μέχρι να μπορείς να την βιώνεις αναίτια, πάντα θα βρίσκεις μπροστά σου τα αποτελέσματα της...

καταλαβαίνω πολύ καλά τι εννοείς.. λογικά.. και μακάρι σε αυτή τη ζωή να έρθει και το βιωματικά!!Vaso έγραψε: μέχρι να μπορείς να την βιώνεις αναίτια, πάντα θα βρίσκεις μπροστά σου τα αποτελέσματα της...
![]()
![]()
μηπως καπου εκει αναμεσα στα δυο βρισκεται η προθεση??έχετε άραγε αναρωτηθεί τι διαχωρίζει το θέλω αυτό από αυτό που πραγματικά σας συμβαίνει?
με εχει προβληματισει αυτο το τοπικ... κατι δεν πιανω... κατι δεν μπορω να συνδεσω...Δεν αναζητάς την Αγάπη για να αποκτήσεις Δύναμη, γιατί τότε αλλοιώνεις τον Σκοπό της Ουσίας Σου...
τωρα κατι παει να γινει...θεωρείς ότι θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς "θέλω" και χωρίς "πρέπει"?
το ένα δηλώνει Απόφαση και το άλλο Σταθερότητα...
εμείς τα κάναμε μπάχαλο, τα ρήματα δεν φταίνε για τα πρότυπα που τους κόλλησαν, σε ένδειξη του κάλπικου που αντιπροσωπεύουν στην ζωή μας...
όσο γι' αυτό που κοιτάς πάνω και σε φοβίζει, δεν νομίζω ότι σε φοβίζει το πάνω, αλλά ότι αυτό που θα γίνεις εκεί, θα κριθεί από ένα σύνολο που υπολογίζεις σαν σημαντικό, ενώ την ίδια στιγμή θέλεις να ανέβεις εκεί, για να το αποφύγεις...
λιγο καλυτερα...όλα είναι θέμα πιο εσωτερικής ερμηνείας και εξαρτάται ποιός ορίζει αυτό το "πρέπει"...Αν το επιτρέπεις στον Εαυτό σου, ή αν το εξαρτάς από τους άλλους...
Βασσούλα,αυτό δεν το καταλαβαίνω,ή δεν μπορώ να το καταλάβωVaso έγραψε: συναισθηματικά πάντα το θέλεις για τους άλλους!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 έγραψε:Βασσούλα,αυτό δεν το καταλαβαίνω,ή δεν μπορώ να το καταλάβωVaso έγραψε: συναισθηματικά πάντα το θέλεις για τους άλλους!![]()
μπορείς να το αναλύσεις??
Αρα αποριψεις μιλαμε οσον αφορα το οικογενειακο περιβαλον.΄Οσο κοιτάς το μέσα σου, όσο οριοθετείσαι με πνευματική αντίληψη πια, τόσο ευκολότερα βλέπεις ότι όσα επιλέγεις αφορούν έναν άτυπο προγραμματσμό, που σε κατευθύνει ερήμην σου, στο να κάνεις επιλογές για να επιβεβαιωθείς, για όσες απορρίψεις πήρες στην ζωή σου, ενόσω δεν είχες την διανοητική ικανότητα να τις επεξεργαστείς.
Kαι σε ευχαριστω γιαυτο βασουλα μου...Θέλει διάρκεια και συνέπεια στις επιγνώσεις...Ξανά και ξανά μέχρι να γίνουν συνειδητοποιήσεις...Δεν είναι τόσο εύκολο, το ξέρω και το ξερεις, αλλά είναι μοναδικό...και αυτό το ξέρω μόνο εγώ αυτήν την στιγμή, από τους δυό μας!
Και πάνω σ' αυτό σε ενθαρρύνω, αλλά όλα ξεκινάνε από εσένα...
αυτή ακριβώς ήταν και η δική μου απορία, το δικό μου άγχος...^tasoulis^ έγραψε: Πως θα δουλεψουμε πανω σε αυτα αν δεν τα θυμομαστε?
Πως θα φτασω σε αυτο το υπογειο για να το γκρεμισω επιτελους αν δεν θυμαμαι τι ψαχνω?
![]()