ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Κουνουπίδι ή μπράκολο με σάλτσα γιαουρτιού στο φούρνο
Σάλτσα: θα χρειαστείτε 3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό, 2 αβγά, 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα, αλάτι φρεσοτριμμένο και λαδάκι
Χτυπάτε τα αβγά, προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει μια δεμένη σάλτσα
Βράζετε το κουνουπίδι ή το μπρόκολο για να μαλακώσει λίγο, αφου το έχετε πλύνει και χωρίσει σε φουντίτσες (αν έχετε ατμομάγειρα βολεύει πολύ)
Μπορείτε να προσθέσετε και αλλά λαχανικά της αρεσκείας σας (π.χ. μανιτάρια)
Απλώνεται τα λαχανικά σε λαδωμένο πυρέξ, τα περιχύνεται με λίγο λάδι και απλώνεται απο επάνω την σάλτσα γιαουρτιού
Ψύνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 200. Αν είναι δυνατος ο φούρνος σας καλύτερα γαι τα πρώτα 15 λεπτα να σκεπάσεται με αλουμινόχαρτο για να βεβαιωθείτε ότι τα λαχανικά θα μαλακώσουν και έπειτα ξεσκεπάζεται για να ξεροψηθεί
Καλή επιτυχία!
Σάλτσα: θα χρειαστείτε 3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό, 2 αβγά, 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα, αλάτι φρεσοτριμμένο και λαδάκι
Χτυπάτε τα αβγά, προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει μια δεμένη σάλτσα
Βράζετε το κουνουπίδι ή το μπρόκολο για να μαλακώσει λίγο, αφου το έχετε πλύνει και χωρίσει σε φουντίτσες (αν έχετε ατμομάγειρα βολεύει πολύ)
Μπορείτε να προσθέσετε και αλλά λαχανικά της αρεσκείας σας (π.χ. μανιτάρια)
Απλώνεται τα λαχανικά σε λαδωμένο πυρέξ, τα περιχύνεται με λίγο λάδι και απλώνεται απο επάνω την σάλτσα γιαουρτιού
Ψύνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 200. Αν είναι δυνατος ο φούρνος σας καλύτερα γαι τα πρώτα 15 λεπτα να σκεπάσεται με αλουμινόχαρτο για να βεβαιωθείτε ότι τα λαχανικά θα μαλακώσουν και έπειτα ξεσκεπάζεται για να ξεροψηθεί
Καλή επιτυχία!

Το έχω φάει απο τα χεράκια της είναι τέλειο!!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Μήπως μπορούμε να το φάμε κι εμείς απο τα χεράκια σου Φωτεινή...??
:shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ε, τώρα τα θέλει ο ποπός σου!Να έρθεις Θεσσαλονικη να φας!Γιατί αλλοιώς θα φάμε εμείς εσένα!Σουβλα you know???Μήπως μπορούμε να το φάμε κι εμείς απο τα χεράκια σου Φωτεινή...??
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
πέστα, πέστα Δωρούλα...
Δεν θα έρθει μαζί μου... :(
κακό λάμα είναι... :(
Δεν θα έρθει μαζί μου... :(
κακό λάμα είναι... :(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

χχιιχιχιχιχιχι....
Φωτεινή σε καλώ στο σπίτι μου..(χωρις τη Δώρα..)να μαγειρέψεις να φάμε...!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
χχιιχιχιχιχιχι....
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
:shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Δώρουλα σε καλώ στο δικό μου σπίτι για να φάμε ότι βρούμε (μην περιμένεις και πολλά), αλλά σου υπόσχομαι ότι θα περάσουμε αξέχαστα...Και φυσικά θα πάμε επίσκεψη στην Εμμανουέλα για να φάμε το φαγητό που θα μαγειρέψει η Φωτεινή...Χαχαχαχα!!
Μόνό παιδιά...δεν τρώω κρέας και οτιδήποτε με γάλα και τυρί!!!χαχαχα!! Δηλαδή θέλω να πω... μπρόκολο σκέτο γινεται? :roll: :roll:
Μόνό παιδιά...δεν τρώω κρέας και οτιδήποτε με γάλα και τυρί!!!χαχαχα!! Δηλαδή θέλω να πω... μπρόκολο σκέτο γινεται? :roll: :roll:

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
:shock:
Παιδιά....ρίζες στην κυρία!!!!
Παιδιά....ρίζες στην κυρία!!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
ρίζες, χόρτα...
κατσίκα γαρ!!!
αααα και φακές...τρελλαίνομαι!
Που είσαι μανούλα που είχες καημό που δεν τρώω όσπρια...χιχι, είδες τι κάνει η αντίδραση?
κατσίκα γαρ!!!

αααα και φακές...τρελλαίνομαι!
Που είσαι μανούλα που είχες καημό που δεν τρώω όσπρια...χιχι, είδες τι κάνει η αντίδραση?