Μα και η ξέρα δεν είναι κατι συγκλονιστικό???μια ξέρα σε ωθεί να εξελιχθείς πολύ πιο γρήγορα απο μια όαση! :roll:τι γίνεται όταν τα βλέπεις όλα σα σημάδια, μπαίνεις στη βάρκα, τραβάς κουπί, και σε βγάζει σε ξέρα....?
Η ΜΑΓΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Γιατί να μην τη γλιτώσω όμως...?
αν δεν έμπαινα στη διαδικασια να σκέφτομαι ότι κάθε τι είναι σημάδι
τα πράγματα θα ήταν πιο ομαλά....!
Γιατί να περάσω σώνει και ντε από την ξέρα, αφού είχα κι άλλο σενάριο, πιο όμορφο....!
Να μη εξηγώ.......απλά να ΖΩ....?
αν δεν έμπαινα στη διαδικασια να σκέφτομαι ότι κάθε τι είναι σημάδι
τα πράγματα θα ήταν πιο ομαλά....!
Γιατί να περάσω σώνει και ντε από την ξέρα, αφού είχα κι άλλο σενάριο, πιο όμορφο....!
Να μη εξηγώ.......απλά να ΖΩ....?
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
- margaritarenia
Γιατι αν δεν ειχες πεσει στην ξερα ......δεν θα συνηδειτοποιουσες οτι φοβοσουν το αλλο σεναριο
το ετοιμο και ψαχνωσουν να βρεις

το καλυτερο
το διαφορετικο
αυτο που νομιζες οτι ειχες αλλα τελικα ηταν ουτοπια
Ειναι καλο που βγηκες ομως και σε ξερα ,
τουλαχιστον ζεις και μπορεις να πας και στην οαση
συνειδητα και με ευγνωμοσυνη για το οτι σου φανερωθηκε και η ξερα οποτε οκ.....πωρα ξερεις
το ετοιμο και ψαχνωσουν να βρεις

το καλυτερο

το διαφορετικο

αυτο που νομιζες οτι ειχες αλλα τελικα ηταν ουτοπια

Ειναι καλο που βγηκες ομως και σε ξερα ,
τουλαχιστον ζεις και μπορεις να πας και στην οαση
συνειδητα και με ευγνωμοσυνη για το οτι σου φανερωθηκε και η ξερα οποτε οκ.....πωρα ξερεις
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
γιατί αν δεν το κάνεις, Πέννη μου, απλά θα ζεις!γιατί να αποκωδικοποιώ;
Καμια απάντηση δεν θα πάρεις...
Και δεν θα πάρεις ούτε καν την ζωή σου...
’κούγεται όμορφο αυτό που λες...
Γνωρίζεις όμως τι ΕΙΣΑΙ?απολαμβάνω αυτό που ΕΙΜΑΙ, νοιώθω, μυρίζω, βλέπω τη ΖΩΗ στον αέναο χορό της.......!
Η ζωή δεν είναι μόνο απόλαυση...είναι απλά ΖΩΗ! Χωρίς περικοκλάδες...Οι περικοκλάδες υπάρχουν για τον φυσικό κόσμο! Αλλά δεν είναι η ουσία της.
Το ξέρω ότι πολλοί νομίζουν ότι εδώ είναι η ΖΩΗ, και αυτήν την ζωή προσπαθούν να κάνουν όμορφη και απλή!
Χωρίς αποκωδικοποίηση όμως, δεν θα κατανοήσεις τον πόνο και τις ασθένειες και θα υποφέρεις από αυτό που είναι η ζωή τελικά!
Η ξερα κάποια στιγμή φαίνεται, και μπορεις να την αποφύγεις, όπως πολύ σωστά λες...
΄Ομως χωρίς αποκωδικοποίηση, πως θα αποφύγεις τον ύφαλο? Την ξέρα, που δεν φαίνεται?

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

άλλωστε αν είχα αγγίξει την τελειότητα, γιατί να έρθω εδώ?
τι ήρθα να βιώσω? τι να συλλέξω ως εμπειρία ζωής?
Κάποια τα αξιολογώ, κάποια τα αφήνω........για αργότερα....
Ελπίζω βέβαια, να αφήνω όσο γίνεται λιγότερα....!

Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
για να την κάνεις ΕΙΝΑΙ σου!!!άλλωστε αν είχα αγγίξει την τελειότητα, γιατί να έρθω εδώ?

άλλο αγγίζω την τελειότήτα, άλλο ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ!!!
διαφέρει...ακριβώς μία ζωή!!

Πολύ δουλειά......και το έχω πάρει ως καρμικο.....! αχ αχ
13άρι /4..............! δουλειά δουλειά, δουλειά........!
πστ.............ΘΕΛΩ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑααααααααααααα
:lol: :lol:

Πολύ δουλειά......και το έχω πάρει ως καρμικο.....! αχ αχ
13άρι /4..............! δουλειά δουλειά, δουλειά........!
πστ.............ΘΕΛΩ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑααααααααααααα

οκ! διάλειμμα παιδάκι! ΄Αντε να παίξεις...
Τρέξε, παίξε, κι ασε να γεμίσει η ψυχή σου από παιχνίδι!
Μετά όλα θα είναι πιο εύκολα, θα δεις! Χώρια που κανείς δεν θα σε μαλλώσει που έσχισες τα ρουχαλάκια σου και βρώμισες τα χεράκια σου με το χώμα...ΚΑΝΕΙΣ, ακούς??????

Τρέξε, παίξε, κι ασε να γεμίσει η ψυχή σου από παιχνίδι!
Μετά όλα θα είναι πιο εύκολα, θα δεις! Χώρια που κανείς δεν θα σε μαλλώσει που έσχισες τα ρουχαλάκια σου και βρώμισες τα χεράκια σου με το χώμα...ΚΑΝΕΙΣ, ακούς??????

Και βέβαια δεν θα με μαλώσει ΚΑΝΕΙΣ.....! Ίσως καθυστερήσω λίγο..... αλλά είπαμε........:Μετά όλα θα είναι πιο εύκολα, θα δεις! Χώρια που κανείς δεν θα σε μαλλώσει που έσχισες τα ρουχαλάκια σου και βρώμισες τα χεράκια σου με το χώμα...ΚΑΝΕΙΣ, ακούς??????
Είναι παιχνίδι........! :!: :!: Και η ψυχή ξέρει να παίζει......!

όταν κοιτάς από "ψηλά"
μοιάζει η Γη με ζωγραφιά
και εσύ την πήρες σοβαρά...
αγαπημένη μου μην κλαις
πάμε μαζί "ψηλά" αν θες
να δεις την γη απ' την σελήνη
ένα φεγγάρι είναι και κείνη

Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει