Απιστευτο βιντεακι!
Re: Απιστευτο βιντεακι!
μαγικό είναι 

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

πανέμορφο

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
"Είμαι Ελληνίδα και θέλω να γυρίσω στη γη μου"!
Ένα βίντεο για την επιστροφή των ελληνικών αρχαιοτήτων που προκαλεί δέος...Μια από τις Καρυάτιδες που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο ...ζωντανεύει και ζητά της επιστροφή της στην Ελλάδα.
"I am Greek and I want to go home" είναι το σλόγκαν ενός βίντεο που δημιούργησε ένα κίνημα επιστροφής των ελληνικών αρχαιοτήτων, που βρίσκονται σε μουσεία του εξωτερικού, στην πατρίδα τους.
Το κίνημα αποτελεί πρωτοβουλία του φωτογράφου και μουσικού, Άρη Καλογερόπουλου και έχει ξεκινήσει μία μεγάλη καμπάνια για την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιοτήτων της Ακρόπολης.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=7swmq0VR ... r_embedded
Ένα βίντεο για την επιστροφή των ελληνικών αρχαιοτήτων που προκαλεί δέος...Μια από τις Καρυάτιδες που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο ...ζωντανεύει και ζητά της επιστροφή της στην Ελλάδα.
"I am Greek and I want to go home" είναι το σλόγκαν ενός βίντεο που δημιούργησε ένα κίνημα επιστροφής των ελληνικών αρχαιοτήτων, που βρίσκονται σε μουσεία του εξωτερικού, στην πατρίδα τους.
Το κίνημα αποτελεί πρωτοβουλία του φωτογράφου και μουσικού, Άρη Καλογερόπουλου και έχει ξεκινήσει μία μεγάλη καμπάνια για την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιοτήτων της Ακρόπολης.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=7swmq0VR ... r_embedded
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- margaritarenia

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Κυκλοφορει πολυ αυτες τις μερες!!
Πολύ μαύρη φάρσα!!!
Πολύ μαύρη φάρσα!!!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
τι να πεις ρε φίλε η αρρώστια πάει σύννεφο
αυτό είναι για μήνυση!!!
αυτό είναι για μήνυση!!!

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

αρρωστημένη φάρσα 

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Ακούγονται γέλια από θεατές στο βίντεο .... που βρίσκουν το αστείο... στο φόβο του άλλου...

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Ασε που αν εχεις κανα προβλημα θα σε στειλουν αδιαβαστο.
Ειδικα αν εχεις δει το θριλερ THE RING..
Εγω παντως θα ειχα αλλαξει και σωβρακο..

Ειδικα αν εχεις δει το θριλερ THE RING..
Εγω παντως θα ειχα αλλαξει και σωβρακο..

αυτό δεν είναι φάρσα.. εντελώς άρρωστο! πως δεν έμεινε κανεις απο καρδιά

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και λένε δεν πάμε να "τεζάρουμε" κανέναν??

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Αυτό δεν είναι φάρσα , αρρωστημένο είναι και πολύ επικίνδυνο
Ολοι που έγιναν πειραματόζωα έπρεπε να τους
κάνουν μήνυση ,
για να δούμε αν θα το ξανάκαναν

Ολοι που έγιναν πειραματόζωα έπρεπε να τους
κάνουν μήνυση ,
για να δούμε αν θα το ξανάκαναν

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα