Μα η κατρακυλα δεν εχει φυλλο... και ειναι οντως θλιβερο....Και δυστυχώς τα πράγματα είναι κάπως έτσι και με τους ετερόφιλους! Η κατρακύλα δεν έχει φύλο...![]()
![]()
Θλιβερό...
Αυτο Φωτεινενια οπως το λες..είναι όμορφο πράγμα η συντροφικότητα χωρίς την λύσσα των προσδοκιών,
Και αυτο σημερα σε αγαπω.. τωρα... αυτη την στιγμη...το άγγιγμα, το Σαγαπώ αυτή την στιγμή, είναι όλη η Ύπαρξη γεμάτη στο Τώρα.
Αυτό ακριβώς Ιωάννα μου...!Γιατι περιμενουμε να γεμισει το κενο μας ενας αλλος ανθρωπος, κενος και αυτος...
Τελικά ναι Φωτεινή μου...είναι τόσο πιο απλά τα πράγματα από όλο αυτό σενάριο που παίζουμε πολλές φορές και από συνήθεια
Έτσι Άννα μου...και έρχεται η μέρα που λες δεν αντέχω άλλο τα σενάρια και τις προσδοκίες και πνίγεσαι και αφήνεσαι να βιώσεις τη Ζωή όπως προκύψει όμορφα και απλά
Όντως Τάρα μου... Πανέμορφο!!! ...άλλα και δυσκολάκι(!) :lol:Τι όμορφο να μοιράζεσαι την Αγάπη που έχεις![]()
![]()
![]()
![]()
Μάνος έγραψε:Αναλωνόμαστε δεξιά και αρίστερα και χάνουμε την ουσία. Έχουμε πάψει να ζούμε και όλοι στροθοκαμιλίζουμε... Ψάχνουμε να βρούμε τον έναν μέσα από τις περιστασιακές απολαύσεις...! Η κατρακύλα δεν έχει φύλο
Γιούχου έγραψε: Γιατι περιμενουμε να γεμισει το κενο μας ενας αλλος ανθρωπος, κενος και αυτος.......
χωρις να νιωθουμε οτι μας χρωστανε αλλα ουτε κι εμεις χρωσταμε σε κανενα....
παιδάκια...Anna έγραψε:και έρχεται η μέρα που λες δεν αντέχω άλλο τα σενάρια και τις προσδοκίες και πνίγεσαι και αφήνεσαι να βιώσεις τη Ζωή όπως προκύψει όμορφα και απλά
Χαιρομαι πολύ για σένα Θοδωρή μου!!!Στο πρώτο βιντεάκι είδα καθαρά τον εαυτό μου (οκ, χωρίς τους κοιλιακούς), έτσι όπως έψαχνα από άτομο σε άτομο να βρω αυτό το "κάτι". Άσχημη περίοδος. Αλλά πάλι τώρα καταλαβαίνω ότι τον εαυτό μου έψαχνα. Και όταν αποφάσισα να του απλώσω το χέρι και να τον αγκαλιάσω, τότε βρέθηκε και ο άνθρωπος να μου δώσει το χέρι του και να με αγκαλιάσει...
Ellaki έγραψε:Είναι απλό το να Αγαπάς, τόσο απλό όσο και να ανασαίνεις, γιατί Είμαστε Αγάπη.
Σίγουρα γίνεται δύσκολο όταν ο μικρούλης, αμαρτωλός ανθρωπάκος αντιστεκεται, φοβάται να βγει από το μαντρί, του είπαν ότι θα τον φάει ο λύκος. Τον λύκο όμως τον θρέφουμε εμείς κατόπιν των εντολών που έχουμε πάρει.
Βρε ουστ, όπως λέει μια αγαπημένη ψυχή, η ζωή είναι δική μου και θα την ζήσω όπως γουστάρω εγώ και σ' όποιον αρέσει.
Anna έγραψε:και έρχεται η μέρα που λες δεν αντέχω άλλο τα σενάρια και τις προσδοκίες και πνίγεσαι και αφήνεσαι να βιώσεις τη Ζωή όπως προκύψει όμορφα και απλά![]()