Ελενιτσα μου, Μπετουλα μου, Πανουλη μου, (και η Νατασσουλα μας που δεν διαβαζει εδω) Σας Ευχαριστω μεσα απο την Καρδια μου για το Θαρρος σας, την Χαρα σας και για Ολες αυτες τις Στιγμες που μας χαρισατε μεσα απο την Εμπιστοσυνη σας να βαδισουμε Μαζι, πιασμενοι απο το χερι, στο Φως!!!

Συγχαρητηρια σε Ολους και ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα ειστε Ολοι Νικητες στην Καρδια μου γιατι εβλεπα την Ψυχη σας να χαμογελαει και να ειναι Ελευθερη!!!!

Αγγελακο μου εχτες πηρα κι εγω το δικο μου μαθημα, θυμιζοντας μου οτι η Απλοτητα και η Ταπεινοτητα θα βρισκει παντα χωρο να Υπαρχει αναμεσα και στις πιο εντυπωσιακες φιγουρες και εικονες...και οσο και να προσπαθουν οι ανθρωποι να το αναιρεσουν, οταν μας Οδηγει η Ψυχη μας, θα κανουμε παντα ενα Βημα πιο κοντα στον Θεο!!!!

Πολλα Συγχαρητηρια για την 3η θεση στο Αργεντινικο Τανγκο και ενα μεγαλο Ευχαριστω σε εσενα για το πρωτο Κυππελο που μπαινει στην Σχολη μας!!!!!!

Και πολλα, πολλα Ευχαριστω σε Ολους που Εισασταν εκει με την Καρδουλα σας να μας στηριζετε και να μας στελνετε Αγαπουλοσκονη!!!!!!

Αγαπημενοι μου, αυτο το Βημα, με διδαξε κι εμενα πολλα...εχω μονο Ευγνωμοσυνη για οτι Ζησαμε χτες!!!!!!

Σας Αγαπω πολυ Ολους!!!!

Μια Στιγμη Θαρρους...
Μια Στιγμης Πιστης...
Μια Στιγμη Εμπιστοσυνης...
Στιγμες που συνθετουν την Αγαπη και την Αληθεια της Ζωης μας...Στιγμες που οδηγουν τα Βηματα μας στον Θεο και ανοιγουν τον Εαυτο μας στην Σοφια και στην εκδηλωση των Αρετων και των Ποιοτητων της Ψυχης μας!!!
Χτες στον Διαγωνισμο Χορου, ειδα τους αγαπημενους μας Ανθρωπους να χαραζουν τους χτυπους της Καρδιας τους στην πιστα...να Χορευουν στον παλμο της Θεικης Μελωδιας...να ζωγραφιζουν πανεμορφες εικονες με τα χρωματα της Ψυχης τους και με την Απλοτητα τους να σκορπουν την λαμψη τους!!!!
Ηταν μια ιδιαιτερα συγκινητικη μερα για αυτα τα Βηματα που καναμε Ολοι Μαζι...
Αννουλα μου, Αγγελακο μου, Ελενιτσα μου, Μπετουλα μου, Πανουλη μου, (και η Νατασσουλα μας που δεν διαβαζει εδω) Σας Ευχαριστω μεσα απο την Καρδια μου για το Θαρρος σας, την Χαρα σας και για Ολες αυτες τις Στιγμες που μας χαρισατε μεσα απο την Εμπιστοσυνη σας να βαδισουμε Μαζι, πιασμενοι απο το χερι, στο Φως!!!
Συγχαρητηρια σε Ολους και ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα ειστε Ολοι Νικητες στην Καρδια μου γιατι εβλεπα την Ψυχη σας να χαμογελαει και να ειναι Ελευθερη!!!!
Αγγελακο μου εχτες πηρα κι εγω το δικο μου μαθημα, θυμιζοντας μου οτι η Απλοτητα και η Ταπεινοτητα θα βρισκει παντα χωρο να Υπαρχει αναμεσα και στις πιο εντυπωσιακες φιγουρες και εικονες...και οσο και να προσπαθουν οι ανθρωποι να το αναιρεσουν, οταν μας Οδηγει η Ψυχη μας, θα κανουμε παντα ενα Βημα πιο κοντα στον Θεο!!!!
Πολλα Συγχαρητηρια για την 3η θεση στο Αργεντινικο Τανγκο και ενα μεγαλο Ευχαριστω σε εσενα για το πρωτο Κυππελο που μπαινει στην Σχολη μας!!!!!!
Και πολλα, πολλα Ευχαριστω σε Ολους που Εισασταν εκει με την Καρδουλα σας να μας στηριζετε και να μας στελνετε Αγαπουλοσκονη!!!!!!
Αγαπημενοι μου, αυτο το Βημα, με διδαξε κι εμενα πολλα...εχω μονο Ευγνωμοσυνη για οτι Ζησαμε χτες!!!!!!
Σας Αγαπω πολυ Ολους!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι

Reiki Center - Ρεικι
Είσαι Αγάπη...Αν αυτό το αποδεχτείς και δεν το πολεμάς, τούτος ο θεός θα εξαφανιστεί από το Σύμπαν σου...
... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.

... "η Ψυχή δεν παίρνει αξίες από αυτό που κάνεις, αλλά από αυτό που νιώθεις όταν το κάνεις..." Β.Ν.