Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
-τι είναι το πισεσί????
-πουλί.
-τι πουλί?
- ειιιιίναι πουλι πισεσι'ιιιιιιι, το χαμογελοοοο σουυυυυ.......
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Πάνε δυο φίλοι σε ένα ξενοδοχείο στην Αγγλία. Ανοίγουν την ντουλάπα να βάλουν μέσα τα ρούχα τους και βλέπουν ένα ποντικό.
- Ρε ξέρεις πως είναι ο ποντικός στα αγγλικά για να πάρουμε τηλέφωνο στην reception να τους πούμε ότι βρήκαμε ένα;
- Όχι, εσύ;
- Ούτε εγώ!
- Εντάξει, άσε θα πάρω εγώ να εξηγηθώ!!
Παίρνει τηλέφωνο ο τύπος και λέει :
- Yes, Reception?
- Yes, how can i help you?
- Do you know Tom and Jerry?
- Yes, of course.
- Jerry is here...!!!
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
ειναι που λειιιιπειιις εσυυυυ, το χαμογελο σουυυυ, λειπει η ζωη μου η μισηηηη και οτι ειν δικοοοο σου...
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
να μικρό κοριτσάκι παρατήρησε ότι άρχισαν να μεγαλώνουν τρίχες ανάμεσα στα πόδια της,τρομαγμένη ρώτησε την μητέρα της και εκείνη της είπε οτι σ'εκείνο το σημείο είναι το μαϊμουδάκι της και ότι άρχισε να βγάζει τρίχες...στο μεσημεριανό τραπέζι το κοριτσάκι είπε ότι το μαϊμουδάκι της άρχισε να βγάζει τρίχες,η αδερφή της αποκρίθηκε:
"Αυτό δέν είναι τίποτα,εμένα τρώει και μπανάνες..".