Σίγουρα αυτή η εποχή φαίνεται δύσκολη και ακραία, μα αν το δεις από μια πιο εσωτερική θέαση, είναι και η εποχή που δίνει στους ανθρώπους περισσότερες ευκαιρίες να θυμηθούν αυτό που είναι και να παλέψουν για να το φέρουν στο Φως...
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην χάνεις το κουράγιο σου. Υπάρχει μέσα μας κάτι πολύτιμο, που αξίζει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε φαίνεται πως χάνουμε...
Δακρυσα με την Αληθεια αυτη Μαρακι που ειπε η Βασουλα μας... πιασου γερα απ' αυτη και προχωρα, υπαρχει γυρω μας ολη η βοηθεια που χρειαζομαστε φτανει να της απλωσουμε το χερι
Σας ευχαριστω για τα λογια σας ,μου δινουν τεραστια δυναμη οπως παντα !!!Προς το παρον δε κανω καμμια προσπαθεια να επανελθω ,αλλα ελπιζω.... Αυτο πιστευω οτι ειναι θετικο !!Σας αγαπαω και το νιωθετε , ασχετα αν δεν ειμαι συχνα εδω μαζι σας...
Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ξεκιναει προχθες το πρωι ο γιος μου, να παει με δυο φιλους του για ψαροτουφεκο στην Ελουντα και καποια στιγμη, ακουω απο γνωστους το απογευμα ,οτι ενας νεαρος πνιγηκε στην Ελουντα....!!!
Μη ρωτησετε τι ενιωσα και τι εκανα μεχρι να δω τον γιο μου ζωντανο...Ο φιλος του ομως ειχε πνιγει!
Δε τον εσωσαν...
Πηρα αγκαλια τον γιο μου ,ευχαριστησα τον θεο που ειναι καλα αλλα μεχρι σημερα δε μπορω να σταματησω να κλαιω για το Μανωλιο, που χαθηκε τοσο αδικα στα 24 του!!!
Μια και ειμαστε στην ενοτητα<θετικη σκεψη> σας λεω οτι ουτε μια θετικη σκεψη δε περασε απο το μυαλο μου κατα το διαστημα της αναμονης μεχρι να δω τον γιο μου.....Οσο κι αν προσπαθησα το μονο που καταφερνα να βλεπω μροστα μου ηταν θρηνος και πονος..οπως και εγινε τελικα!
Ο γιος μου ειναι χαλια τωρα και δε ξερω αν πρεπει να τον συμβουλεψω, να κανει θετικες σκεψεις ,ή να τον αφησω να πενθησει ψυχη και σωμα, για τον χαμο του φιλου του......
Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
να τον αφήσεις να πενθήσει Μαράκι μου...Είναι αναγκαίο και υγιές!
Να είσαι κοντά του να τον νιώθεις, να θυμώνει, να λυπάται, να κλαίει, να μιλάει για την απώλεια και να μην κάνεις τίποτα άλλο...Απλά να είσαι εκεί να τον νιώθεις και να του επιτρέπεις...
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει