Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Καλημέρα!! Θέλω να ευχαριστήσω το Εμμάκι γι αυτά τα 4 χρόνια που περάσαμε μαζί, για το γέλιο μας, το κλάμα μας, τις αγκαλιές μας, τους θυμούς μας, τις παρεξηγήσεις μας, τους τσακωμούς μας, να της πω ότι είναι στην καρδιά μου, την Αγαπώ και ότι χαίρομαι πραγματικά που σιγά σιγά εκπληρώνεται το όραμά της...
Φίλη μου....
Επίσης θέλω να σε ευχαριστήσω για τη συγγχώρεσή και το Λόγο σου που με βοήθησε να πάω ένα βήμα παραπέρα...
Φιλη μου!!!!!!!Κι εγω σε αγαπω
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Βασιλακη μου γλυκε, ειχαμε μια γλυκια και συγκινητικη στιγμη!!!!!
Καλωσηρθες γλυκουλι μου κι απο μενα
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα