Μια ευχή σήμερα...Να είναι απαλός ο αέρας της αλλαγής...
΄Οταν εργάζεσαι με εσωτερικά θέματα, πονάς...ή νομίζεις ότι δεν πονάς...
Είναι δύσκολο πολύ να μένεις για καιρό στην ντροπή που σου προκαλουν οι ασυνείδητες συμπεριφορές σου...
Το να ανοίγω στην αλλαγή μέσα μου, δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι, αυτό που γνωρίζω πια, είναι και αυτό που Θέλω...ΘΕΛΩ, με όλη την Δύναμη της Ψυχής μου...
Για να θεμελιώσω ένα σπίτι, χρειάζεται να σκάψω βαθιά...Να το στηρίξω εκεί στο βάθος...Εκεί που είναι απόλυτα ευάλωτο σ' έναν σεισμό...εκεί που μπορεί να το ρίξει...Εκεί χρειάζεται το θεμέλιο...
Αν δεν σκάψω βαθιά, όσο πολυτελές και να το κάνω στο ύψος του, δεν θα το σώσω απο τον σεισμό...
Ενας σεισμός δεν είναι απλά ένα φαινόμενο που καταγράφουν οι σεισμογράφοι...
Είναι αυτό που καταγράφει η ίδια η Ζωή...
για πάμε δυνατά...
αν θες φωτιά
πρέπει στο χιόνι να ζεις
αν θες δροσιά
πρέπει την έρημο να χεις
να θες νερό
ασ' τη δίψα πρώτα να σε κυβερνά
κι αν θες ανάσα
ζήσε πρώτα την ΣΙΩΠΗ
Μα αν θέλεις την ΑΓΑΠΗ
φτιάξε καινούργιο χάρτη
γερά τα ίχνη σου άσε
να ρθει να σε βρει...
...έρχεται η Στιγμή που όλα τα "είδωλα" ενώνονται σε ΕΝΑ...
στο ΕΝΑ που τα περιέχει ΟΛΑ μέσα ΤΟΥ.
Αφιερώνω αυτό το τραγούδι στον πιο όμορφο καθρέφτη που "βρέθηκε" ποτέ μπροστά μου.
Η καθαρότητά του είναι τόσο κρυστάλλινη που "σπάει" όλες τις ψευδαισθήσεις και δίνει δύναμη να ενώσεις όλα τα είδωλα σε ΕΝΑ...και να δεις πέρα από την αντανάκλαση το ΕΝΑ μέσα ΣΟΥ... την ΑΛΗΘΕΙΑ...
την κρυμμένη ΑΛΗΘΕΙΑ που φωνάζει ότι είμαστε πάντα ΕΝΑ με την ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
είναι απόψε η Σιωπή μια σκοτεινή αγκαλιά, λέει ο τροβαδούρος...
πόσο οι άνθρωποι δεν την αντέχουν...
Είναι απεριόριστος ο φόβος για την Σιωπή, γιατί κάνει εμφανή την τρέλα
όμως η Αγάπη είναι τρέλα...
και η Σιωπή, το κλειδί που διαλύει κάθε αξιοπρέπεια...
Για να μάθεις να Αγαπάς, χρειάζεται να μην έχεις αξιοπρέπεια στο να αγαπιέσαι...
Να μάθεις να συνυπάρχεις είναι το ξεκλείδωμα...
Συνήθως οι άνθρωποι, βρίσκονται απλα μαζί...
περιφέροντας τις αξιοπρέπειές τους...
Και μια απο τις ωραιοτερες φωνες.....Μαριος Φραγκουλης με περιεχομενο απο Tosca ....ανατριχιαστικο!!!!!!(να ναι καλα ο Γιωργακης μου που μου το εβαλε να το ακουσω..... )
Σας το αφιερωνω.....
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Να μπορείς να πετάς, δεν είναι θέμα φαντασίας, αλλά να μπορείς να δέχεσαι με απλότητα να σε φιλά ο ΄Ανεμος!
Να μην κάνεις ουάου...Απλά να αποδέχεσαι...
η μεγαλύτερη ανταμοιβή ενός ανθρώπου είναι να βλέπει το χωράφι των γενεών να έχουν ανθίσει με τα πιο ωραία λουλούδια της Αγάπης...
Μερικες φορές απορώ πως οι γονείς χαίρονται με το ότι τα παιδιά τους
ακολουθούν τους ίδιους δρόμους με εκείνους...
Τους ίδιους δρόμους, στερημένους από μυρωδιές και χρώματα της Αγάπης...
ακόμα απορώ...
Το αφιερώνω στα παιδιά όλου του κόσμου...
Σ' αυτά τα παιδιά που βρήκαν το θάρρος να αφήσουν το χωράφι τους ακαλλιέργητο, για να σπαρθεί ο σπόρος της Αγάπης
από οποιονδήποτε άλλον, εκτός από εκείνους που έζησαν μέσα στην μιζέρια, τον πόνο και το χρέος!
Η Αγάπη μόνό λουλούδια μπορεί να καλλιεργήσει...
Αφήστε τα ζιζάνια να υπάρχουν...Η Αγάπη θα τα απομονώσει όταν έρθει η ώρα να θερίσουμε τον καρπό...
γιατι τις περισσοτερες φορες στεκομαστε στα φαινομενα, στην μικροτητα, στην επιφανεια, σε αυτα που οι αλλοι μας ειπαν οτι ειμαστε και χανουμε την ουσια του Εαυτου μας και των ανθρωπων γυρω μας!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί