Βασούλα κουράγιο
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- galazia_sfaira
Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους....
Βασούλα μου το ξέρω..καλά έκανες...
Απλά μας λείπεις εδώ....πολύ.....
Βασούλα μου το ξέρω..καλά έκανες...
Απλά μας λείπεις εδώ....πολύ.....
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas
- galazia_sfaira
Ω ναι Bleu_Ball ..... 8) . . . Αν εξερεσεις μερικες μερες που εκανε κρυο ...... Ναι . Ειδικα απο Σημερα .. εχουμε και νεα Σεληνη ...galazia_sfaira έγραψε:Μωρε όλο το χειμωνα άνοιξη μυριζε αλλα εσεις δεν την νοιώθατε.![]()
Ποιος μας πιανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ...
Δλδ απο χρονια απο μεσα Φεβρουαριου νιωθω την ανοιξη να λειτουργει μεσα μου ........ Οταν το λεω σε αλλους ( φυσικα ) με λενε σαλταρισμενο ......... :lol: αλλα τι μ΄ αυτο ?
Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ . χεχεχεχεχε
ΝαμασΤε
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Βρε παιδιά λίγο θετικότητα......
Δεν παλεύεται άλλο.......
:roll:
Δεν παλεύεται άλλο.......
:roll:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Qisan

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι