Νέος στο Forum!
Γεια σου Νικο...καλωσηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!! 

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Re: Νέος στο Forum!

egina prin kapoious mhnes melos edw kai den exw grapsei akomh tpt! to mono pou ekana htan na diabazw to forum kapoies fores.
shmera apofasisa na grapsw logo pws thelw na erthw sthn synanthsh sas to sabbato!
briskomai ston 2o bathmo ayth th stigmh. ematha gia tis synanthseis apo thn daskala mou pou einai mesa sto forum.
den kserw ti allo na sas pw. xairomai apla polu pou toson kairo diabazw pragmata apopseis kai biwmata apo olous sas..den eniwsa etoimh na pw thn diki m apopsh, alla siga siga isws breite kapia pragmata grammena apo mena edw...
kalws sas brhka!

Καλως ηρθες στην παρεα μας..

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Angelicus_Fish καλώς ήθρες κοντά μας! Σου έγραψα και στην άλλη ενότητα, στο βάζω κι εδώ
Σιγά σιγά θα πάρεις αυτό ΄το θάρρος που δίνει η εξοικείωση και θα γράψεις περισσότερα πράγματα για σένα, θα μάθεις περισσότερα για εμάς.
Θα σε παρακαλούσα μόνο να μην γράφεις greeklish, είναι κάτι που δεν ευνοεί την επικοινωνία μας!
Τα κεφαλαία και τα λατινικά γράμματα δυσχεραίνουν τον διάλογο, εγώ δεν μπορώ να τα διαβάσω ευκολα, με αποτέλεσμα να τα προσπερνάω και είναι κρίμα...

Σιγά σιγά θα πάρεις αυτό ΄το θάρρος που δίνει η εξοικείωση και θα γράψεις περισσότερα πράγματα για σένα, θα μάθεις περισσότερα για εμάς.
Θα σε παρακαλούσα μόνο να μην γράφεις greeklish, είναι κάτι που δεν ευνοεί την επικοινωνία μας!
Τα κεφαλαία και τα λατινικά γράμματα δυσχεραίνουν τον διάλογο, εγώ δεν μπορώ να τα διαβάσω ευκολα, με αποτέλεσμα να τα προσπερνάω και είναι κρίμα...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλώς ήρθες Angelicus_Fish!
Καλώς την!

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Καλώς ήλθες

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

καλώς ήρθες..

Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Καλώς ήρθες Νίκο και Angelicus_Fish !!!

Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!