Υλη, υλη, υλη......βαθιά περασμένη μέσα μου. Δεν μου έφτανε η κοινωνία μέσα στην οποία μεγάλωσα αλλά είχα και μια πατρική αρχή βουτηγμένη σε αυτή. Και έτσι, αγώνας να φανώ άξια των υλικών προσδοκιών της πατρικής αρχής!
Αληθινές ανάγκες που αφορούν την Ψυχική διάθεση...

Οκ, κάτι είχα ακούσει...παιχνίδι, χαρά..αλλά επαφή με τα αληθινά συναισθήματα? Τι είναι αυτό?

Πνευματικές ανάγκες και επαφη με το Θείο?
Α...αυτό και αν ήταν μπέρδεμα...

Ευγνομωσυνη για ό,τι μου έχει δοθεί?Το ανικανοποίητο που έχουν οι άνθρωποι, δεν είναι γιατί δεν έχουν αυτό που θέλουν, αλλά γιατί δεν μπορούν να είναι πλήρεις με αυτό που τους έχει ήδη δοθεί.
"Ναι, σ'ευχαριστώ θεέ μου γιατί είμαι καλά. Προς το παρον απέκτησα ο,τι ήθελα..Αν ζητήσω και κάτι παραπάνω μπορεί και να το θεωρήσεις πλεονεξία και να με τιμωρήσεις, οπότε δεν σου ζητάω τώρα....αργότερα βλεπουμε πάλι...."

Ενα κουβάρι τόσο μπερδεμένο...

Αλλη πικρή ιστορία. "Μήπως ειναι και λιγο αμαρτία να το λεμε αυτό"?Κάποιος μας είπε "και εσείς σαν και εμένα είστε, ότι κάνω εγώ, μπορείτε και εσείς να κάνετε"

Μα τι μας φόρτωσαν οι άθλιοι???

Το να Ζεις σαν Άνθρωπος, δεν έχει σχέση με όλα αυτά που αποτέλεσαν τον λανθασμένο μας Στόχο…

Οι εποχές ειναι δύσκολες. Εύχομαι μέσα απο αυτές τις δυσκολίες, να μπορεσουν οι άνθρωποι να κοιτάξουν λιγο πιο βαθιά μέσα τους..να νιώσουν την ψυχούλα τους και τις αληθινές τους ανάγκες.