Η εμπειρία μας μαζί τους
Κρυσταλλικό νερό
Το νερό θεωρείται ζωντανή οντότητα και αυτό γιατί αποτελείται απο κρυστάλλους νερού οι οποίοι αισθάνονται και καταγράφουν όποιο μήνυμα ή πρόθεση τους δοθεί. ’ν τοποθετήσουμε μέσα σε ένα δοχείο με νερό(φίλτρου ή μεταλλικό) ένα ορυκτό, το νερό θα συντονιστεί με το ενεργειακό δυναμικό του. Θα το αποτυπωσει, θα συνεχίσει να το αναπαράγει και όταν το πιείτε, θα μεταφέρει μέσα σας την κραδασμική συχνότητα του ορυκτού.
Τοποθετούμε το ορυκτό στο νερό απο το προηγούμενο βράδυ και το πρωί το κρυσταλλικό μας νερό θα είναι έτοιμο για εσωτερική λήψη. Είναι σημαντικό το ορυκτό να είναι καθαρισμένο ενεργειακά και προγραμματισμένο.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι όλα τα ορυκτά κατάλληλα για εσωτερική χρήση.
Το νερό θεωρείται ζωντανή οντότητα και αυτό γιατί αποτελείται απο κρυστάλλους νερού οι οποίοι αισθάνονται και καταγράφουν όποιο μήνυμα ή πρόθεση τους δοθεί. ’ν τοποθετήσουμε μέσα σε ένα δοχείο με νερό(φίλτρου ή μεταλλικό) ένα ορυκτό, το νερό θα συντονιστεί με το ενεργειακό δυναμικό του. Θα το αποτυπωσει, θα συνεχίσει να το αναπαράγει και όταν το πιείτε, θα μεταφέρει μέσα σας την κραδασμική συχνότητα του ορυκτού.
Τοποθετούμε το ορυκτό στο νερό απο το προηγούμενο βράδυ και το πρωί το κρυσταλλικό μας νερό θα είναι έτοιμο για εσωτερική λήψη. Είναι σημαντικό το ορυκτό να είναι καθαρισμένο ενεργειακά και προγραμματισμένο.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι όλα τα ορυκτά κατάλληλα για εσωτερική χρήση.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Κατάλληλοι κρύσταλλοι για εσωτερική λήψη
Αχάτης καρνεόλη, Αβεντουρίνη, Κιτρίνης, Ροζ χαλαζίας, Αμέθυστος, Κρύσταλλος χαλαζίας.
'Ολοι οι παραπάνω κρύσταλλοι προαναφέρονται με τις ιδιότητές τους στις προηγούμενες σελίδες του θέματος, όπως επίσης αναφέρεται και ο τρόπος καθαρισμού των κρυστάλλων γενικότερα!
Αχάτης καρνεόλη, Αβεντουρίνη, Κιτρίνης, Ροζ χαλαζίας, Αμέθυστος, Κρύσταλλος χαλαζίας.
'Ολοι οι παραπάνω κρύσταλλοι προαναφέρονται με τις ιδιότητές τους στις προηγούμενες σελίδες του θέματος, όπως επίσης αναφέρεται και ο τρόπος καθαρισμού των κρυστάλλων γενικότερα!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Προγραμματισμός
¨Αφού καθαρίσετε τον κρύσταλλο, κρατήστε τον στα χέρια σας για μερικά λεπτά. Είναι απαραίτητα να του δηλώσετε ξεκάθαρα ότι εργάζεται μόνο για την αγάπη και το φως έχοντας στο νου σας το σκοπό για τον οποίο τον έχετε επιλέξει και τις ιδιαίτερες ποιότητες που θέλετε να σας βοηθήσει να εκδηλώσετε στη ζωή σας μέσα απο την ποικιλία των ποιοτήτων που διαθέτει.¨
Εγώ προσωπικά επικαλούμε και τους αγγέλους και τον Ανώτερο Εαυτό μου και όλους τους πνευματικούς μου οδηγούς, να συνεργαστώ με τους κρυστάλλους για το ανώτερο καλό της ψυχής μου!
¨Αφού καθαρίσετε τον κρύσταλλο, κρατήστε τον στα χέρια σας για μερικά λεπτά. Είναι απαραίτητα να του δηλώσετε ξεκάθαρα ότι εργάζεται μόνο για την αγάπη και το φως έχοντας στο νου σας το σκοπό για τον οποίο τον έχετε επιλέξει και τις ιδιαίτερες ποιότητες που θέλετε να σας βοηθήσει να εκδηλώσετε στη ζωή σας μέσα απο την ποικιλία των ποιοτήτων που διαθέτει.¨
Εγώ προσωπικά επικαλούμε και τους αγγέλους και τον Ανώτερο Εαυτό μου και όλους τους πνευματικούς μου οδηγούς, να συνεργαστώ με τους κρυστάλλους για το ανώτερο καλό της ψυχής μου!
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Λίθοι για προσωπική χρήση
Όσο μεγαλώνει η φιλία και η αγάπη σας για τους κρυστάλλους, ίσως να βρεθείτε σε ειδικούς χώρους πώλησής τους. Ξεχωρίστε εκείνον που σας στέλνει μια ιδιαίτερη ακτίνα, εκείνον που σας λέει με ψυχικό τρόπο ότι προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ειδικότερα παο εσας για προσωπική χρήση. Ο λίθος αυτός μπορεί να γινει ένας μόνιμος σύντροφός σας στα ταξίδια σας ή να έχει μόνιμη θέση στο σώμα σας. Μπορεί ακόμα να γίνει βοηθός σε θεραπευτικές πρακτικές ή σύντροφος στον διαλογισμό. Μόνο ένας ιδιαίτερος και μοναδικός κρύσταλλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατ΄αυτόν τον τρόποκαι είναι καλό να φυλάσσεται ως ένας προσωπικός λίθος, χωρίς ίσως να αγγίζεται απο άλλους. Αυτό το είδος του προσωπικού κρυστάλλου έρχεται συνήθως με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να καταλαβαίνετε, πέρα απο κάθε αμφιβολία, ότι αποτελεί ένα πανίσχυρο προσωπικό εργαλείο. θα ξέρετε πότε έρχεται ο κρύσταλλος - φυλακτό σας. Κατά περιόδους, όταν οι τέτοιου είδους κρύσταλλοι έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό σας, έρχεται η ώρα να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε άλλους τόπους και σε άλλους ανθρώπους, για να μοιράσουν το φως και τη θεραπευτική τους ενέργεια. Τότε πρέπει να τους αφήσετε και να μάθετε να εργάζεστε με τους κρυστάλλους τηλεπαθητικά.Θα ήθελα να αναφέρω μια εμπειρία η οποία με δίδαξε αυτό το πολύ σημαντικό μάθημα..........(Κατρίνα Ραφαέλ)
Όσο μεγαλώνει η φιλία και η αγάπη σας για τους κρυστάλλους, ίσως να βρεθείτε σε ειδικούς χώρους πώλησής τους. Ξεχωρίστε εκείνον που σας στέλνει μια ιδιαίτερη ακτίνα, εκείνον που σας λέει με ψυχικό τρόπο ότι προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ειδικότερα παο εσας για προσωπική χρήση. Ο λίθος αυτός μπορεί να γινει ένας μόνιμος σύντροφός σας στα ταξίδια σας ή να έχει μόνιμη θέση στο σώμα σας. Μπορεί ακόμα να γίνει βοηθός σε θεραπευτικές πρακτικές ή σύντροφος στον διαλογισμό. Μόνο ένας ιδιαίτερος και μοναδικός κρύσταλλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατ΄αυτόν τον τρόποκαι είναι καλό να φυλάσσεται ως ένας προσωπικός λίθος, χωρίς ίσως να αγγίζεται απο άλλους. Αυτό το είδος του προσωπικού κρυστάλλου έρχεται συνήθως με έναν τέτοιο τρόπο, ώστε να καταλαβαίνετε, πέρα απο κάθε αμφιβολία, ότι αποτελεί ένα πανίσχυρο προσωπικό εργαλείο. θα ξέρετε πότε έρχεται ο κρύσταλλος - φυλακτό σας. Κατά περιόδους, όταν οι τέτοιου είδους κρύσταλλοι έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό σας, έρχεται η ώρα να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε άλλους τόπους και σε άλλους ανθρώπους, για να μοιράσουν το φως και τη θεραπευτική τους ενέργεια. Τότε πρέπει να τους αφήσετε και να μάθετε να εργάζεστε με τους κρυστάλλους τηλεπαθητικά.Θα ήθελα να αναφέρω μια εμπειρία η οποία με δίδαξε αυτό το πολύ σημαντικό μάθημα..........(Κατρίνα Ραφαέλ)
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Το Θιβετανικό άλας προσωπικά το χρησιμοποιώ στο χώρο ως φυσικό ιονιστή και εξισορροπιστή ενεργειών σε μορφή φωτιστικού με λάμπα αλλά και σαν θήκη για κεράκι!Εξουδετερώναι κάθε αρνητική ενέργεια και γεμίζει το χώρο με την πρόθεση της θεραπείας και της χαράς!Απο το μαγαζί που τα πήρα δε μου είπαν να κάνω κάτι συγκεκριμένο για να το ενεργοποιήσω γιατί ουσιαστικά θερμένεται και εκπέμπει τις φυσικές του ιδιότητες!’ν μάθω και τίποτα πιο εξειδικευμένο θα σε ενημερώσω! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
...........¨Κάποτε μπαίνοντας στο σπίτι μου, διαπίστωσα ότι το είχαν διαρρήξει. Ανάμεσα στα πράγματα που είχαν κλέψει ήταν και μερικοί απο τους καλύτερους θεραπευτικούς μου λίθους.Τους χρησιμοποιούσα καθημερινά στις κρυσταλλοθεραπείες και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί τους είχαν πάρει, εφόσον τους αγαπούσα πραγματικάκαι τους χρησιμοποιούσα προσφέροντας υπηρεσία. Οργισμένη, προσπάθησα αμέσως να τους προγραμματίσω τηλεπαθητικά να προκαλέσουν χάος στη ζωή εκείνου που τους είχε κλέψει. Ήξερα όμως ότι ο καρμικός αντίκτυπος μιας τέτοιας πράξης δεν ήταν σε αρμονία με τους θεραπευτικούς κραδασμούς των λίθων. Κάθισα να διαλογιστώ, κρατώντας ένα μεγάλο κρύσταλλο σελενίτη και μια σφαίρα απο μαύρο οψιδιανό, και ζήτησα να δω γιατί είχε συμβεί αυτό το γεγονός και ποιο ήταν το μάθημα που έπρεπε να πάρω απο αυτή την απώλεια. Η απάντηση ήρθε γρήγορα και ήταν ξεκάθαρη. Οι λίθοι ήταν φορτισμένοι από την θεραπευτική ενέργεια των συνεδριών που είχα κάνει μαζί τους και ήταν έτοιμοι να βγουν έξω στον κόσμο και να βρεθούν με ανθρώπους οι οιποίοι χρειάζονται το φως τους. Ύστερα μου υποδείχτηκε ότι θα έφταναν σε ανθρώπους οι οποίοι θα αναγνώριζαν τη δύναμη και τη θεραπευτική τους ενέργεια- πιθανώς παιδιά. Όποιος θα ερχόταν σε επαφή με τους λίθους, θα επηρεαζόταν και θα θεραπευόταν κατά έναν ανεπαίσθητο τρόπο. Εγώ έπρεπε να συνεχίσω να εργάζομαι με τους λίθους, συνδεδεμένη νοητικά με την ανώτερη ενέργειά τους και στέλνοντας σκέψεις ειρήνης και προσευχές αγάπης σε οπιονδήποτε βρισκόταν μαζί τους. Με αυτόν τον τρόπο θα προέκειπτε μια γέφυρα φωτός και οι λίθοι θα εξυπηρετούσαν ως σημεία σύνδεσης. Οι λίθοι θα φορτίζονταν ακόμα περισσότερο απο την ενσυνείδητη εναρμόνισή μου. Είχαν τον δικό τους ανώτερο σκοπό, και τον εκπλήρωναν. Θα εκπλήρωνα κι εγώ το δικό μου σκοπό, εκπέμποντας θετικές σκέψεις ειρήνης στους λίθους. Όταν τελείωσε ο διαλογισμός, ευχαρίστησα με σεβασμό τον σελενίτη και τη σφαίρα του οψιδιανού. Έτσι, κατανόησα ότι η πραγματικότητα μας δημοιυργείται απότον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύουμε τα γεγονότα στη ζωή μας. Ακόμα και ένα εν δυνάμει αρνητικό γεγονός θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί και να υπηρετεί το φως. Τώρα, στους διαλογισμόυς και στις προσευχές μου εναρμονίζομαι με αυτούς τους λίθους που αγαπώ και γνωρίζω τόσο καλά και νιώθω ότι αυτά που εγ΄ω προβάλλω, γίνονται αποδεκτά και χρησιμοποιούνται θετικά!¨Κατρίνα Ραφαέλ
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
Περα απο τους κρυστάλλους τα παραπάνω απο μονα τους είναι πνευματικότητα!Ισχύει αρκεί ΄κανείς να αλλαξει θέαση.Έτσι, κατανόησα ότι η πραγματικότητα μας δημοιυργείται απότον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύουμε τα γεγονότα στη ζωή μας. Ακόμα και ένα εν δυνάμει αρνητικό γεγονός θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί και να υπηρετεί το φως.
Σε ευαριστώ Δώρα.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Και εγώ σας ευχαριστώ κορίτσια! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
:shock: :shock: :shock: Τώρα το διάβασα αυτό!Τώρα είμαστε σε "διάσταση" με το σμαράγδι!!!
Κάπου θέλει να μου την κάνει...ο "άπιστος".
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Σκορπιός
Οψιδιανός, Αφύπνιση των αδρανών και ανεκδήλωτων δυανατοτήτων του.
Καπνώδης Χαλαζίας,Ισορρόπηση του πνεύματος πάνω στη Γή.
Γρανάτης ,Χρησιμοποίηση της δημιουργικής ενέργειας.
Ρουμπίνι,Δημιουργική ενέργεια αφιερωμένη στις ανώτερες όψεις του εαυτού.
Κριός
Αιματόπετρα,Καθαρισμός και ενεργοποίηση του φυσικού φορέα.
Καρνεόλης ,Γείωση ενεργειών στο σώμα.
Λέων
Θείον,Δημιουργεί φυσική ακτινοβολία.
Κιτρίνης,Ανάπτυξη αυτοπειθαρχίας ώστε να ζει με περισσότερη αντιληπτικότητα.
Τοπάζι,Εμπιστοσύνη στην έκφραση ης δημιουργικής δύναμης.
Αιγόκερως
Μαλαχίτης,Συναισθηματική υπευθυνότητα και ισορροπία.
Πράσινος τουρμαλίνης, Ενδυνάμωση σώματος για να χρησιμοποιεί περισσότερη πνευματική ενέργεια.
Περίδοτο,Ενδυνάμωση αναζωογόνηση σώματος.
Καρκίνος
Ροδοχρωσίτης,Κίνηση της ενέργειας απο την καρδιά στον αφαλό.
Φεγγαρόπετρα, Εξισορρόπηση συναισθημάτων.
Οπάλιος, Ενσυνείδητη πρόθεση των συναισθημάτων.
Ταύρος
Ροζ Χαλαζίας,Ανάπτυξη της αγάπης για τον εαυτό.
Σελενίτης,Διαύγεια του νου.
Χαλαζίας, Δραστηριότητα του τσάκρα της κορυφής του κεφαλιού.
Διαμάντι, Ταύτιση με το αθάνατο μέρος του εαυτού.
Ζυγός
Κουνζίτης,Ενεργοποίηση του τσάκρα της καρδιάς.
Ροζ Τουρμαλίνης,Έκφραση της αγάπης στη ζωή μέσα απο το μοίρασμα.
Παρθένος
Αμαζονίτης,Τελειοποίηση της προσωπικής έκφρασης.
Δίδυμοι
Τυρκουάζ, Καθαρότητα στην επικοινωνία.
Χρυσόκολλα, Έκφραση της ατομικής αλήθειας.
Σελεστίτης, Εναρμόνιση με τον Ανώτερο Νου.
Υδροχόος
Ακουαμαρίνα, Έκφραση συμπαντικών αληθειών.
Χαλκηδόνιος, Ενσυνείδητο κανάλι ανώτερων βασιλείων.
Τοξότης
Σοδαλίτης,Κατανόηση της ατομικής φύσης σε σχέση με το σύμπαν.
Λάπις, Διαπερνά την αυταπάτη του νου.
Ιχθείς
Σουγκιλίτης,Κατανόηση του Θεϊκού σκοπού.
Φθορίτης,Χρησιμοποίηση της ενόρασης.
Αμέθυστος, Υποταγή του νου στον Ανώτερο Εαυτό.
(Κατρίνα Ραφαέλ, Κρυσταλλική Φώτιση)
[/b]
Οψιδιανός, Αφύπνιση των αδρανών και ανεκδήλωτων δυανατοτήτων του.
Καπνώδης Χαλαζίας,Ισορρόπηση του πνεύματος πάνω στη Γή.
Γρανάτης ,Χρησιμοποίηση της δημιουργικής ενέργειας.
Ρουμπίνι,Δημιουργική ενέργεια αφιερωμένη στις ανώτερες όψεις του εαυτού.
Κριός
Αιματόπετρα,Καθαρισμός και ενεργοποίηση του φυσικού φορέα.
Καρνεόλης ,Γείωση ενεργειών στο σώμα.
Λέων
Θείον,Δημιουργεί φυσική ακτινοβολία.
Κιτρίνης,Ανάπτυξη αυτοπειθαρχίας ώστε να ζει με περισσότερη αντιληπτικότητα.
Τοπάζι,Εμπιστοσύνη στην έκφραση ης δημιουργικής δύναμης.
Αιγόκερως
Μαλαχίτης,Συναισθηματική υπευθυνότητα και ισορροπία.
Πράσινος τουρμαλίνης, Ενδυνάμωση σώματος για να χρησιμοποιεί περισσότερη πνευματική ενέργεια.
Περίδοτο,Ενδυνάμωση αναζωογόνηση σώματος.
Καρκίνος
Ροδοχρωσίτης,Κίνηση της ενέργειας απο την καρδιά στον αφαλό.
Φεγγαρόπετρα, Εξισορρόπηση συναισθημάτων.
Οπάλιος, Ενσυνείδητη πρόθεση των συναισθημάτων.
Ταύρος
Ροζ Χαλαζίας,Ανάπτυξη της αγάπης για τον εαυτό.
Σελενίτης,Διαύγεια του νου.
Χαλαζίας, Δραστηριότητα του τσάκρα της κορυφής του κεφαλιού.
Διαμάντι, Ταύτιση με το αθάνατο μέρος του εαυτού.
Ζυγός
Κουνζίτης,Ενεργοποίηση του τσάκρα της καρδιάς.
Ροζ Τουρμαλίνης,Έκφραση της αγάπης στη ζωή μέσα απο το μοίρασμα.
Παρθένος
Αμαζονίτης,Τελειοποίηση της προσωπικής έκφρασης.
Δίδυμοι
Τυρκουάζ, Καθαρότητα στην επικοινωνία.
Χρυσόκολλα, Έκφραση της ατομικής αλήθειας.
Σελεστίτης, Εναρμόνιση με τον Ανώτερο Νου.
Υδροχόος
Ακουαμαρίνα, Έκφραση συμπαντικών αληθειών.
Χαλκηδόνιος, Ενσυνείδητο κανάλι ανώτερων βασιλείων.
Τοξότης
Σοδαλίτης,Κατανόηση της ατομικής φύσης σε σχέση με το σύμπαν.
Λάπις, Διαπερνά την αυταπάτη του νου.
Ιχθείς
[/b]
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
:shock:ANGELS ON EARTH έγραψε:
Ιχθείς
Αμέθυστος ήταν ο πρώτος κρύσταλος που πήρα στη ζωή μου... τοτε βεβαια ήμουν πολύυυυυ μικρότερος και δεν είχα ιδέα για κρυσταλλοθεραπεία .
τον είχα πάρει και στην ορυκτή του μορφη και αυτούσιο..
Και εγώ λόγω Ωροσκόπου ιχθύ, αλλά και για πολλούς άλλους λόγους τον λάτρεψα τον Αμέθυστο!Και τι ωραία που το θέτει η συγγραφέας, ¨η υποταγή του νου στον Ανώτερο Εαυτό¨, πόσο μου κάνει.....! 

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira