Δεν μπορώ να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους, είναι το μόνο σίγουρο! Μπορώ όμως να τους αγαπώ, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Mπετουλα...

Δεν μπορώ να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους, είναι το μόνο σίγουρο! Μπορώ όμως να τους αγαπώ, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
αυτη τη φορα νιωθω περισσοτερο Εμπιστοσυνη μεσα μου οτι θα γινει αυτο που ειναι πιο ωφελιμο για Εμενα.. εδω ειμαι δεν φευγω ξερω πια ποια ειναι η Προθεση μου αν ειναι να ειναι αυτος ο Δρομος μου καποια στιγμη θα γινει αλλα και αν δεν γινει εδω ειμαι να δουλεψω με οτι εργαλεια εχω..Vaso έγραψε: όμως και κάτι που θα σε στενοχωρήσει ίσως και θέλω να στο πω...
Ας αφεθούμε λοιπόν και οι δύο, πέρα από τις προσδοκίες, στο τι θέλει να μας πει το Σύμπαν...Και θα μας το πει, όταν πραγματικά είναι η στιγμή του Θεού μέσα μας, να μας οδηγήσει στον καλύτερο δυνατόν για εσένα και για εμένα...
Ας αφεθούμε λοιπόν .... στο τι θέλει να μας πει το Σύμπαν...Και θα μας το πει, όταν πραγματικά είναι η στιγμή του Θεού μέσα μας, να μας οδηγήσει στον καλύτερο δυνατόν για εσένα και για εμένα...
Βασούλα.....Δεν μπορώ να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους, είναι το μόνο σίγουρο! Μπορώ όμως να τους αγαπώ, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Βασουλα μου..Δεν μπορώ να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους, είναι το μόνο σίγουρο! Μπορώ όμως να τους αγαπώ, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Βασούλα έγραψε:Δεν μπορώ να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους, είναι το μόνο σίγουρο! Μπορώ όμως να τους αγαπώ, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Bασουλα μουΔεν μπορώ να βοηθήσω όλους τους ανθρώπους, είναι το μόνο σίγουρο! Μπορώ όμως να τους αγαπώ, κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο.