άλλο είναι να μαθαίνεις στον άνθρωπο πως να ξεπερνάει τις ντροπές του και άλλο είναι να τον μαθαίνεις ότι δεν είναι οι ντροπές του...
DVD - VIDEO
Re: DVD - VIDEO
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
άλλο είναι να μαθαίνεις στον άνθρωπο πως να ξεπερνάει τις ντροπές του και άλλο είναι να τον μαθαίνεις ότι δεν είναι οι ντροπές του...
στο ένα θέλει αποδοχή, στο άλλο Θέληση...
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
ναι τώρα μπορώ να το καταλάβω πολύ καλά τι εννοείς...Vaso έγραψε:ξέρεις Μπεττούλα, άλλο είναι να μαθαίνεις στον άνθρωπο πως να ξεπερνάει τις ντροπές του και άλλο είναι να τον μαθαίνεις ότι δεν είναι οι ντροπές του...
ο περιορισμός μπαίνει ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο "ασθενής" και η διάγνωση έχει τον μεγαλύτερο ρόλο από την μια, αλλά και τον πιο επώδυνο από την άλλη...
![]()
![]()
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
από την Αρχή, Μπεττούλα...
να ξεκινήσουμε απο την Αρχή...αυτό έχει σημασία
στο αφιερώνω
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

εχει μεγαλη διαφορα... στην πρωτη περιπτωση στο μαθαινουν νοητικα, ενω στην αλλη σε μαθαινουν να ακους την καρδια σου, να βρισκεις τον Εαυτο σου.....Vaso έγραψε:άλλο είναι να μαθαίνεις στον άνθρωπο πως να ξεπερνάει τις ντροπές του και άλλο είναι να τον μαθαίνεις ότι δεν είναι οι ντροπές του...
ο περιορισμός μπαίνει ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο "ασθενής" και η διάγνωση έχει τον μεγαλύτερο ρόλο από την μια, αλλά και τον πιο επώδυνο από την άλλη...
![]()
![]()
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
από την Αρχή!
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Απο την Αρχη..

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
Παιδακια γλυκα να δειτε το Rise of the Guardians ....ενα παιδικο με πολυ συγκινηση και γλυκητητα.....και οχι μονο
Να και το τρειλερ
Να και το τρειλερ
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ναι, είναι πολύ καλό

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
το είδα είναι πολύ καλό
επίσης είδα στο online filmer το Barfi
Ινδική ταινία με θέμα τον έρωτα ανάμεσα σε έναν κωφάλαλο και μια αυτιστική
μου άρεσε πολύ

επίσης είδα στο online filmer το Barfi
Ινδική ταινία με θέμα τον έρωτα ανάμεσα σε έναν κωφάλαλο και μια αυτιστική
μου άρεσε πολύ
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
ευχαριστούμε Μαμάκις, θα το πάρω το σκ

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Κατεβαίνουν άμεσα!

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
Το είδα και είναι καταπληκτικό! Θα το ξαναδώ σίγουρα!Rise of the Guardians ....ενα παιδικο με πολυ συγκινηση και γλυκητητα.....και οχι μονο
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!