Εικόνες...
Re: Εικόνες...
Αντηλιακό βάζει
με ρολάκι βαψίματος

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Ιιιιιιιιιιιιιιιι

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
κάτι τέτοιες πατέντες κάνω και γω για το δικό μου λαπτοπ που κλείνει...
όχι με ανεμιστήρα δλδ, αλλά είναι καλή ιδέα

όχι με ανεμιστήρα δλδ, αλλά είναι καλή ιδέα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
μια χαρά και τα δυο

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
:icon-eek:

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
δεν είναι κακό
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Γιατί δεν το βάζεις στην κατάψυξη ?Αμαλία έγραψε:κάτι τέτοιες πατέντες κάνω και γω για το δικό μου λαπτοπ που κλείνει...
όχι με ανεμιστήρα δλδ, αλλά είναι καλή ιδέα![]()
Είμαι αυτό που είμαι !

προς το παρόν με αυτά που κάνω δεν κλείνει πλέον..flame έγραψε:Γιατί δεν το βάζεις στην κατάψυξη ?Αμαλία έγραψε:κάτι τέτοιες πατέντες κάνω και γω για το δικό μου λαπτοπ που κλείνει...
όχι με ανεμιστήρα δλδ, αλλά είναι καλή ιδέα![]()
![]()
![]()
αυτό θα είναι το plan B όμως...

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Αυτό με την κουζίνα!
Νόμιζα ότι είδα εμένα.. ουκ ολίγες φορές έχω πάρει καπάκι κατσαρόλας να προστατευθώ από τα λάδια και με την κουτάλα 1 μέτρο μακριά ν' ανακατεύω.. αααααααααααα

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!