ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- gaiasdaughter
- galazia_sfaira
- Madraoulas
Καλημέρα με μια καλη μερα.... :roll: !!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Οχι Δωρουλίνι πες μου...τι σου άρεσε απο αυτή τη φωτογραφία..?Εμμανουέλα πάλι παλεύεις με τη φωτογραφία σου???Δεν την φορτώνει το πι σι μου!Σταμάτα παιδάκι μου!Η τελευταία σου ήταν όλα τα λεφτά
Που η μύτη μου ήταν σαν αγουρη πατάτα και τα μάτια μου σα να είχα πει 5 νταμιτζάνες ρακί χωρις ανάσα...!
@#@!!*....
Οταν βρω καλη φωτο......θα τη βάλω.....(αν βρω ποτέ)...!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
:roll:
Καλλιοπη μου..αγαπα τον φίλο σου με τα υπόγεια του...
Ευχαριστω για την αγκαλίτσαααααααααα..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλλιοπη μου..αγαπα τον φίλο σου με τα υπόγεια του...
Ευχαριστω για την αγκαλίτσαααααααααα..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Είπα μετά τις αταξίες να το παίξω καλό κορίτσι και να καληνυχτίσω στο σωστό ποστ μήπως και γλυτώσω απο την οργή του καστανού Νίκου!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι