Μια Στιγμη Δυναμης....
Μια Στιγμη Θαρρους...
Μια Στιγμης Πιστης...
Μια Στιγμη Εμπιστοσυνης...
Στιγμες που συνθετουν την Αγαπη και την Αληθεια της Ζωης μας...Στιγμες που οδηγουν τα Βηματα μας στον Θεο και ανοιγουν τον Εαυτο μας στην Σοφια και στην εκδηλωση των Αρετων και των Ποιοτητων της Ψυχης μας!!!
Χτες στον Διαγωνισμο Χορου, ειδα τους αγαπημενους μας Ανθρωπους να χαραζουν τους χτυπους της Καρδιας τους στην πιστα...να Χορευουν στον παλμο της Θεικης Μελωδιας...να ζωγραφιζουν πανεμορφες εικονες με τα χρωματα της Ψυχης τους και με την Απλοτητα τους να σκορπουν την λαμψη τους!!!!
Ηταν μια ιδιαιτερα συγκινητικη μερα για αυτα τα Βηματα που καναμε Ολοι Μαζι...
Αννουλα μου, Αγγελακο μου, Ελενιτσα μου, Μπετουλα μου, Πανουλη μου, (και η Νατασσουλα μας που δεν διαβαζει εδω) Σας Ευχαριστω μεσα απο την Καρδια μου για το Θαρρος σας, την Χαρα σας και για Ολες αυτες τις Στιγμες που μας χαρισατε μεσα απο την Εμπιστοσυνη σας να βαδισουμε Μαζι, πιασμενοι απο το χερι, στο Φως!!!
Συγχαρητηρια σε Ολους και ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα ειστε Ολοι Νικητες στην Καρδια μου γιατι εβλεπα την Ψυχη σας να χαμογελαει και να ειναι Ελευθερη!!!!
Αγγελακο μου εχτες πηρα κι εγω το δικο μου μαθημα, θυμιζοντας μου οτι η Απλοτητα και η Ταπεινοτητα θα βρισκει παντα χωρο να Υπαρχει αναμεσα και στις πιο εντυπωσιακες φιγουρες και εικονες...και οσο και να προσπαθουν οι ανθρωποι να το αναιρεσουν, οταν μας Οδηγει η Ψυχη μας, θα κανουμε παντα ενα Βημα πιο κοντα στον Θεο!!!!
Πολλα Συγχαρητηρια για την 3η θεση στο Αργεντινικο Τανγκο και ενα μεγαλο Ευχαριστω σε εσενα για το πρωτο Κυππελο που μπαινει στην Σχολη μας!!!!!!
Και πολλα, πολλα Ευχαριστω σε Ολους που Εισασταν εκει με την Καρδουλα σας να μας στηριζετε και να μας στελνετε Αγαπουλοσκονη!!!!!!
Αγαπημενοι μου, αυτο το Βημα, με διδαξε κι εμενα πολλα...εχω μονο Ευγνωμοσυνη για οτι Ζησαμε χτες!!!!!!
Σας Αγαπω πολυ Ολους!!!!