είναι και η τελευταία απάντηση που παίρνεις από εμένα Γιώτα...
απλά για να διευκρινήσω ότι δεν είπα εγώ ότι κανείς δεν μπορεί να μας βοηθήσει΄στην αρχή του Δρόμου μας, αλλά ότι εμείς δεν ΄μπορούμε να βοηθήσουμε κανέναν ενόσω είμαστε στην αρχή...
Αν μπορείς να δεχτείς Αγάπη θα την δεχτείς με σεβασμό...
αλλιώς θα προσπαθήσεις να αρπάξεις ότι σου δίνουν, αδιαφορώντας αν πληγώνεις τους άλλους, επειδή εσύ δεν μπορείς να πάρεις Αγάπη ούτε καν από τον Ευατό σου...
Δεχτηκα με Αγάπη την βοήθεια στην αρχή του Δρόμου μου, και νιώθω τόσο ευγνωμοσύνη γι' αυτό...γιατί ίσως να μην τα είχα καταφέρει μόνη μου...
Νομίζω ότι είμαι σε θέση με ταπεινότητα να ευχαριστήσω αυτόν που δεν ωραιοποίησε τον εαυτό μου, ενόσω με δίδασκε, όπως επίσης δεν με έκρινε για τα λάθη μου...Το μόνό που έκανε ήταν απλά να με αγαπάει...
Αλλά για να το νιώσεις αυτό Γιώτα, χρειάζεται να ξέρεις τι σημαίνει Αγάπη...και να μην την συγχέεις με την θρησκευτική αγάπη...
Μόνο να θυμάσαι ότι αυτή η θρησκευτική αγάπη πριν 2000 χρόνια περίπου, σταύρωσε έναν ΄Ανθρωπο, που απλά έδινε και έπαιρνε Αγάπη απο τον θεό...
και τέλος εδώ με εμένα...Μην απαντήσεις σε παρακαλώ...ή και να απαντήσεις μην περιμένεις απάντηση...
Καταλαβαίνω την δυσκολία σου και αποχωρώ, γιατί φαίνεται ολοκάθαρα με ποιόν έχεις το θέμα!