ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
- Panagiotis
Καλως σε βρήκα Παναγιώτη, ευχαριστώ.ΜΠΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ....
Δεν μου πέρασε απο το μυαλό η ιδέα οτι έδωσα αυτή την εικόνα...
Τωρα αν το έκανα ισως να πρέπει να το εξηγήσω.
Βρίσκομαι σε μια φάση πολύ έντονη μια και οι εξελίξεις της ζωής μου με παρασύρουν στο δικό τους ρυθμό και ισως αυτό να είναι που βλέπεις ορμητικό.
Γνωρίζω οτι η ανυπομονησία εμποδίζει την ψυχή αλλά υπάρχει η ανάγκη για απαντήσεις και ψάχνοντας παίρνω φόρα.
Αυτό θα το συμμαζέψω όπου νάναι.
Είναι και που φαίνεστε τόσο ζεστοί που λίγο θέλει κανείς για να ξεκλειδωθεί.
Αυτάααα!!
Εγώ πάντως διακρίνω όχι τόσο ανυπομονησία, αλλά πόθο ψυχής για την αναγνώριση της αλήθειας!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
-
Kalos irthes Aete,
Odos otan eisai se edoni fasi stin zoi, pistevo oti einai poli lepto to simio na vris ton diko sou neo rithmo mesa apo tis allages, xoris na afisis tis exelixis na se pane aftes opou theloun se afti tin poria.
Omos o aetos theorite o arxigos olon ton fteroton iparkseon tou aera kai thavmazete gia to kouragio tou, tin grigorada kai tin dinami tou, opos kai sxetizete me tin epitixia. Etsi mia pou ton exeis koda sou eimai sigouri oti tha se voithaei stin poria poy eisai
Odos otan eisai se edoni fasi stin zoi, pistevo oti einai poli lepto to simio na vris ton diko sou neo rithmo mesa apo tis allages, xoris na afisis tis exelixis na se pane aftes opou theloun se afti tin poria.
Omos o aetos theorite o arxigos olon ton fteroton iparkseon tou aera kai thavmazete gia to kouragio tou, tin grigorada kai tin dinami tou, opos kai sxetizete me tin epitixia. Etsi mia pou ton exeis koda sou eimai sigouri oti tha se voithaei stin poria poy eisai

- Panagiotis
αετος έγραψε:Καλως σε βρήκα Παναγιώτη, ευχαριστώ.ΜΠΗΚΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ....
Δεν μου πέρασε απο το μυαλό η ιδέα οτι έδωσα αυτή την εικόνα...
Τωρα αν το έκανα ισως να πρέπει να το εξηγήσω.
Βρίσκομαι σε μια φάση πολύ έντονη μια και οι εξελίξεις της ζωής μου με παρασύρουν στο δικό τους ρυθμό και ισως αυτό να είναι που βλέπεις ορμητικό.
Γνωρίζω οτι η ανυπομονησία εμποδίζει την ψυχή αλλά υπάρχει η ανάγκη για απαντήσεις και ψάχνοντας παίρνω φόρα.
Αυτό θα το συμμαζέψω όπου νάναι.
Είναι και που φαίνεστε τόσο ζεστοί που λίγο θέλει κανείς για να ξεκλειδωθεί.
Αυτάααα!!
Δεν εχεις να εξηγησεις τιποτα ΑΕΤΕ. Εγω μαλον δεν τοποθετηθηκα σωστα.. και ζητω συγνωμη.
Να εισαι παντα ετσι δυναμικη σου ευχομαι και το μονοπατι της ζωη σου,να ειναι καθε μερα και πιο φωτεινω...
Nimi ipuu
Θα με πιάσουν οι συναισθηματισμοί και θα γελάτε όλοι μαζί. :lol:
Σας ευχαριστώ για τα λόγια σας.
Αν σας διάβαζα πριν απο καιρό θα αμφέβαλλα γι΄αυτό που παρουσιάζεται εδω,μπορεί και να φοβόμουν [ εμένα]
Μάλλον είναι ελάχιστο αυτό που εχει παραμείνει απο τον τοίχο που μας χωρίζει τον ενα απο τον άλλο.
Σας ευχαριστώ για τα λόγια σας.
Αν σας διάβαζα πριν απο καιρό θα αμφέβαλλα γι΄αυτό που παρουσιάζεται εδω,μπορεί και να φοβόμουν [ εμένα]
Μάλλον είναι ελάχιστο αυτό που εχει παραμείνει απο τον τοίχο που μας χωρίζει τον ενα απο τον άλλο.
Αν σας διάβαζα πριν απο καιρό θα αμφέβαλλα γι΄αυτό που παρουσιάζεται εδω,μπορεί και να φοβόμουν (εμενα)

Μα αετε, γι' αυτό είσαι σήμερα εδώ, και όχι πριν από καιρό!
Γιατί ήρθες, για να μείνεις!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Παναγιώτη...

:lol: :lol:
μου αρέσει το ψευδώνυμό σου...Μου θυμίζει την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων...ένα αγαπημένο παραμύθι!!!
:lol: :lol: