Νιωθω τοσα πολλα......μα δεν εχω παλι λογια.....Βασουλα το κειμενο σου ηταν υπεροχο....μιλησες στην Ψυχη!!!!
Γνωριζω μονο πολυ καλα τη λεξη Φιλια στα κυτταρα μου!!!!!
Οσο για τα ταλεντα μας.......... εχουν υπεροχες φωνες, μιλαμε εχω παθει ζημια απο το ταλεντο...
Και επειδη εχω παθει ζημια...λεω να φυγω μαζι με την Βασουλα σε τοπους μακρινους!!!
Να και η μεταμφιεση Βασουλα...
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ηταν η πιο όμορφη και η πιο αγαπησιάρικη συνάντηση μέχρι τώρα. Και τα κορίτσια ήταν απίθανα!!! Την επόμενη φορά να θυμηθώ να φέρω ωτασπίδες! Α! Βασούλα, να έρθω μαζί σου?
φιλενάδα μου δεν έχεις καμία τύχη... θα σε βρω γλυκούλιιιιιιιιιι
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ax παιδάκια μου, ψυχούλες μου..αυτο που μ'επιασε δεν είναι απλή συγκίνηση...
Εύχομαι σε όλους μας να αγαπήσουμε αγνά, ταπεινά, όμορφα, να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή ειναι η Ουσία Μας...
Ευχομαι η παρέα αυτή να μεγαλώσει και να μεγαλώσει και να μεγαλώσει....να εξαπλωθεί το φως σε πολλές ακόμη ψυχούλες..
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Λουλουδόπαιδα....
Ευχαριστω που ειμαι εδω στο σπίτι αυτο και φέτος,μέσα στην Αγάπη και στις αγκαλιές.
Το μοναδικο Δωρο που πηρα για τις γιορτες ηταν απ την Ευαξένια και ηταν μια καρδια που γραφει
Welcome friends και ειναι οτι πιο πολύτιμο.......θα το φυλάξω στην καρδια !
Οσο για το συγκρότημα ,χτες άκουγα την Μαρινέλλα .....δεν υπάρχετε λέμε ,το ντουέτο τα σπάει ......(τα τζάμια)
Βασούλα ελπίζω να μην έχεις παράπονο εεεε μόνο της καλές έβαλα
Φαντασου πως θα ηταν οι "χαλια"....
Ιωαννακι μου μηπως να παρεις μια καμερα?????????????
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Τι να πω το κειμενο σου Βασουλι μιλαει στην ψυχη μου!!! Κοιταζω τις φατσουλες ολες και η συγκινηση δεν μεταφερεται με λογια..
Ειμαι τοσο χαρουμενη που ξεκινησε το 2012 με την συναντηση του φορουμουσπιτακι μας και την Αγαπη και τις αγκαλιτσες μας!!!
Δεν εχω λογια για ολα αυτα που μοιραζομαστε τοσα χρονια σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου!!!
Υσ. Και τα ταλεντα μας υπεροχα!!! (και δεν ειχαν κανει και προβα να φανταστειτε) :roll: