Νερό..&....Υγεία.....
- Madraoulas
Νερό..&....Υγεία.....
www.newstarget.com/Report_water_cure_1.html
δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια..αλλα το οτι ολοι θελουν να κερδιζουν(και απο το νερο δεν μπορουν να κερδισουν οι φαρμακοβιομηχανιες) σε βαρος μας αυτο το γνωριζω
Πινετε νερο λοιπον, ετσι κι αλλιως κανει καλο!
δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια..αλλα το οτι ολοι θελουν να κερδιζουν(και απο το νερο δεν μπορουν να κερδισουν οι φαρμακοβιομηχανιες) σε βαρος μας αυτο το γνωριζω
Πινετε νερο λοιπον, ετσι κι αλλιως κανει καλο!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Βρε παιδιά γιατί κλειδώσατε τη σπιρουλίνα???? :shock:
Σκέφτομαι κι εγώ να την πάρω πάντως.....!!!
Madraoulas το νερο κάνει σε όλα καλό....!!!!!!Καταναλώνετε ελεύθερα!!!!!!
Σκέφτομαι κι εγώ να την πάρω πάντως.....!!!
Madraoulas το νερο κάνει σε όλα καλό....!!!!!!Καταναλώνετε ελεύθερα!!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
Ναι..αλλά γιατί??
Και γιατί να ανοίξει το Φλεβάρη??
Μα δεν καταλαβαίνω...βοηθήστε με.. :roll:
Και γιατί να ανοίξει το Φλεβάρη??
Μα δεν καταλαβαίνω...βοηθήστε με.. :roll:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Μην κουράζεις το ξανθόμυαλουδάκι σου... το κλείδωσε επειδη η συζήτηση είχε αρχίσει να ξεφεύγει απο το θέμα.. και θα το ξαναανοίξει... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rainmaker την 29 Ιαν 2008 1:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- galazia_sfaira
Μα δεν καταλάβατε....γιατί θα το ανοίξει το Φλεβάρη??
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Εγω???? :shock:
Εγω δεν ημουν εκεί... :roll:
Καλά κλείνω...γιατί δεν θελω αλλο κόκκινο.
Εγω δεν ημουν εκεί... :roll:
Καλά κλείνω...γιατί δεν θελω αλλο κόκκινο.
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Δηλαδή αν του έλεγα οτι θέλω κόκκινο, τι θα έκανε??????
:shock:
εχχιιιχιχιχι..εντάξει Ηλία μου θα την πάρω τη σπιρουλίνα!!!!
Να πίνετε πολύ νερό παιδιά....πολύ νερό...! :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock:
εχχιιιχιχιχι..εντάξει Ηλία μου θα την πάρω τη σπιρουλίνα!!!!
Να πίνετε πολύ νερό παιδιά....πολύ νερό...! :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι