για πες, Τασούλη μουπα δεν νομιζω βασουλα μου,εγω παντως αντιλαμβανομαι ελαττωματα και σε μενα...

Συντονιστής: Emmaki
για πες, Τασούλη μουπα δεν νομιζω βασουλα μου,εγω παντως αντιλαμβανομαι ελαττωματα και σε μενα...
οργανισμού? δηλαδή?Λοιπόν ελάττωμα θεωρώ πως είναι μια μορφή αντίδρασης ή αντιμετώπισης κάποιου οργανισμού σε διάφορες καταστάσεις.
Σε αυτό συμφωνούμε. Δεν ήρθε ουρανοκατέβατοΛοιπόν ελάττωμα θεωρώ πως είναι μια μορφή αντίδρασης
Ζωντανού οργανισμού,ανθρώπου ή ζώου.Vaso έγραψε:οργανισμού? δηλαδή?Λοιπόν ελάττωμα θεωρώ πως είναι μια μορφή αντίδρασης ή αντιμετώπισης κάποιου οργανισμού σε διάφορες καταστάσεις.
αποκλείεται να σου έχει συμβεί και εσένα αυτό? Να κάνεις κάτι που ενώ είναι πασιφανές, να μην το έχεις πάρει είδηση, Βαλάκι μου?Πάντως εμένα αυτό που με τρελαίνει, και δεν ξέρω αν είναι και ακριβώς ελάττωμα, είναι όταν κάποιος προσπαθεί να "σε βγάλει τρελό" για πασιφανή πράγματα. Π.χ να έχει κάνει μια συγκεκριμένη πράξη και να υπάρχουν και μάρτυρες γι αυτό, και να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν έτσι, δεν το εννοούσε έτσι και δεν έγινε ακριβώς αυτό κλπ κλπ. Αυτό με εξοργίζει
φυσικά και μου χει συμβείVaso έγραψε:αποκλείεται να σου έχει συμβεί και εσένα αυτό? Να κάνεις κάτι που ενώ είναι πασιφανές, να μην το έχεις πάρει είδηση, Βαλάκι μου?Πάντως εμένα αυτό που με τρελαίνει, και δεν ξέρω αν είναι και ακριβώς ελάττωμα, είναι όταν κάποιος προσπαθεί να "σε βγάλει τρελό" για πασιφανή πράγματα. Π.χ να έχει κάνει μια συγκεκριμένη πράξη και να υπάρχουν και μάρτυρες γι αυτό, και να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ήταν έτσι, δεν το εννοούσε έτσι και δεν έγινε ακριβώς αυτό κλπ κλπ. Αυτό με εξοργίζει![]()
αυτό το "με τρελαίνει" να το παρατηρήσεις περισσότερο καρδούλα μου!
αυτό το νιωθεις εσύ σαν δυσλειτουργία για σένα ή για τον άλλον? Αν το νιώθεις σαν ελάττωμα που σε βλάπτει εννοώ, ή που βλάπτει τον άλλον...Πχ σε μια σχεση εμπιστευομαι παρα πολυ δυσκολα
Μα η έλλειψη εμπιστοσύνης μόνο από τα σενάρια προέρχεται. Οπότε βλέπεις ότι μια έλλειψη συμπαρασύρει και άλλες παράλληλα.σε πιθανα σεναρια οτι μπορει να με εχει εξαπατησει ο συντροφος μου,βεβαια ισως μου εχει δωσει λιγα ψιχουλα πανω σε αυτο(η να νομιζω) αλλα εγω μετα τα κανω καρβελι ολοκληρο.
Φυσικα τα κανω μεσα μου και δεν τα συζηταω,σε σημειο που εχει τυχει να σηκωθω να φυγω πρωι πρωι σαν τον κλεφτη.
Βασσούλα μου,να σου πώ ένα συμπέρασμα που έβγαλα??Vaso έγραψε:Σε απλά ελληνικά, Δημητράκη,ελάττωμα είναι (κατά την άποψή σου) μια μορφή αντίδρασης κάποιου ανθρώπου σε διάφορες καταστάσεις και ο τρόπος που τις αντιμετωπίζει...
:roll:
Όχι,αυτό είναι ωμή βία και υποψία σχιζοφρένειαςVaso έγραψε:δηλαδή αν έρθεις και μου δώσεις ένα χαστούκι και σου δώσω κι εγώ, αυτό είναι ελάττωμα ε?
:roll:
έλα βρε Δημητράκη, δεν χρειάζεται να είσαι συγγραφέας για να εκφράζεις τα συναισθήματά σου.Δεν θα μπορούσα με τίποτα όμως να γίνω συγγραφέας.
Μα το πρόβλημά μου είναι πως δεν μπορώ να μεταφέρω στο γραπτό λόγο,αυτά που αισθάνομαι.Vaso έγραψε:έλα βρε Δημητράκη, δεν χρειάζεται να είσαι συγγραφέας για να εκφράζεις τα συναισθήματά σου.
χρειάζεται να έχεις επαφή με αυτά, η γλώσσα έπεται...
πώς????Vaso έγραψε: Στο πρώτο όντως χρειάζεται κάποιο ταλέντο και γνώση, στο δεύτερο χρειάζεται πνευματική σύνθεση νοητικού και συναισθηματικού, κάτι που είναι έμφυτο στον άνθρωπο, που δεν σκέφτεται τόσο πολύ!