ΠΡΟΤΥΠΑ

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Σωστά.....

Φοβόμαστε να νοιώσουμε.. ζητάμε υλικές αποδείξεις του έρωτα και της αγάπης....
πως να κλείσεις το απεριόριστο μέγεθος του έρωτα ή της αγάπης σε ένα υλικό αντικείμενο;;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Φοβόμαστε

το παν!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

O φόβος είναι ένα μεγάλο μπλοκάρισμα, το μεγαλύτερο ίσως, της ζωής…
Ξεκινά από το συναισθηματικό μας επίπεδο και επεκτείνεται και στο νοητικό και στο πνευματικό.

Η εμπιστοσύνη μας στην ζωή μας χάνεται από την στιγμή που βιώνουμε τον διαχωρισμό. Από την στιγμή που αισθανόμαστε μόνοι και αποκομμένοι από την δημιουργία. Είμαστε μοναδικοί και αυτό πρέπει να αποδείξουμε σε όλη μας την ζωή.

Προσπαθούμε να γεμίσουμε το κενό της μοναξιάς μας με καταστάσεις και ανθρώπους που θα αντικαταστήσουν την εσωτερική πληρότητα και την σύνδεσή μας με το πνεύμα μας. ΄Ετσι όλη η ζωή μας γίνεται ένας αγώνας για να κερδίσουμε την πολυπόθητη συντροφιά, μέσα από αξίες που κάνουν τους ανθρώπους να μοιάζουν, αλλά στην ουσία προσδίδουν και το κύρος στην μοναδικότητά μας.

Ενώ δεν θέλουμε να διαφέρουμε, κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ξεχωριστοί. Αυτή η κριτική με την οποία αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας και τους άλλους μας φέρνει και την μεγαλύτερη ανισορροπία και εντέλει το μεγαλύτερο εσωτερικό κενό, αφού σε ψυχικό επίπεδο δεν ξέρουμε τι θέλουμε.

Προσπαθούμε να ταυτιστούμε με ανθρώπους που θαυμάζουμε ή και ζηλεύουμε ακόμα και αποφεύγουμε εκείνους με τους οποίους μας διαχωρίζουν νοητικά ιδανικά και κατευθύνσεις. Η διάκριση συνεχίζεται και επεκτείνεται και στο φύλο, στην καταγωγή, στην εκδήλωση…

Οι σκέψεις μας είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, που μας βάζουν στην διαδικασία να βιώνουμε την ζωή με φόβο και τυχαία, αφού συναισθηματικά είμαστε ευάλωτοι στις πραγματικές μας επιθυμίες, τις αφήνουμε, λοιπόν, να ελέγχονται από ένα νοητικό επίπεδο που δεν έχει επαφή με την αληθινή φύση μας και την πραγματική μας επιλογή… «ηρθαμε για να ζήσουμε»

Ξεχνάμε γιατί ήρθαμε, και αυτό έχει σαν συνέπεια, ο φυσικός κόσμος να μας φαίνεται σκληρός και βίαιος, αλλά μας διαφεύγει το γεγονός ότι εμείς τον δημιουργήσαμε έτσι, προβάλλοντάς του την εσωτερική μας μοναξιά και τον διαρκή πόλεμο ενός διαχωρισμού που παλεύει να ισορροπήσει νοητικά, αφήνοντας το συναισθηματικό μας επίπεδο να προσπαθεί να ανακαλύψει την αγάπη μέσα από το περιβάλλον. Και έτσι δεν την βρίσκει ποτέ! Γιατί η αγάπη είναι κάτι αυτονόητο στην θεϊκή μας φύση, που δεν χρειάζεται αποδείξεις, αφού η ίδια είναι αγάπη.

Η θεϊκή φύση έγινε μια μακρινή ουτοπία. Κάτι που ενώ το ακούμε δεν το πολυπιστεύουμε. Ο θεός είναι ο μοναδικός δημιουργός όλων των εννοιών, των υπάρξεων, των συμπάντων, είναι ο κύριος του παιχνιδιού και εμείς τόσο μικροί και ταπεινοί για να του «μοιάσουμε»…Νοητικά πάλι τον προσεγγίζουμε…
Γιατί συναισθηματικά δεν μπορούμε. ΄Ετσι προσπαθούμε να του «μοιάσουμε» προβάλλοντας με σκέψεις αυτό που φανταζόμαστε πως είναι…Και εκεί αρχίζει η μεγαλυτερη παρεξήγηση των ανθρώπων. Γιατί σκεφτόμαστε την αγάπη, σκεφτόμαστε την καλοσύνη, σκεφτόμαστε την αγνότητα, σκεφτόμαστε την ελευθερία. Καμία όμως από τις ιδιότητες αυτές που προσδίδουμε στον θεό, δεν μπορούμε να την βιώσουμε και συναισθηματικά, γιατί εκεί ερχόμαστε αντιμέτωποι με έναν σκληρό εαυτό που διεκδικεί και φοβάται τον ίδιο του τον εαυτό!

Ο πνευματικός κόσμος, τα όντα που βιώνουν την ύπαρξή τους, απλά σε ένα άλλο πεδίο, έγιναν ουτοπίες και φαντασιώσεις για λίγους, έγιναν ελπίδα και φόβος για πολλούς, αφού συναισθηματικά δεν είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε την ύπαρξή μας σαν ολοκληρωμένο ον και απλά μένουμε σε ότι αισθανόμαστε και βλέπουμε στο επίπεδο που βρισκόμαστε. ΄Ετσι τα φαντάσματα μας τρομάζουν, γιατί δεν αναγνωρίζουμε στην δημιουργία τους την δική μας συμμετοχή, οι άγγελοι είναι ένας φανταστικός κόσμος που αποδεχόμαστε μόνο σαν θεία όντα, χωρίς να εξερευνήσουμε ποτέ και την δική μας θειότητα.
Μπλοκαρισμένο το συναισθηματικό μας πεδίο δυστυχώς δημιουργεί την υποδομή στο νοητικό να συλλάβει την δημιουργία ολόκληρη μόνο από τον κόσμο που αισθάνεται…΄Ετσι ο πνευματικός κόσμος, τα ανώτερα επίπεδα ύπαρξης αποκτούν τον χρωματισμό καλό ή κακό, ενός φυσικού κόσμου που οι νόμοι του είναι δυαδισμός.

Η πλασματική πνευματική ιδιότητα που θέλουμε να αποκτήσουμε, μας βάζει στην διαδικασία να διαλαλούμε την αγάπη σαν ένα εξωτερικό γνώρισμα που μπορεί κανείς να προσεγγίσει νοητικά, μα όταν ερχόμαστε «αντιμέτωποι» με τον φυσικό κόσμο, αρχίζουμε τις σκληρές μάχες με τους άλλους, γιατί εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε ανακαλύψει τι είναι η αγάπη και επιχειρηματολογούμε υπέρ της, δίνοντάς της υπόσταση μέσα από σύμβολα που λειτουργούν για εμάς σαν «οδοδείκτες»…
΄Ετσι ο Ιησούς γίνεται παράδειγμα προς μίμηση, ο Χριστός γίνεται το πρότυπό μας, και ακολουθούμε πλασματικά έναν δρόμο που ουσιαστικά δεν έχει εσωτερική ανταπόκριση. Ο «σωτήρας» γίνεται για εμάς σύμβολο, το βάρος της ανθρωπότητας που εμείς πρέπει να σηκώσουμε, για να του μοιάσουμε…Γιατί σε κάποιον πρέπει να μοιάσουμε, αφού δεν υπάρχει υπαρκτή πραγματικότητα ομοίωσης.

Μα πως θα μοιάσουμε σε έναν "άνθρωπο", αν εμείς δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τι είμαστε?
Πως θα ακολουθήσουμε την φυσική μας μορφή, αν μένουμε εγκλωβισμένοι σ’ αυτήν, σαν μοναδική ύπαρξη, ενός μοναδικού κόσμου?
Πως θα πιστέψουμε στην «ανάσταση», αν δεν ξεκαθαρίσουμε τι είναι τελικά ο «θάνατος»?
Πως θα πιστέψουμε τελικά στην ζωή, αν δεν βιώσουμε τον ρόλο της «μαριονέτας», ώστε να τον αλλάξουμε με τον ρόλο του δημιουργού της?
΄Εχει δει κανένας μας άραγε τα «σχοινιά» που μας κάνουν να υποκλινόμαστε στους ρόλους μας? :wink:

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Βασω σε πιο γήινη μορφή θελω ν απω τουτο ότι αν φτασεις στο σημειο να μην περιμενεις τιποτα απο κανεναν,να μην προσδικάς,να μεν εχεις ανάγκη κι εξεάρτηση,δηαλδή αν κόψεις ολα "τα σχοινιά που μας κάνουν να υποκλινόμαστε"οπως τοσο παραστατικά αναφερεις..........τότε.........αλλάζουν μορφη οι σχεσεις γύρω σου.Παύει να υφίσταται το οτιδηποτε με οτι γνωστο και απραδοσιακό,με οτι ασφαλες και πααπτημενο.Μιλω για καθε μορφης σχεση.Φιλική ή Ερωτική.
Γιατί;Γιατί τοτε βλεπεις τελειως διαφορετικά,απο αλλη πλευρά θέασης και μπορείς να βιώσεις ή όχι το καθε τι διαφορετικα΄.Δεν ξερω πως να το αναλυσω.Αλλά βλεπω απο τον εαυτο μου,μη έχοντας αναγκη και εξαρτηση γίνομαι απομακρη και παραξενη και κυρίως δεν αποκλειω τιποτα και το οτιδήποτε δεν μου αλλαζει το ότι μπορω.Δεν κάνω καμια προσπαθεια για να εχω κατι.Δεν κανω καμια προσπαεθεια για να ειμαι διπλα σε καποιον ,δενκανω καμια προσπαθεια.Αφήνομαι αλλά......τοτε........χαρακτηρίζομαι ότι "είμαι στο πουθενά"εγω νοιώθω ότι ειμαι στο ολα. :D Αναφερω προσωπικα όχι γαι να πω κατι ιδιαιτερο αλλα για να γίνει κατανοητο καλυτερα το τι εννοω, και φυσικά με την πεποιθηση ότι Βάσω μου θα το αποκωδικοποιήσεις :wink: (αυτο λεγεται ανάγκη αλλα δεν το ομολογάω)
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

H ζωή μας σφαιρούλα μου, είναι μέσα στον φυσικό κόσμο με ροή...
Ροή δεν σημαίνει πάντα ισορροπία όμως!
Σίγουρα υπάρχουν καταστάσεις που νιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχο, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν για σένα μια πιο ιδιαίτερη σημασία, σίγουρα υπάρχει πολλές φορές συναισθηματική φόρτιση που φορτίζει και τις σκέψεις σου.

Η πνευματική μας φύση δεν αποκλείει την ανθρώπινη, σε καμία περίπτωση.
Η πνευματική μας φύση βιώνει την ανθρώπινη σε όλο της το μεγαλείο, ακόμα και αυτό της ανισορροπίας!

Αν ήταν όλα τέλεια, δεν θα είχαμε και κανένα λογο να εξερευνήσουμε τον φυσικό κόσμο!

Φυσικά και θα ερωτευθείς...φυσικά και θα έχεις σχέσεις ιδιαίτερες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλη σου η εκδήλωση θα περιστρέφεται γύρω από αυτές.

Χαίρομαι πολύ όταν βιώνω την συντροφιά ενός ανθρώπου που αγαπώ με την φυσική έκφραση της αγάπης. Χαίρομαι και βιώνω τις ιδιαίτερες στιγμές μαζί του. Χαίρομαι και βιώνω τις στιγμές της ζωής μου που είμαι μόνη μου! Και όταν αυτές οι στιγμές "χωράνε" και κάποιον άλλον, τότε βιώνω την μοναξιά, όταν ο άλλος δεν είναι κοντά μου...
Αυτή είναι η εμπειρία μου! Δεν την αποδιώχνω, ούτε την ξορκίζω. Απλά την βιώνω...΄Οπως βιώνω και κάθε συναίσθημα χωρίς την ντροπή του διαχωρισμού από το πνεύμα μου!
Γιατί δεν μπορώ πια να διαχωριστώ από αυτό. Και χαίρομαι το πεδίο που αυτό εκδηλώνεται μαζί μου! Για να βιώσει την ζωή σ' αυτό!
Μέσα σ' αυτό το πεδίο υπάρχουν συναισθήματα. ΄Ομως μαζί με το πνεύμα, αυτά έχουν υψηλότερη δόνηση. Και από αυτήν την υψηλότερη δόνηση λείπουν τα αντίθετα...πόνος, ντροπή, φόβος!

΄Ετσι η σεξουαλικότητά μου δεν έχει νόμους που την ορίζουν σε πόνο...
Η μοναξιά μου δεν έχει όρια που την επιβάλλουν σαν ντροπή...Η θλίψη μου δεν έχει βάση για να με φοβίσει...
Γιατί όλα αυτά τα βίωσα σαν άνθρωπος με μόνη συντροφιά το ένστικτο, μέχρι αυτό να γίνει και θεϊκό!

Γιατί λοιπόν να ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος?
Μα αυτό δεν ήρθα να αναγνωρίσω?
Καμία κοινωνία ή θρησκεία δεν θα μου το μάθει αυτό!
Αυτό το μαθαίνει κανείς από τον Εαυτό του και μόνο...

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Πόσο δύσκολο είναι να προσπαθήσεις να μοιάσεις σε μια σταρ?
Να μιμηθείς έναν αξιόλογο καλλιτέχνη?
Να κάνεις τα πάντα για να ακολουθήσεις έναν δρόμο που δεν σου ταιριάζει?
Να υιοθετήσεις μια στάση ζωής ή μια διατροφή…επειδή είναι της «μόδας»..?

Κάθε μέρα χιλιάδες άνθρωποι ταυτίζονται με μια καινούργια ή παλιά μορφή της ανθρώπινης «χλιδής»..Χλιδή η αυτοαποκαλούμενη φωτεινή πλευρά…γεμάτη φλας και δημοσιότητα…στρας και υποσχέσεις για την πολυπόθητη ζωή που όλοι ονειρεύονται!

Σήμερα, αλλά και χτες, είναι δεδομένο ότι όλοι οι άνθρωποι θέλουν να ξεχωρίζουν…όπως Βάσω το έθεσες…πόσα παιδιά μεγαλώνουν με το όνειρο να πετάξουν μια μέρα..?
Η να έχουν υπερφυσικές δυνάμεις για να είναι ξεχωριστά και αποδεκτά από την κοινωνία όπως είναι ο Σούπερμαν ή ο Μπατμαν…?

Τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλοιώνουν την αλήθεια.. την ζωή… και εμείς ακολουθούμε πιστά σαν αγαθά ερίφια την ωραιοποιημένη και φτηνή εικόνα που μας πλασάρουν…το ξεροκόμματο που μας πετάνε για να τρέξουμε από πίσω και να κάνουμε ότι μας υπαγορεύουν οι «ανώτεροι» από μας..!

Χιλιάδες κοριτσάκια τρέφονται μόνο με μαρούλι και νερό για να μοιάσουν σε ένα από τα σούπερ μοντέλα που στην ουσία ζουν δυστυχισμένα. Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου σε αυτό το πρότυπο… γιατί τελικά…η ουσία είναι να ζεις με τα πάντα…και με όλα…και όχι με το τίποτα!!

Τόσα πράγματα να γράψω για τα πρότυπα….
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

• Λοιπον ακου υγιες 10% τι καταγραφεις :
[color=blue][u]Vaso[/u][/color] έγραψε:Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου;
Παντρέψου τον

Τι κάνει ο άντρας όταν η γυναίκα του φθάνει σε οργασμό ;
Φυλάει τα παιδιά στο σπίτι· :lol: :lol:

Γυναίκες και άντρες γεννήθηκαν ίσοι.
Οι γυναίκες όμως εξακολουθούν να εξελίσσονται :lol: :lol:

Οι άντρες είναι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων.
Μέχρι να αποκτήσουν κόρη :lol: :lol: :lol: :lol:

Οι άντρες είναι σαν τα κομπιούτερ .
Για αυτό οι γυναίκες κρατάνε πάντα backup

Πως θα πνίξεις έναν άντρα ;
Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας

Αν είσαι ερωτευμένη με το χαμόγελό του.
Μην κάνεις το λάθος και τον παντρευτείς ολόκληρο.

Τι κάνεις όταν η καλύτερή σου φίλη το σκάει με τον άντρα σου ;
Στέλνεις ευχαριστήρια κάρτα

Μια γυναίκα θέλει έναν άντρα να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της.
Ένας άντρας θέλει όλες τις γυναίκες για να ικανοποιήσει μια ανάγκη του. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο άντρας είναι η απόδειξη ότι κι ο θεός κάνει λάθη :lol:

Τι είναι ένας εργένης;
Ένας άντρας που έχασε την ευκαιρία να κάνει δυστυχισμένη μια γυναίκα. :lol:

Αν σε ρωτήσει αν είναι αυτός ο πρώτος σου έρωτας.
Πες: πολύ πιθανόν, μου φαίνεσαι πολύ γνωστός. :lol: :lol: :lol:

Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι ενθουσιάζονται με το τίποτα.Και
μετά
το παντρεύονται. :lol: :lol:

Πως ένας άντρας μπορεί να κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα ;
Με το να μείνει ανύπαντρος. :lol:

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές ;
Πάντα τους άρεσε η κουλτουριάρικη παρέα.

Γιατί το να κοιμάσαι με έναν άντρα είναι σαν την σαπουνόπερα ;
Γιατί μόλις αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον σταματά για το επόμενο
επεισόδιο.

Γιατί τα ανέκδοτα για τις ξανθιές είναι τόσο μικρά ;
Για να μπορούν να τα θυμούνται οι άντρες.

Πόσοι άντρες χρειάζονται για να αλλάξουν ένα χαρτί υγείας ;
Ποιος ξέρει! Μήπως συνέβη και ποτέ ; :lol: :lol: :lol:

Οι άντρες είναι σαν τις διαφημίσεις.
Δεν πιστεύεις λέξη απ` όσα λένε.

Γιατί οι άντρες δεν παθαίνουν την νόσο των τρελών αγελάδων ;
Γιατί είναι όλοι τους γουρούνια.

Πως μπορείς να νευριάσεις τον άντρα σου, όταν κάνεις σεξ ;
Τον φωνάζεις να 'ρθει μέσα στο δωμάτιο. :lol:

Πώς θα καταλάβεις ότι ένας άντρας είχε οργασμό ;
Θα πέσει από πάνω σου και θα αρχίσει να ροχαλίζει.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του συζύγου και του εραστή ;
25 κιλά. :lol: :lol: :lol:

Γιατί οι άντρες τελειώνουν τόσο γρήγορα ;
Για να τρέξουν να το πουν στον φίλο τους :lol:
δεν είναι δική μου άποψη αυτή, για να μην παρεξηγηθώ!!!!

Αλλά άποψη του 90% του γυναικείου πληθυσμού της Ελλάδας...τουλάχιστον απ' όσο ξέρω...
  • Μπορεις να μου πεις λοιπον ποια ειναι τα ( αρνητικα ) προτυπα και τα στερεοτυπα για τις γυναικες, απο τον τροπο που βλεπουν τον αντρα, που περνανε μεσα απο αυτες τις θεσεις-προτασεις και προφανως αναπαραγονται και στην πραγματικοτητα οσο τα πολλαπλασιαζουμε εστω και χιουμοριστικα ;

Μη ξεχναμε οτι το χιουμορ εκτος απο "αναψυκτικο", μπορει να λειτουργησει και ως ενας "αθωος" οσο και "υπουλος" τροπος προπαγανδας...
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εκεί το πήγαινες εε χαχαχα... ούτε ένα ανέκδοτο δεν μπορουμε να πουμε :lol: :lol:

Τι ψάχνεις να βρείς Σκαπανέα τωρα...αντί να κοιτάξεις τα πρότυπα που έχουν οι γυναίκες για τους άνδρες.. μήπως να κοιτάξουμε τα πρότυπα που έχουμε οι άνδρες για τις γυναίκες;;;;

Αν και νομίζω ότι όσα πρότυπα κι αν έχεις σε αυτό τον τομέα.. αν σε χτυπήσει ο έρωτας κατακέφαλα.. πάνε και τα πρότυπα πάνε όλα..
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σκαπανέα παίρνεις θέματα από το νηπιαγωγείο και τα φέρνεις στην αυτογνωσία?

Τι όμορφα...

Η ζωή μας είναι ένα νηπιαγωγείο και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο όμορφα θα ζήσουμε...

Τι θέλεις να σου γράψω? Τα πρότυπα δεν τα περνάνε οι άντρες στις γυναίκες, τα έχουν οι άνθρωποι γενικά...

΄Εχουμε όλοι τις δύο ενέργειες θηλυκή και αρσενική, μα τελικά δεν αποδεχόμαστε καμιά...γιατί αγγίζουμε την πνευματική μας φύση μεσα από την γνώση και ενίοτε καθόλου... Διαβάζουμε και εξελισσόμαστε...και δυστυχώς παραμένουμε ολόϊδιοι!!! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν το παραδεχόμαστε κι όλας! Μα αν κοιτάξουμε στα μάτια έναν άνθρωπο, δεν θα αντέξουμε το είδωλό μας στον καθρέφτη τους...Γι' αυτό οι άνθρωποι δεν κοιτιόμαστε στα μάτια!!!

Οι άνδρες είναι αυτό που τους έμαθαν να είναι...και γίνονται "ηλίθιοι"
Και οι γυναίκες για να μην είναι αυτό που τους έμαθαν να είναι, γίνονται "Ζήνα"...

Αυτοί είναι οι ρόλοι μας...
Στην ουσία οι άνδρες έμαθαν να κυνηγάνε και να επιβεβαιώνονται από το "θήραμα"
Και οι γυναίκες, θέλοντας να αποφύγουν τον ρόλο του θηράματος, έγιναν "κυνηγοί"...
Μα και οι δύο είναι θύματα!

Κανείς δεν χαίρεται πια τον έρωτα...
Τα πάντα είναι δύο λεπτά ευχαρίστησης, κι ας ψάχνουν όλοι την αγάπη...
Δεν την βρήκα πουθενά στα ζευγάρια...Ρόλους μόνο είδα που εναλλάσσονται...
Και οι μεν κοροϊδεύουν τους δε...

Τα ζευγάρια με χιλιάδες προβλήματα, που τα ρίχνουν στο στρες της επιβίωσης...
Μεγαλώνουν, δυστυχώς, παιδιά ολόϊδια...

Η εξέλιξη κυλάει προς τα πίσω...
Και αντί να γινόμαστε θεϊκοί, γινόμαστε "τυχαία" άνθρωποι!!

Εξελισσόμαστε προς τα πίσω, για να φτάσουμε να ζούμε μόνο με το ένστικτο...Δεν διαφέρουμε από τους πιθήκους τελικά!

Πόσο λυπάμαι... :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 22 Απρ 2008 7:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Οσες εξαιρέσεις κι αν υπάρχουν, είναι τόσο λίγες, που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα...

Ζητάς πρότυπα για όλα αυτά Σκαπανέα?

Μα όλη μας η φυσική ζωή είναι δομημένη πάνω σ' αυτά...
Δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις από τον όρο "φυσιολογικό"!

Φυσιολογικά είναι όλα, όσα απαρτίζουν μια "υγιή" κοινωνία...

Είναι τόσο "υγιής" που ζούμε διαρκώς μέσα σε έναν πόλεμο...

Τι θέλεις να μάθεις? Ξεκίνησες ποτέ από τον εαυτό σου?

Κανείς δεν προσπαθεί να βρει τα "οχυρά" που έχει χτίσει για να προστατευθεί από τον "εχθρό"...
Του έμαθαν ότι ένας άνδρας, πράττει έτσι...και τον βόλεψε αυτό που έμαθε...
Της έμαθαν ότι μια γυναίκα δεν πράττει, αλλά δέχεται αυτό...δεν την βόλεψε και προσπάθησε να το αντιστρέψει, όμως δεν τα κατάφερε...

Ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Και ας βρούμε πόσα από αυτά είναι η καθημερινή μας ζωή...Η απλή καθημερινή ζωή που την κυνηγάμε με αγωνία...

΄Ενας ανταγωνισμός είναι μόνο οι σχέσεις...Ποιός θα ζήσει περισσότερο κοινωνικά καλύτερα από τους δύο.
Και για χάρη αυτής της ζωής, καταλύονται οι πνευματικές αξίες!
Αν έχει ενδιαφερθεί ποτέ κανείς σοβαρά να τις αναπτύξει...
Γιατί το Πνεύμα μας δεν είναι "συνταγή του ΙΚΑ"...

Ασε Σκαπανέα, γιατί θα "φαγωθούμε" πάλι...το βλέπω ναρχεται! :wink:

Εικόνα

Re: ΠΡΟΤΥΠΑ

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

είχα διαβάσει το ποστ όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ και θυμάμαι ότι δεν καταλάβαινα τίποτα... :D :D τώρα ξαναδιαβάζοντας είδα και ένιωσα και μένα σε κάποια κομμάτια.. :x Βασούλα θα μπορούσες να πεις λίγα πράγματα για τα πρότυπα που σχετίζονται με το δεύτερο? Το ξέρω οτι είναι πολλά και χρειάζεται ολόκληρο σεμινάριο για αυτό αλλά θα ήθελα μερικές πληροφορίες για να αρχίσω να δουλεύω με αυτά καθώς πρόσφατα κάποια γεγονότα τράβηξαν την προσοχή μου στο δεύτερο αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω... :x >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι Μπεττούλα, όσα χρειάζονται να ειπωθούν δημόσια έχουν ήδη ειπωθεί...

το 2ο κέντρο αντιστοιχεί στις σχέσεις μας με τους άλλους...Με αυτό και μόνο μπορείς να δουλέψεις μια χαρά.

τα υπόλοιπα είναι μέρος μιας διδασκαλίας που δεν γίνεται δημόσια, ούτε είναι απαραίτητη σε όλους, αφού άλλοι δουλεύουν με το 2ο κέντρο χωρίς να την γνωρίζουν.

Απόφαση χρειάζεται και όχι απαραίτητα μια εξειδικευμένη γνώση...στο έχω ξαναπεί...

αν δηλαδή μου συμβεί κάτι και δεν κάνω ξανά το ΑΓΑΠΗ-ΣΟΦΙΑ, εσύ θα μείνεις με τα ερωτηματικά?
΄Ελααααααααα συγκεντρώσου μωράκι μου...

και μην βιάζεσαι!!!! ;;)

>:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: Απόφαση χρειάζεται και όχι απαραίτητα μια εξειδικευμένη γνώση...στο έχω ξαναπεί...

και μην βιάζεσαι!!!! ;;)

>:d< >:d< >:d<
την απόφαση την πήρα και δεν με κουνάει τίποτα!! ούτε το εγώ μου!! πείσμωσα λέμε!!! :x :x :x

αφού μου έτυχε να χτυπήσει καμπανάκι να μην ψάξω τι θέλει να μου πει ο ποιητής??? οκ θα συνεχίσω να παρατηρώ και θα αφήσω τις απαντήσεις να έρθουν μόνες τους... :x >:d< >:d< >:d<
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Μπεττούλι!! >:d< >:d< >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
eirini

Δημοσίευση από eirini »

συσσωρευμένες επιγνώσεις!!!!!!! Ζαλίστικα!!!!!!! :confusion-seeingstars:
Πρέπει να τα ξαναδιαβάσω για να αφομοιωθούν καλύτερα.
Στη συνάντηση θα σε ρωτήσω για τις ασκήσεις του πέμπτου.
Αυτά!!!!!

@};- @};- @};-
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”