Vaso έγραψε: Κανέναν δεν αφήνει, όταν χτυπάνε την Πόρτα Του, που να μην του δείξει την Αλήθεια!
Κανέναν

Vaso έγραψε: Κανέναν δεν αφήνει, όταν χτυπάνε την Πόρτα Του, που να μην του δείξει την Αλήθεια!
διαπιστωνω οτι μεχρι προσφατα, μην πω ως τωρα δηλαδη, ενιωθα αμαρτια να αμφισβητησω το Θεο.... δεν ειχα καταλαβει οτι το εκανα με τις πραξεις μου καθημερινα, αμφισβητωντας τον ιδιο μου τον Εαυτο, το Θεο μεσα μου.... και εφτασα σ' αυτο το σημειο της πεινας, της διψας, του κρυου, του κενου.... τωρα αντιλαμβανομαι περισσοτερα.... αυτη εδω τη στιγμη που για πολλοστη φορα 'ολως τυχαιως "επεσα" πανω του'...Ο άνθρωπος πρέπει να αμφισβητήσει...Χωρίς την αμφισβήτηση είναι νεκρός άνθρωπος...Μασάει ότι του δίνουν να φάει και όταν γεμίσει το στομάχι, η καρδιά αδειάζει...
Αν δεν αμφισβητήσεις τον θεό, δεν θα τον βρεις ποτέ σου…μού είχε πει ο Δάσκαλός μου…
Kαι όπως γίνεται συνήθως…
Για να βρεις Τροφή, πρέπει πρώτα να πεινάσεις
Για να βρεις Πηγή, πρέπει πρώτα να διψάσεις…
Για να βρεις Φωτιά, πρέπει πρώτα να κρυώσεις…
Για να βρεις το Πνεύμα, πρέπει πρώτα να καταλάβεις την κενότητα…
Το ένα σηματοδοτεί το έξω, το άλλο το μέσα…Ο κρότος που κάνει το χαστούκι ή σε θυμώνει ή σε ξυπνάει…Όπως ακριβώς και η Αλήθεια…
Ζήτησες τροφή από τον Θεό και σου έδωσε το Πνεύμα Σου...
Ζήτησες ζέστη, και σου έδωσε την φλόγα Του στην καρδιά Σου...
Ζήτησες Φιλία, και σου έδωσε την Αιωνιότητα
Κανέναν δεν αφήνει, όταν χτυπάνε την Πόρτα Του, που να μην του δείξει την Αλήθεια!
…Ασήμαντοι Άνθρωποι μέσα στην Σημαντικότητα του Θεού, εκεί που ο Κόσμος Του απλώνεται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλυφτεί η Ομορφιά Του, γιατί έχει γεμίσει με αυτήν το Είναι μας!
Μία από τις πιο εξαιρετικές επιγνώσεις που είχα λάβει από σένα, ήταν πως η Ύπαρξη φέρνει καταστάσεις, όχι ανάλογες με τα επιθυμιτά αποτελέσματα, αλλά ανάλογες με τις αιτίες μέσα μας.Vaso έγραψε:Το ότι απευθύνεσαι σε έναν θεό που τον φοβάσαι και τον παρακαλάς και εκείνος δεν ακούει τίποτα, αυτή είναι μια διαπίστωση για να φτάσεις στο πρώτο σκαλί της αμφισβήτησης και να αρχίσεις να αναζητάς τι συμβαίνει...
Ο άνθρωπος πρέπει να αμφισβητήσει...Χωρίς την αμφισβήτηση είναι νεκρός άνθρωπος...Μασάει ότι του δίνουν να φάει και όταν γεμίσει το στομάχι, η καρδιά αδειάζει...
Αν δεν αμφισβητήσεις τον θεό, δεν θα τον βρεις ποτέ σου…μού είχε πει ο Δάσκαλός μου…
Kαι όπως γίνεται συνήθως…
Για να βρεις Τροφή, πρέπει πρώτα να πεινάσεις
Για να βρεις Πηγή, πρέπει πρώτα να διψάσεις…
Για να βρεις Φωτιά, πρέπει πρώτα να κρυώσεις…
Για να βρεις το Πνεύμα, πρέπει πρώτα να καταλάβεις την κενότητα…
Το ένα σηματοδοτεί το έξω, το άλλο το μέσα…Ο κρότος που κάνει το χαστούκι ή σε θυμώνει ή σε ξυπνάει…Όπως ακριβώς και η Αλήθεια…
Ζήτησες τροφή από τον Θεό και σου έδωσε το Πνεύμα Σου...
Ζήτησες ζέστη, και σου έδωσε την φλόγα Του στην καρδιά Σου...
Ζήτησες Φιλία, και σου έδωσε την Αιωνιότητα
Κανέναν δεν αφήνει, όταν χτυπάνε την Πόρτα Του, που να μην του δείξει την Αλήθεια!
…Ασήμαντοι Άνθρωποι μέσα στην Σημαντικότητα του Θεού, εκεί που ο Κόσμος Του απλώνεται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλυφτεί η Ομορφιά Του, γιατί έχει γεμίσει με αυτήν το Είναι μας!
Ο κρότος που κάνει το χαστούκι ή σε θυμώνει ή σε ξυπνάει…Όπως ακριβώς και η Αλήθεια…
Σοφάκι μουΜία από τις πιο εξαιρετικές επιγνώσεις που είχα λάβει από σένα, ήταν πως η Ύπαρξη φέρνει καταστάσεις, όχι ανάλογες με τα επιθυμιτά αποτελέσματα, αλλά ανάλογες με τις αιτίες μέσα μας.
ΚανένανΚανέναν δεν αφήνει, όταν χτυπάνε την Πόρτα Του, που να μην του δείξει την Αλήθεια!