VAMACHARA - ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μα το λες και μόνη σου...
τι εγω θεωρώ σωστό
και καλά κάνεις...είναι όμορφο να ακολουθείς τις αξίες σου. Αρκεί αυτές να είναι αγνές από οτιδήποτε έχει επιβληθεί κοινωνικά...

Η διδασκαλία περιέχει και τις υποκειμενικές αξίες που για μας είναι αλήθεια. Οποιαδήποτε αξία εσωτερική, είναι και αλήθεια.

Πως φαντάζεσαι ότι οι φυσικοί "δάσκαλοι" μπορούν να διδάξουν οτιδήποτε, που δεν στηρίζεται στις προσωπικές αξίες?
Μεταδίδουν κάποια γνώση, που θέλω να πιστεύω, την έχουν φτάσει και βιωματικά...Αλλιώς ο εσωτερισμός θα καταντήσει πανεπιστήμιο...Και δεν είναι!

Και για μένα αετέ, η σεξουαλικότητα έχει φτάσει στην ωριμότητα να λέγεται ένωση και να αντλεί ευχαρίστηση μέσα από την βαθύτερη επικοινωνία...

Αλλά γιατί να πω, ότι αυτό είναι σωστό?
Είναι απλά, η δική μου ωριμότητα...η δική μου διαδρομή, η δική μου φυσική έκφραση...Γιατί δεν μπορώ να εκφραστώ μέσα από την ποικιλία που σταματά στην επιφάνεια... ΄Αλλοι μπορούν...
ανεξάρτητα αν θα συμβιβαζόμουν με κάτι λιγώτερο αν δεν υπήρχε το ιδανικό...[ ανθρωπος γαρ].
Συμβιβασμός είναι η επιθυμία? Μα αν ξεκινάς έτσι, οποιαδήποτε σχέση είναι καταδικασμένη.

Το τέλειο είναι η ιδανική κατάσταση της ψυχικής ένωσης με το θείο! Και σ' αυτό όμως συμμετέχει και το σώμα μας, εμείς, συνειδητά! Μέσα από εμάς λοιπόν τελειοποιείται παν "ατελές"!
Αρκεί εμείς να έχουμε νιώσει την τελειότητα... :wink:

΄Οσο για τον φονιά, έχεις αντίθετη άποψη, ότι η επιλογή του αυτή είναι και μια επίπονη διαδρομή που χρειάζεται να περάσει?

Είσαι τόσο σίγουρη πως εσύ ποτε΄και σε καμία ενσάρκωση δεν ήσουν φονιάς?
Δεν θα πω ποτέ ότι κάνουν καλά όποιοι βασανίζουν τα παιδιά...
Και αν περνάει από το χέρι μου να βοηθήσω, θα το κάνω...
Αλλά θα ευλογήσω το ίδιο και τους βασανιστές.

Φυσικά και δεν περιμενω να με καταλαβεις, αλλά έτσι είμαι!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

:D
Οταν το είπα μεσα σε μια παρέα αυτό πριν απο μια βδομάδα λίγο έλειψε να με βασανίσουν και μενα.Ω Θεε!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πως φαντάζεσαι ότι οι φυσικοί "δάσκαλοι" μπορούν να διδάξουν οτιδήποτε, που δεν στηρίζεται στις προσωπικές αξίες?
Μεταδίδουν κάποια γνώση, που θέλω να πιστεύω, την έχουν φτάσει και βιωματικά...Αλλιώς ο εσωτερισμός θα καταντήσει πανεπιστήμιο...Και δεν είναι!
Εδω προσωπικά θα διαφωνήσω επειδή αυτο είναι κάτι που με απασχόλησε πολύ και με καθυστέρησε κιόλας ...
Δεν εμπιστέυομαι κανένα φυσικό διδάσκαλο σε κάτι άλλο εκτός απο το ''πανεπιστήμιο''. Ζητάω απο αυτόν, να μου δείξει τον δρόμο και να με φέρει κοντά στην διδασκαλία. Την ''μετάφραση '', το ''βίωμα'' και την αξία θέλω να την επεξεργαστώ μόνη μου μετα, μέσα απο αυτά που θα εχω διδαχθεί αλλά με την δική μου νοημοσύνη.

Κατέλληξα εδώ αφού καταρρίφθηκαν ένα - ενα όλα τα πρότυπα που είχα γνωρίζει και εξιδανικεύσει.
Για να μην φανούν πολύ απόλυτα αυτά που λέω εξηγώ...
Γνώρισα και θαύμασα καποιους για τον τρόπο που διδάσκαν, για τις γνώσεις τους και αυτό που εξέπεμπαν...αλλά κάτι με έτρωγε πάντα και αποφάσισα να τους δω και πιο πολύ , και πιο μέσα...
Για να το κάνω αυτό σχεδόν εξέθεσα τον ίδιο μου τον εαυτό , για να ανακαλύψω οτι τελικά οι ήρωες μου , ηταν και αυτοί άνθρωποι σαν και εμένα αλλου πιο μπροστά και αλλού πιο πίσω.
Η διαφορά ήταν στο βαθμό αυτογνωσίας και χειρισμού.
Δεχομαι τώρα την ιεραρχία και τις νουθεσίες αλλά μετά κρατώ οτι συμφωνεί με την δική μου συνείδηση που κουράστηκε να μου φωνάζει.
Για την ωρα............

Αλλά γιατί να πω, ότι αυτό είναι σωστό?
Είναι απλά, η δική μου ωριμότητα...η δική μου διαδρομή, η δική μου φυσική έκφραση...Γιατί δεν μπορώ να εκφραστώ μέσα από την ποικιλία που σταματά στην επιφάνεια... ΄Αλλοι μπορούν...
Ισως να είναι κι ετσι. Απο την άλλη νομίζω οτι εχουμε όλοι ευθύνη για την σωστή μετάφραση των νοημάτων.
Μπορεί η επιφάνεια να θεωρηθεί ως κάτι εσωτερικό?
θέλω να πω οτι άλλο να λέω << μου αρέσει να συμμετέχω σε όργιο, την βρίσκω με οτι εξιτάρει την αδρεναλίνη μου και με απογειώνει, ετσι θέλω βρε παιδί μου>> και άλλο να πω << ....και ολα αυτά ωδηγούν σε ανώτερα επίπεδα και εξαγνίζουν...

Παράθεση:
ανεξάρτητα αν θα συμβιβαζόμουν με κάτι λιγώτερο αν δεν υπήρχε το ιδανικό...[ ανθρωπος γαρ].

Συμβιβασμός είναι η επιθυμία? Μα αν ξεκινάς έτσι, οποιαδήποτε σχέση είναι καταδικασμένη.
Δεν το βλέπω έτσι.
Η απολύτη επικοινωνία είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί και προυποθέτει να γνωρίζουμε πλήρως τον εαυτό μας.
Μέχρι να γίνει αυτό γιατί να απορρίψουμε μια καλή σχέση που κλειδώνει ως ενα βαθμό και ποιός ξέρει? Οσο προχωράμε μπορέι να αλλάξουμε και εμείς και οι συνθήκες...
΄Οσο για τον φονιά, έχεις αντίθετη άποψη, ότι η επιλογή του αυτή είναι και μια επίπονη διαδρομή που χρειάζεται να περάσει?

Είσαι τόσο σίγουρη πως εσύ ποτε΄και σε καμία ενσάρκωση δεν ήσουν φονιάς?
Δεν θα πω ποτέ ότι κάνουν καλά όποιοι βασανίζουν τα παιδιά...
Και αν περνάει από το χέρι μου να βοηθήσω, θα το κάνω...

Φυσικά και δεν περιμενω να με καταλαβεις, αλλά έτσι είμαι!
Μπορεί να ήμουν ...
Ναι , είναι μια επίπονη διαδρομή που χρειάζεται να περάσει...
Και όμως σε καταλαβαίνω..

Μια ερώτηση γήινη ομως στις μαμάδες..
<< Αν μας πληγώναν η μας βιάζαν τα δικά μας παιδιά [ για να μην πω άλλα] , αν μας χτυπούσαν η δολοφονούσαν τον σύντροφο μας η τους γονεις μας πως θα σκεφτόσασταν?
Το δικό μας παιδί ε? και θα ήθελα την αλήθεια...

Καλο απόγευμα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Kατ' αρχήν να διευκρινήσω για τους φυσικούς δασκάλους και για το θέμα της εμπιστοσύνης που αναφέρεις.

Πανεπιστήμιο ο εσωτερισμός? Πως το φαντάστηκες? Υπάρχουν κανόνες νομίζεις που σε βάζουν σε πνευματική διαδρομή?

Εγώ αισθάνομαι τόσο τυχερή που δεν είχα τέτοιες επιδιώξεις. Να μάθω ναι, να ακούσω ναι...Η αξιολόγηση λειτουργούσε τόσο δυναμικά μέσα μου, που ποτέ δεν θα έβαζα ταμπέλα στην γνώση του καθενός. Γι' αυτό δεν είχα φυσικούς δασκάλους που όφειλα να υπακούω...Ευγνωμονώ για όσες πόρτες μου δείχτηκαν, αλλά το άνοιγμά τους οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε μένα. Κανείς δεν μπορούσε να μου πει, πως θα "διαχειριστώ" τα συναισθήματά μου, πως θα σκεφτώ, πως θα δράσω, πως θα σιωπήσω.. πως θα μοιραστώ...

Φυσικά και η εμπιστοσύνη δεν έχει να κάνει με τις ονομασίες και τους τίτλους, αλλά με το φως που ακτινοβολεί ο καθένας μας!
΄Ενας τίτλος κατακτιέται εύκολα πια...΄Ομως τι θα κάνεις με αυτόν, αν δεν μπορείς να νιώσεις εσωτερικά την αξία του?

Η αλήθεια, αετέ, έχει να κάνει με το πόσο ελεύθερος αισθάνεσαι για την νιώσεις. Δεν είναι διαφορετικές οι αληθειες, αλλά οι διαδρομές...Απλά οι άνθρωποι μπερδεύονται, θεωρώντας πάντα την δική τους σαν μοναδική και τέλεια!

Τίποτα λοιπόν δεν είναι αποκλειστικό και τέλειο, εκτός από την ίδια σου την ζωή και τις εκδηλώσεις σου στο φυσικό επίπεδο.

Ομαδικά όργια και πνευματικότητα...Γιατί αμφιβάλλεις ότι μπορεί κάποιος να βρεθεί σε ανάπτυξη και από εκεί?
Η δική μου διαδρομή δεν περνάει από εκεί, αλλά έχω μάθει να τις δέχομαι όλες σαν μέρος ενός φυσικού κόσμου που τα πάντα εξαρτώνται από την επιλογή μας!

Σημασία για μένα έχει η ίδια η εκδήλωση της ζωής και κατά πόσο μπορώ να είμαι δημιουργός του εαυτού μου! Να μην υποφέρω και να μην ασθενώ!
Αυτές είναι απλά οι επιβεβαιώσεις ότι εσωτερικά κατέχεις την ύλη, το ίδιο καλά με το πνεύμα! Η αξία αυτών δεν φαίνεται με τα μάτια, ούτε ακούγεται με τα αυτιά! Αναγνωρίζεται μόνο σε ψυχικό επίπεδο.

Η ερώτησή σου για τον βιασμό ενός παιδιού βασίζεται σε σωματικό επίπεδο μόνο? Γιατί τον βιασμό της ψυχής του δεν μπορούμε ίσως να τον αναγνωρίσουμε...
Πόσες γυναίκες παραμένουν σε έναν γάμο και αφήνουν τα παιδιά τους να εισπράτουν ψυχική βία από τον πατέρα, μόνο και μόνο να μην διαταράξουν την οικογενειακή θαλπωρή τους?

Η βία στο σώμα μόνο μας ενδιαφέρει? Αυτή στην ψυχή?
Είναι ότι πιο οδυνηρό μπορείς να φανταστείς, αλλά αυτό κανείς δεν το αναγνωρίζει...
Γι' αυτό και η κοινωνία δικάζει τους βιαστές, αλλά τους πραγματικούς "βιαστές" τους αφήνει ελεύθερους να δημιουργούν μια κοινωνία σαν κι αυτήν που αγωνιζόμαστε να διαμορφώσουμε με αγάπη...

Αυτήν την αγάπη, εγώ προσωπικά, την δίνω σε όλους...Γιατί όλοι την χρειάζονται τελικά!

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

Αυτό που βλέπω συχνά είναι άνθρωποι μέσα απο τον εσωτερισμό και την αυτογνωσία να μιλούν για καλά και κακά συναισθήματα.. για συναισθήματα που περέπει να διώξουμε για να ανέβουμε ένα σκαλί στην κλιμακα της πνευματικότητας...

Για μένα προσωπικά δεν υπάρχουν καλά και κακά συναισθήματα... η αγάπη η χαρα η λύπη ο θυμός το μίσος.. είναι όλα κομάτι μας... δεν μπορουμε να υπάρξουμε χωρίς αυτά.. εκφράζουν απλά μια διαφορετική όψη του εαυτού μας..

Με την αυτογνωσία δεν κοιτάμε απλά να δούμε το τι είμαστε... αυτογνωσία για μένα σημαίνει πολλά περισσότερα..
Αναγνωρίζω τα συναισθήματα.... τις πράξεις... τις επιλογές μου.. και όσα κρύβονται απο πίσω τους... τα αίτια τα γιατί.. τους φόβους.. τα πρότυπα...
Τα αποδέχομαι ως κομμάτια μου.. ως μέρος του εαυτού μου σαν ολότητα και απο εκεί και πέρα απλά εκφραζω τα συναισθή ματα μου και εκδηλωνω τα κομάτια του εαυτού μου με πλήρη συνειδητότητα του γιατί κάνω κάτι και πλέον δεν είναι αντίδραση το ότι κάνω σε κάποιο ερέθισμα.. αλλα δραση την οποία επιλέγω εγω...
εστω και αν αυτό είναι ο θυμός... ή η θλίψη.. ή ακόμα και το σεξ με όσους συντρόφους και να είναι.. (όχι ότι προσωπικά με εκφράζει το τελευταίο αυτό απλά λέω.. ότι υπάρχει κόσμος που τον εκφραζει..)

Ο εσωτερισμός και η αυτογνωσία δεν είναι μέθοδοι που ακολουθώντας 'τες διώχνουμε τα "κακα" απο την ψυχή μας.. απο τον εαυτό μας και οι δονήσεις μας γίνονται υψηλότερες...
Επισκέπτης

χι χι Πάλι τα ίδια λέμε με άλλα λόγια
Πανεπιστήμιο ο εσωτερισμός? Πως το φαντάστηκες? Υπάρχουν κανόνες νομίζεις που σε βάζουν σε πνευματική διαδρομή?

Εγώ αισθάνομαι τόσο τυχερή που δεν είχα τέτοιες επιδιώξεις. Να μάθω ναι, να ακούσω ναι...Η αξιολόγηση λειτουργούσε τόσο δυναμικά μέσα μου, που ποτέ δεν θα έβαζα ταμπέλα στην γνώση του καθενός. Γι' αυτό δεν είχα φυσικούς δασκάλους που όφειλα να υπακούω...Ευγνωμονώ για όσες πόρτες μου δείχτηκαν, αλλά το άνοιγμά τους οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε μένα. Κανείς δεν μπορούσε να μου πει, πως θα "διαχειριστώ" τα συναισθήματά μου, πως θα σκεφτώ, πως θα δράσω, πως θα σιωπήσω.. πως θα μοιραστώ...

Κι όμως...αυτό που λέω πανεπιστήμιο , είναι μια η πολλές διδασκαλίες, που δίδονται ως πληροφορίες και δεν προέρχονται απο ενα φυσικό διδάσκαλο.
Οπότε τις παίρνουμε και τις αξιολογούμε εμείς όπως θέλουμε.
Δλδ λέω πανεπιστήμιο , αυτό που εσύ λες πόρτες...
Προσωπικά δν θα μπορούσα να μπω κάτω απο την επηροή ενος δασκάλου [ προσωπολατρεία] αφου δεν αναγνωρίζω σε κανένα το αλάθητο. Δεν ξέρω καν , αν και αυτό που ονομάζουμε Θεό η θεϊκό πνεύμα είναι αλάθητο η αν και αυτό εξελίσσεται μαζί μας και μεσα απο εμάς. [ Το δέυτερο μου φαίνεται πιο λογικό].
Φυσικά και η εμπιστοσύνη δεν έχει να κάνει με τις ονομασίες και τους τίτλους, αλλά με το φως που ακτινοβολεί ο καθένας μας!
΄Ενας τίτλος κατακτιέται εύκολα πια...΄Ομως τι θα κάνεις με αυτόν, αν δεν μπορείς να νιώσεις εσωτερικά την αξία του?
Συμφωνώ και το φωνάζω, οπου μπορώ.
Η αλήθεια, αετέ, έχει να κάνει με το πόσο ελεύθερος αισθάνεσαι για την νιώσεις. Δεν είναι διαφορετικές οι αληθειες, αλλά οι διαδρομές...Απλά οι άνθρωποι μπερδεύονται, θεωρώντας πάντα την δική τους σαν μοναδική και τέλεια!
Οντως υπάρχει αυτό το μπέρδεμα και το βλέπω μια και εχω γνωστούς απο διάφορες διαδρομές. Νομίζω οτι διαλέγουμε αυτές που είναι πιο συμβατές με το αληθινό μας είναι , ακόμη κι αν καμία φορά συγκρούονται με την προσωπικότητα μας.

Ομαδικά όργια και πνευματικότητα...Γιατί αμφιβάλλεις ότι μπορεί κάποιος να βρεθεί σε ανάπτυξη και από εκεί?
Αν εννοείς ανάπτυξη την γνώση που θα απόκτήσει με αυτή τη μέθοδο , ωστε να την απορρίψει μετα , θα μπορούσαμε να το πούμε, αλλά θα είναι κάποιος που ξεκινάει απο πολύ χαμηλά..
Δεν αντιτίθεμαι στην ΄''ομαδική έκφραση :P '' αν σε κάποιον αρέσει [ εμένα με αφήνει απαθή] αλλα δεν πιστεύω οτι έτσι ανέρχεται κανείς σε κατι πιο πνεματικό.
Πιο αναλυτικά , θεωρώ οτι μια τέτοια επαφή μένει μόνο στο υλικό μας σώμα,....δεν αγγίζει ούτε το αιθερικό ,και ουτε κατα διάνοια τα υπόλοιπα [ αστρικό νοητικό κλπ].
Οπότε θα περάσουμε πιθανώς καλά αλλά θα είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να εχουμε αν μιλάμε για εσωτερική αίσθηση.

Δεν ασχολούμαι με αυτό που θα έλεγε κανείς συμβατική ηθική.
ερώτησή σου για τον βιασμό ενός παιδιού βασίζεται σε σωματικό επίπεδο μόνο? Γιατί τον βιασμό της ψυχής του δεν μπορούμε ίσως να τον αναγνωρίσουμε...
Πόσες γυναίκες παραμένουν σε έναν γάμο και αφήνουν τα παιδιά τους να εισπράτουν ψυχική βία από τον πατέρα, μόνο και μόνο να μην διαταράξουν την οικογενειακή θαλπωρή τους?

Η βία στο σώμα μόνο μας ενδιαφέρει? Αυτή στην ψυχή?
Είναι ότι πιο οδυνηρό μπορείς να φανταστείς, αλλά αυτό κανείς δεν το αναγνωρίζει...
Γι' αυτό και η κοινωνία δικάζει τους βιαστές, αλλά τους πραγματικούς "βιαστές" τους αφήνει ελεύθερους να δημιουργούν μια κοινωνία σαν κι αυτήν που αγωνιζόμαστε να διαμορφώσουμε με αγάπη...
Ετσι είναι αλλά αυτό δεν είναι αλλο θέμα?
Λέγαμε για τους φονιάδες και ποσο τους ''ευλογούμε''....
Και σκέφτηκα οτι σε θεωρητικό επίπεδο εχει καλώς...αλλά αν εμένα μου πειράζαν το παιδί μου η έμένα η τους γονείς μου θα ορμούσα αμεσα σε επίθεση χωρίς να φιλοσοφήσω ούτε στιγμή. Εσεις τι θα κάνατε?

Με την αυτογνωσία δεν κοιτάμε απλά να δούμε το τι είμαστε... αυτογνωσία για μένα σημαίνει πολλά περισσότερα..
Αναγνωρίζω τα συναισθήματα.... τις πράξεις... τις επιλογές μου.. και όσα κρύβονται απο πίσω τους... τα αίτια τα γιατί.. τους φόβους.. τα πρότυπα...
Τα αποδέχομαι ως κομμάτια μου.. ως μέρος του εαυτού μου σαν ολότητα και απο εκεί και πέρα απλά εκφραζω τα συναισθή ματα μου και εκδηλωνω τα κομάτια του εαυτού μου με πλήρη συνειδητότητα του γιατί κάνω κάτι και πλέον δεν είναι αντίδραση το ότι κάνω σε κάποιο ερέθισμα.. αλλα δραση την οποία επιλέγω εγω...
εστω και αν αυτό είναι ο θυμός... ή η θλίψη.. ή ακόμα και το σεξ με όσους συντρόφους και να είναι.. (όχι ότι προσωπικά με εκφράζει το τελευταίο αυτό απλά λέω.. ότι υπάρχει κόσμος που τον εκφραζει..)
Οταν γνωρίζουμε τι κάνουμε , δεν κάνουμε κάτι δυσαρμονικό αφού οπως λές κι εσύ εχουμε πλήρη συνειδητότητα.
Οι εντάσεις είναι αντίδραση σε ενα συναίσθημα , δεν είναι δράση επιλογής.
Η δυσαρμονία μεταξύ των σωμάτων μας [ υλη , ψυχή , πνεύμα] η [ σκέψεις , αισθήματα, πράξεις] είναι αποτέλεσμα άγνοιας.
Δλδ αν κάποιος μπορεί και ακούει την φωνή του ανώτερου εαυτού του [ πραγμα που προυποθέτει υψηλό κραδασμό] δεν θα κάνει κάτι που θα είναι αντίθετο αυτής της υπέροχης αίσθησης. Είναι σαν να συνδέεται με την ίδια την Θεϊκή συνείδηση.
Οσον αφορά εμένα , μακάρι να μπορούσα να είχα μόνιμη σύνδεση με αυτή την αναλαμπή αλήθειας. Μόνο ελαχιστα ψήγματα εχω αλλά φτάνουν για να ξέρω τι άναζητώ.
Ο εσωτερισμός και η αυτογνωσία δεν είναι μέθοδοι που ακολουθώντας 'τες διώχνουμε τα "κακα" απο την ψυχή μας.. απο τον εαυτό μας και οι δονήσεις μας γίνονται υψηλότερες...
Τι θέλεις να πείς?
Rainmaker

Με τον εσωτερισμό και την αυτογνωσία ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας.. όλα τα κομμάτια του εαυτού μας..

Δεν διώχνουμε κανένα.. δεν θα διώξουμε τον θυμό όπως δεν θα διώξουμε την αγάπη.. είναι και τα δύο συναισθήματα.. Απλά έχουμε συνηθίσει να τα διαχωρίζουμε σε καλά και κακά,...

Αυτό στο οποίο μας βοηθάει η αυτογνωσία είναι να δουμε πραγματικά το ποιοί είμαστε, να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας, ωστε να κάνουμε τις επιλογές μας στην ζωή κατανοοντας το γιατί επιλέγουμε ότι επιλέγουμε και τι μας εκφράζει καλύτερα, με σεβασμό προς τους άλλους αλλα και προς τον εαυτό μας.

Οσο πολέμάμε τα κομάτια του εαυτού μας και προσπαθούμε να τα διώξουμε δεν αποδεχόμαστε πλήρως αυτό που είμαστε..
Άβαταρ μέλους
Qisan

Δημοσίευση από Qisan »

Καλημερα αετε

Χαιρομαι που μια καθαρη φωνη σαν την δικια σου σκαλωσε εδω στο φορουμ και εχεις και το χρονο και την διαθεση να εκθεσεις τις καθαρες αποψεις σου . :lol:
Λυπαμαι γιατι προβλεπω οτι καπια στιγμη θα μας βαρεθεις και δεν θα σε βλεπουμε συχνα ... :cry:

Υπαρχει ομως και η μεση οδος !...!...!...

Αν η ζωη σε φερει να παρεις συντονισμο εστω και μονο Πρωτου βαθμου , εκτιμω οτι θα μεινεις κοντα μας ...

Ενα να ξερεις η Κυρια ειναι ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ και πολυ μαλιστα ... Αμ .. πως ... χαχαχαχα

ΝαμασΤΕ
Ειδες ;; Πονηρος ο Βλαχος ...!χιχιχιχιχιχι αλλα Ντομπρος . 8)
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Rainmaker

Λυπαμαι γιατι προβλεπω οτι καπια στιγμη θα μας βαρεθεις και δεν θα σε βλεπουμε συχνα ...

Υπαρχει ομως και η μεση οδος !...!...!...

Αν η ζωη σε φερει να παρεις συντονισμο εστω και μονο Πρωτου βαθμου , εκτιμω οτι θα μεινεις κοντα μας ...

Τι λές βρε Qisan μου ... Γιατί να μας βαρεθεί;; Και το να έχει κάποιος βαθμό στορέικι δεν είναι απαραίτητο για να είναι ή να μείνει στο φόρουμ..
Ετσι όπως το έθεσες ακούγεται "περίεργο"... :roll:

Ο καθένας κάνει ότι θέλει Qisan και η διαδρομή του καθενός δεν είναι απαραίτητο να περνάει απο το ρέικι.. Και φυσικά το φόρουμ είναι ανοιχτό για όλους όχι μόνο για όσους έχουν βαθμό ρέικι...
Ούτως ή άλλως και άλλα μέλη δεν έχουν κάνει ρέικι και όμως είναι εδω στην παρέα μας...

Ο καθένας επιλέγει το τι θά κάνει αν θα το κάνει και πότε θα το κάνει...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πιο αναλυτικά , θεωρώ οτι μια τέτοια επαφή μένει μόνο στο υλικό μας σώμα
και φυσικά συμφωνώ μαζί σου...΄Ομως και το σώμα δεν είναι έξω από την πνευματικότητα. Γι' αυτό και μόνο λέω ότι μπορεί μέσα από αυτήν την εμπειρία να νιώσει κάποιος ανάπτυξη...
Εγώ δεν νιώθω έτσι, αλλά δεν νιώθουν όλοι σαν και μένα και σαν και σένα!
Αλλώστε υπάρχουν οι ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχει κανείς με το σώμα και είναι απολύτως αποδεκτές από το σύνολο σαν εσωτερική οριοθέτηση. Γιατί λοιπόν η σεξουαλική δραστηριότητα να διαφέρει? Απλά αναρωτιέμαι...δεν το γνωρίζω! :roll:

Ασχετα αν εγώ θεωρώ πηγή ζωτικότητας την σεξουαλική ενέργεια και δεν την "σπαταλώ", αυτό είναι η δική μου διαδρομή και μόνο!!!
Η πνευματική ωριμοτητα, δεν πιστεύω ότι περιέχει την λέξη "λάθος"...Γιατί η ζωή με ότι κι αν περιέχει, δεν είναι λάθος, αλλά θαυμάσια! Το λάθος είναι η αντίσταση στις επιλογές μας, που δεν κατανοούμε βαθύτερα...
Ετσι είναι αλλά αυτό δεν είναι αλλο θέμα?
Λέγαμε για τους φονιάδες και ποσο τους ''ευλογούμε''....
Είπες και για βιαστές, και σ' αυτούς αναφέρθηκα...
΄Οσο για δολοφόνους, δεν διαφέρουν παρά στο μέγεθος της πράξης τους.

Δεν επικροτώ την πράξη τους! Προς Θεού...
Αλλά εγώ προσωπικά ευλογώ κι αυτές τις ψυχές!
Ο πόνος και η θλίψη για τις φυσικές μορφές ανθρώπων που χάθηκαν, περιορίζεται στο επίπεδο αυτό που ζούμε.
Η ευλογία όμως είναι εσωτερική. Και εκεί μέσα (τουλάχιστον για μένα) δεν υπάρχει μίσος, πάθος ή οργή!

Ο "άτυπος" βιασμός έχει για μένα σημασία, γιατί αν έχω γνωρίσει έναν βιαστή, δυστυχώς έχω γνωρισει χιλιάδες "κυρίους"...
:(

Εικόνα

Αλλώστε υπάρχουν οι ομαδικές δραστηριότητες που συμμετέχει κανείς με το σώμα και είναι απολύτως αποδεκτές από το σύνολο σαν εσωτερική οριοθέτηση. Γιατί λοιπόν η σεξουαλική δραστηριότητα να διαφέρει? Απλά αναρωτιέμαι...δεν το γνωρίζω!
Η σεξουαλική ενέργεια εκπορεύεται απο το Θείκό στοιχείο και ανάλογα του σώματος με το οποίο εκδηλώνεται είναι και ο κραδασμός και η σπατάλη που ανέφερες.
Μας δόθηκε ως πηγή ζωής [ συμφωνώ μαζι σου] οχι μόνο για το σώμα αλλα και για την ψυχη και το πνεύμα.
Κατα την γνώμη μου αν συμμετέχει κανείς στην ''ομαδική δραστηριότητα.....τέλος πάντων...] μόνο με το σώμα [ αν μπορεί αυτό να συμβεί σε συνειδητό άνθρωπο] πιθανώς να μοιάζει με κάθε άλλη δραστηρίοτητα.
Αν όμως συμμετέχει και με την ψυχή του και το πνεύμα του αυτά πως μπορούν να μοιραστουν με διάφορους ?
Είναι δυνατόν να βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο συνείδησης την στιγμή που ουτε και οι δύο δεν είναι έυκολο να το πετύχουν....
Επισης με πόσους μπορουμε να είμαστε ερωτευμένοι ...γιατι αν δεν είμαστε θα είναι μια αηδια...[ δεν λέω άλλα]
Προσωπικά δεν θέλω να σκορπάω τα συναισθήματα μου οπου ναναι και δεν μου αρέσει να υποβιβάζονται απο τον κάθε περιστασιακό...

Μπορεί να είμαι απόλυτη ... τι να πω..
Επισκέπτης

Καλημερα αετε

Χαιρομαι που μια καθαρη φωνη σαν την δικια σου σκαλωσε εδω στο φορουμ και εχεις και το χρονο και την διαθεση να εκθεσεις τις καθαρες αποψεις σου .
Καλημέρα και καλή εβδομαδα και σε εσένα Qisan, και σε όλους.
Ευχαριστώ για τα λόγια σου. :D
Δεν σκάλωσα εδω, ήρθα γιατι κάποιο λόγο που δεν ξέρω ακόμη αλλα βρίσκομαι επάνω στη διαδρομή μου.

Είναι ζεστά εδω...
:wink:
Rainmaker

Δεν είσαι απόλυτη... εκφράζεις αυτό το οποίο πιστεύεις.. και πολύ καλά κάνεις... αυτή είναι η δική σου διαδρομή.. Ούτε εγώ είμαι υπέρ των πολλών συντρόφων όσο αναφορά τον έρωτα... απλά αυτό που λέει η Βάσω και εγω παραπάνω είναι ότι ίσως κάποιοι εκφράζονται και έτσι... και μπορεί μέσα απο το βίωμα τους αυτό και τα "εσωτερικά μαθήματα" που θα ακολουθήσουν αυτή τους την επιλογή να εξελιχτουν...άλλοι μπορεί να μην επέλεγαν το ίδιο.. μπορεί να έμεναν στους πολλούς συντρόφους..
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μας δόθηκε ως πηγή ζωής [ συμφωνώ μαζι σου] οχι μόνο για το σώμα αλλα και για την ψυχη και το πνεύμα

Αν όμως συμμετέχει και με την ψυχή του και το πνεύμα του αυτά πως μπορούν να μοιραστουν με διάφορους ?

Στο πρώτο αετέ, συμφωνώ απόλυτα!

Στο δεύτερο, δεν γνωρίζω πως μπορεί να γίνει.

Στην σεξουαλική δραστηριότητα, όσο και να λες "δεν μοιράζομαι", δεν μπορει κανείς να το αποφύγει...
Μοιράζονται ακόμα και τα κύτταρα!
Μοιράζεσαι ακόμα και την "μπίχλα" του άλλου...
Δεν μπορείς να συμμετέχεις, χωρίς πνεύμα-ψυχή-σώμα!

Μπορεί όμως να μην έχουμε φτάσει εμείς μεχρις εκεί αετέ :wink:

΄Ισως να μπορείς να μοιράζεσαι απλόχερα και την ώρα αυτής της δραστηριότητας...

Αλλά, τι να σου πω? Καλύτερα να μας απαντούσε κάποιος που έχει αναπτυχθεί και από αυτήν την διαδρομή... :D

όσο γι' αυτό...
Επισης με πόσους μπορουμε να είμαστε ερωτευμένοι ...γιατι αν δεν είμαστε θα είναι μια αηδια
θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί, μα πάρα πολλοί, που συμμετέχουν στην σεξουαλική συνεύρεση, χωρίς το ιδιαίτερο του έρωτα...
΄Ισως γιατί είναι ερωτευμένοι με όλους...Μέχρι εκεί όμως δεν έχω φτάσει ακόμα :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα

Θα θέσω μια ερώτηση που ισως μας ωδηγήσει στην κοινή κατανόηση ...

Πως πρέπει να είναι ενας άνθρωπος για να τον ερωτευτούμε?
Τι στοιχεια θέλουμε να έχει?
Ανεξάρτητα του τι είναι δυνατό να βρούμε.....
Πως τα αντιλαμβανόμαστε αυτά?

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”