Συντονιστής: Emmaki
Το ζητούμενο είναι πως εκτέθηκα σε ανθρώπους που και δεν έπρεπε και δεν ήθελα γιατί υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση με το συγκεκριμένο πρόσωπο
Το ζητούμενο είναι πως εκτέθηκα σε ανθρώπους που και δεν έπρεπε και δεν ήθελα γιατί υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση με το συγκεκριμένο πρόσωπο
οπότε όταν μιλάς για άλλους, έχεις και την ευθύνη να το ξαναπείς και μπροστά τους... Αλλιώς κρατάς την γνώμη σου για τον εαυτό σου...
Όχι κοριτσάκι μου,δεν είπα κάτι για το συγκεκριμμένο πρόσωπο,ARTYADIS έγραψε: Δημητράκη μου, εφόσον υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός κι εκτίμηση, τότε τι είπες γι' αυτό το πρόσωπο κι εκτέθηκες? Δεν συμβιβάζεται αυτό που λες.. Δηλ. εκτιμάς και σέβεσαι και ταυτόχρονα λες και ..κάτι άλλο?
Μου φαίνεται ότι το Σύμπαν σου έστειλε ολόκληρη "κουζίνα" μπας και ξυπνήσεις!![]()
βρε ουστ,που μου έμαθες και τον μποτρίνι^tasoulis^ έγραψε:Μωρε και τον σεφ ολοκληρο χρειαζεται,μην σου πω και τον μποτρινι
Βασσούλα μου ξέρεις πόσα χρόνια το ψάχνω αυτό??Vaso έγραψε: αποφάσισε τι είναι στραβό...ο γιαλός ή εσύ...
Τυχερούλη!!!Να το πω μπροστά τους,λίγο δύσκολο γιατί είναι κάτοικοι εξωτερικού
και έρχονται μια φορά το χρόνο.