Vaso έγραψε:Χρειάζεται άμεσα να επιλέξουμε την Πηγή που θα μας δονεί…
Vaso έγραψε:Και λέει ο Ποιητής...
Το πραγματικό ταξίδι της ανακάλυψης
δεν απαιτεί μόνο την αναζήτηση νέων τόπων
αλλά και το να έχεις καινούργια μάτια
«Marcel Proust»

Vaso έγραψε:Χρειάζεται άμεσα να επιλέξουμε την Πηγή που θα μας δονεί…
Vaso έγραψε:Και λέει ο Ποιητής...
«Marcel Proust»
Μια υγιής προσωπικότητα αναπτύσσεται φυσικά, συναισθηματικά, νοητικά και πνευματικά, με ενθάρρυνση, επιβράβευση και ακεραιότητα, δομώντας έτσι μια Συνείδηση που εξελίσσεται μέσα στην ίδια της την Ύπαρξη...
Χρειάζεται άμεσα να επιλέξουμε την Πηγή που θα μας δονεί…
Kάποτε χρειάζεται να σταματήσει το «κύριε ελέησον» και να βρούμε τους αυθεντικούς Δρόμους του Πνεύματος, που ένας Άνθρωπος κατάφερε να ανοίξει, μαγνητίζοντάς μας στην Καρδιά…
Kάποτε χρειάζεται να σταματήσει το «κύριε ελέησον» και να βρούμε τους αυθεντικούς Δρόμους του Πνεύματος, που ένας Άνθρωπος κατάφερε να ανοίξει, μαγνητίζοντάς μας στην Καρδιά…
Οποιοσδήποτε άλλος μαγνητισμός αφορά μόνο το στομάχι μας…Αυτό ικανοποιείται αφήνοντας την Καρδιά μόνη μέσα στην λειτουργία άμυνα-επίθεση, απλά γιατί δεν γνωρίζουμε πως είναι να Αγαπάς, να Σέβεσαι και να Επικοινωνείς με τον Εαυτό σου και με τον Θεό, με αυθεντικό τρόπο…
Δυο τοσο δα μικρες προτασεις, που προυποθέτουν βαθιά και ουσιώδη Εσωτερική Ελευθερία!Vaso έγραψε:Η διάκριση χωρίζεται σε συναισθηματική και νοητική…
Αλλα νιώθει ένας άνθρωπος, άλλα σκέφτεται και άλλα πράττει…
Vaso έγραψε:Kάποτε χρειάζεται να σταματήσει το «κύριε ελέησον» και να βρούμε τους αυθεντικούς Δρόμους του Πνεύματος, που ένας Άνθρωπος κατάφερε να ανοίξει, μαγνητίζοντάς μας στην Καρδιά…
τωρα τελευταια μου ερχονται στο νου φρασεις που ακουσα μεσα στην εκκλησια και το εκκλησιαστικο περιβαλλον της ευρυτερης οικογενειας μου. Ειδα τωρα το "κυριε ελεησον" και το θυμηθηκα....Η διάκριση χωρίζεται σε συναισθηματική και νοητική…
Αλλα νιώθει ένας άνθρωπος, άλλα σκέφτεται και άλλα πράττει…
Και αυτό δεν είναι ελάττωμα του Φυσικού Κόσμου, η οδύνη δεν προκύπτει από την ελαττωματική φύση του κόσμου, αλλά από την πνευματική τιμωρία, που βαραίνει την ανθρωπότητα…
Οποιοσδήποτε άλλος μαγνητισμός αφορά μόνο το στομάχι μας…Αυτό ικανοποιείται αφήνοντας την Καρδιά μόνη μέσα στην λειτουργία άμυνα-επίθεση, απλά γιατί δεν γνωρίζουμε πως είναι να Αγαπάς, να Σέβεσαι και να Επικοινωνείς με τον Εαυτό σου και με τον Θεό, με αυθεντικό τρόπο…
Και λέει ο Ποιητής...
«Marcel Proust»
Ελενα Κ. έγραψε:και μονο για σημερα επιλεγω το Θεο που Αγαπα και δεν με τιμωρει στο ονομα του... η Ψυχη μου επελεξε το Δρομο του Ανθρωπου
Ελενάκι μουκαι μονο για σημερα επιλεγω το Θεο που Αγαπα και δεν με τιμωρει στο ονομα του... η Ψυχη μου επελεξε το Δρομο του Ανθρωπου
ναι, εμεις επιλεγουμε το ποια Πηγη μας δονει... και μονο για σημερα επιλεγω το Θεο που Αγαπα και δεν με τιμωρει στο ονομα του... η Ψυχη μου επελεξε το Δρομο του Ανθρωπου