Έπαψα να πιστεύω στο Θεό που μου δίδαξαν όταν με απογοήτευσε έτσι πίστευα ότι θα νιώσω ποιο ελεύθερη, ακυρώνοντας τον θα νικούσα την ανάγκη μου για αγάπη και πίστη, θα ήμουν δυνατή γιατί δεν θα είχα καν ποια το «φόβο Θεού».
Μου έμαθαν ότι πρέπει να πιστεύω στον Θεό Τιμωρό που είναι καλός μαζί σου μόνο αν ακολουθείς πιστά τους κανόνες και εκδικητικός αν τους παραβαίνεις.
Και ενώ τους ακολουθούσα αυτός με πλήγωνε και με τιμωρούσε…κάπου εκεί χάθηκε η πίστη και άρχισε η αναζήτηση της αγάπης προς λάθους δρόμους όμως όπως απέδειξε τελικά η πορεία..!!
ο φοβος του θεού είναι στο ασυνείδητο. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι δεν πιστεύουν στον θεό, όπως επίσης λένε ότι δεν είναι συνεπείς στις θρησκευτικές τους υποχρεώσεις...Και το λένε, με μια συνειδηση 10%, ενώ ασυνείδητα το συναίσθημά τους έχει χτυπήσει κόκκινο!
Για να γκρεμίσεις τα θρησκευτικά πρότυπα, χρειάζεται μια γνώση που δεν βρίσκεται εύκολα...Μια αθώωση που επίσης δεν βρίσκεται ευκολα...Κυρίως χρειάζεται να γνωρίζεις ποιό ασυνείδητο κομμάτι σου τον φοβάται, ενώ το συνειδητό σου φωνάζει, κραυγάζει σχεδόν, ότι δεν είναι αλήθεια ότι ο θεός τιμωρεί...
Η πίστη βλέπεις δεν προέρχεται από την αγάπη, αλλά από τον φόβο...Δεν προέρχεται από την αποδοχή του εαυτού σου, αλλά από την απόρριψη του.
Μας έμαθαν τον τρόπο γμτ να αγαπάμε, αλλά δεν μας έμαθαν ποιόν...
και ο ένας που το είπε, έγινε θεός!
πως να παλέψεις μετά 10.000 σατανάδες που γεννιούνται μέσα σου, κάθε φορά που θέλεις να εκφράσεις μιαν ανάγκη, που δεν έχει την σφραγίδα του θεού? Ε, πες μου πως...
Να είσαι μαύρο πρόβατο Εφούλα, συμφωνώ...Αλλά μαύρο πρόβατο όχι γιατί απλά αντιστέκεσαι στα παραμύθια τους, αλλά γιατί νιώθεις έτοιμη να τα καταρρίψεις με Σοφία και Αγάπη...
Μετά να δούμε ποιός θα είναι "μαύρος"...