Ρεικι & διατροφικες αλλαγες
- Madraoulas
Ρεικι & διατροφικες αλλαγες
Θελω να ρωτησω αν με τους βαθμους παρουσιαζονται αλλαγες(μονιμες-προσωρινες) στις διατροφικες μας συνηθειες.
Κι εξηγουμαι:
μετα ακριβως απο τον α' βαθμο ειδα στον εαυτο μου τα εξης
1)μειωση της ορεξης
2)το κρεας το βλεπω τελειως ουδετερα, ενω μεχρι τωρα μου αρεσε πολυ
3)ετρωγα καθε μερα αμυγδαλα και μου αρεσαν πολυ και τωρα θελω να τα φτυσω
4)μια ταση για τροφες απο αλευρι(κουλουρια,ψωμι,ζυμαρικα αλλα κυριως κουλουρια Θεσσαλονικης)
Για πεστε τις εμπειριες σας
Κι εξηγουμαι:
μετα ακριβως απο τον α' βαθμο ειδα στον εαυτο μου τα εξης
1)μειωση της ορεξης
2)το κρεας το βλεπω τελειως ουδετερα, ενω μεχρι τωρα μου αρεσε πολυ
3)ετρωγα καθε μερα αμυγδαλα και μου αρεσαν πολυ και τωρα θελω να τα φτυσω
4)μια ταση για τροφες απο αλευρι(κουλουρια,ψωμι,ζυμαρικα αλλα κυριως κουλουρια Θεσσαλονικης)
Για πεστε τις εμπειριες σας
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Εγω παντως δεν παρατηρησα πολλες διατροφικες αλλαγες...το μονο ειναι οτι ετρωγα οταν πειναγα....οτι το φαγητο εγινε πιο νοστιμο με τα συμβολα και πιο υγιεινο.......
Ακομα και η καρμποναρα...
Αλλα τυχαινει...μπορει να συμβει Μαδρυ..
Ακομα και η καρμποναρα...
Αλλα τυχαινει...μπορει να συμβει Μαδρυ..
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Οι διατροφικές αλλαγές Madraoulas μπορούν να συμβούν, ανεξάρτητα από το ρέικι, όπως επίσης μπορούν να συμβούν, αν με την μυηση "πυροδοτηθεί" το νευρικό σύστημα του εγκεφάλου που δίνει εντολές για την "όρεξη"...΄Ολα μπορούν να συμβούν...
Δεν μου κάνει εντύπωση αυτή η αλλαγή...Περίμενε να δεις και τις υπόλοιπες που έρχονται...
Δεν μου κάνει εντύπωση αυτή η αλλαγή...Περίμενε να δεις και τις υπόλοιπες που έρχονται...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
:shock: :shock: :shock:Δεν μου κάνει εντύπωση αυτή η αλλαγή...Περίμενε να δεις και τις υπόλοιπες που έρχονται...
Ουουουουουυου!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Λοιπόν αυτό με το κρέας συνέβη και σε έμένα και είχα να το λέω. Με το ψάρι και τα θαλασσινά επίσης, δεν τα τρώω πια. Τα έκοψα όλα μετά τον Πρώτο βαθμό. Αυτό όμως που είναι το πιο παραξενο από όλα είναι ότι εγώ αν δεν χτύπαγα τουλάχιστον τρία σουβλάκια με πίτα εβδομάδιαίως πάθαινα σύνδρομο στέρησης!!!! Ασε το γάλα που κατανάλωνα και τα γαλακτομικά!! Ε τώρα το μόνο ζωικό που τρώω είναι το τυρί και τα αυγά. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !! Και μάλιστα χωρίς ουδεμία προσπάθεια για να τα κόψω όλα αυτά. Δεν με πιστεύει κανείς!!! Αυτό που ήλπιζα να γίνει αλλά δεν έγινε δυστυχώς ακόμα είναι να κόψω αυτό το ρημοδοκαφέ που είναι το αλκοολίκι μου!!! Οσο ρέικι κι αν έχω στείλει εκεί ρε παιδιά....μου επιστρέφει σαν διαμαρτυρημένο γραμμάτειο!!! Γιατί όμως;;;; Με πιάνει το παράπονο εδώ δηλαδή!!!
- margaritarenia
Γιατι κοριτσακι μου ...σε πειραζει ο καφες?
Τι ζοριζεσαι ?
Ενα ενα στην ωρα του ;) :-~
Τι ζοριζεσαι ?
Ενα ενα στην ωρα του ;) :-~
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Οχι μωρέ δεν με πειράζει, και μου αρέσει υπερβολικά..... αλλά να....εκτός ότι πίνω πολλούς νιώθω πως χωρίς αυτόν μάλλον θα είμαι καλύτερα γιατί μου έχει γίνει πια εθισμος και με το που θα ξυπνήσω θέλω επειγόντως καφέ!!! Βασικά προσπαθώ στην ζωή μου γενικά να μην έχω προσκολήσεις γιατι έτσι θα την απλουστεύω και περισσότερο και απλή ζωή σημαίνει και περισσότερη ευδαιμονία!!!
και απλή ζωή σημαίνει και περισσότερη ευδαιμονία!!!
και ποιός είπε ότι στην απλότητα δεν υπάρχει η ευχαρίστηση?
Εθισμός είναι όταν κάνεις κάτι που σε βλάπτει, το ξέρεις και συνεχίζεις να το κάνεις...
Η απόλαυση είναι μέσα στα δικαιώματα μας, όπως επίσης η χαρά...
Αυτές οι άσκοπες απαγορεύσεις οφείλονται στα θρησκευτικά μας πρότυπα, που θεωρούν την απόλαυση, αμαρτία...
Αν αφεθείς στον Εαυτό σου, εκείνος γνωρίζει πως να βιώσει την φυσική του εκδήλωση, με αγάπη...
Αυτό που βλάπτει πραγματικά δεν είναι το "αντικείμενο" αλλά η αντίληψη που έχεις για την πράξη σου...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό
- galazia_sfaira
πόσο συμφωνώ!!Αυτό που βλάπτει πραγματικά δεν είναι το "αντικείμενο" αλλά η αντίληψη που έχεις για την πράξη σου...
Έπινα καφέ με το κιλό Ναταλάκι και δεν μιλιώμουνα το πρωϊ αν δεν ρούφαγα καμιά γουλιά καφέ!!!επίσης με πείραζε στο νευρικό σύστημα!!τέντα τα νεύρα μου!!νόμιζα ότι οφειλόταν στον καφέ και η τσατίλα και η κακοαδιαθεσία το πρωϊ και αποφάσισα να τον κόψω!!όταν ανκάληψα ότι άλλα τελικά μου φταίγανε, ξανάρχισα να πίνω και τον απολαμβάνω πραγματικά γιατί μου αρέσει πολύ!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι