ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Άβαταρ μέλους
Ellaki

Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση από Ellaki »

Ευάκι απλά τέλειο :?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Εύη φοβερή! ^:)^
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Ολα αυτα δυστιχως 8-x
Άβαταρ μέλους
Έφη

Δημοσίευση από Έφη »

Εύη εξαιρετικό! :))
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Το αγόρι μας, τα κατάφερε πάλι!!!!!!!!!

Ο Σαρκοζί δήλωσε πως "θαυμάζει τον ελληνικό λαό"!!!!! :shifty:
Από ανεπρόκοποι, ρεμάλια, τεμπέληδες και χαραμοφάηδες, βρήκαμε πλέον μια θέση κάτω από τον γαλλικό ήλιο. Είμαστε ήρωες στα μάτια του μπουρζουά Νικολά. Κοινώς ο άνθρωπος είπε "Θαυμάζω τον ελληνικό λαό, για την αντοχή του με αυτούς τους μαλάκες που τον κυβερνάνε...". Είμαι σίγουρη πως δημιουργείται ένας άλλος τύπος τουρισμού. Θα έρχονται και θα μας μελετάνε. Θα διαβάζουν τις εφημερίδες μας, θα ακούνε τα κανάλια μας, θα κάνουν τουρ, στις εφορίες, στα νοσοκομεία, στις δημόσιες υπηρεσίες, για να δουν και να γνωρίσουν ένα είδος ανθρώπου, το οποίο μέχρι τώρα δεν είχε την πρέπουσα προσοχή από την επιστήμη.

Φυσικά καταλάβατε ποιός κάνει κουμάντο ε; Ο Νικολά και η Άνγκελα απαγόρεψαν το δημοψήφισμα, ΕΚΤΟΣ κι αν γίνει όποτε ορίσουν αυτοί και με θέμα που θα έχουν εγκρίνει. Κατοχή; Σωπάτε καλέ... Το αγόρι μας πονάει... για το καλό του τόπου γίνονται όλα αυτά. Το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι για ποιόν ακριβώς τόπο μιλάει αλλά ... θα το μάθουμε κι αυτό, πού θα πάει...

Αποφασίζουν για την Ελλάδα, χωρίς καν να κάνουν τον κόπο να φωνάξουν έστω και για τους τύπους ρε παιδί μου, τον τύποις πρωθυπουργό. Τον βλέπουν και του γυρνάνε το κεφάλι λες και βρωμάνε τα χνώτα του. Ο Μπέννι, χθες συμφωνούσε, σήμερα διαφωνεί... Ο ΓΑΠ λέει πως έκανε πλάκα, όταν μιλούσε για τον δημοψήφισμα. Είχε θυμώσει που δεν τον έπαιζε ο Σαμαράς και τα άλλα παιδάκια και με αυτόν τον τρόπο ήθελε να κάνει να τον προσέξουν. Ναι, αυτό είπε. Με άλλες λέξεις βέβαια αλλά το νόημα είναι το ίδιο.
Του φωνάζουν να παραιτηθεί αλλά αυτός δεν έχει τελειώσει ακόμα την δουλειά που έχει αναλάβει, έτσι δεν πάει πουθενά. Οι παρατρεχάμενοί του συνεχίζουν να κάνουν την βρώμικη δουλειά, με χρόνια τώρα δοκιμασμένες μεθόδους. Η αντιπολίτευση, ψελλίζει... Μια ματιά προς τα κει αρκεί, για να καταλάβεις πως το μέλλον τούτης της χώρας είναι δυσοίωνο...

Ρίχνεις μια ματιά στην Βουλή και είναι γεμάτη από νεογνά πολιτικών, που δεν είχαν τα εφόδια να κάνουν κάτι στην ζωή τους και ακολούθησαν την πεπατημένη, παίρνοντας τους ψηφοφόρους της μαμάς ή του μπαμπά, σαν να ήταν συμβολαιογράφοι. Τηλεπερσόνες, ηθοποιοί, αθλητές, παλαιοκομματικοί, μικροί, ασήμαντοι, άθλιοι, φοβισμένοι πολιτικά. Βλέπετε, όταν έβαζαν υποψηφιότητα, νόμιζαν πως δυο τινά θα συνέβαιναν. Ή θα βουτούσαν στην κουτάλα ή τουλάχιστον θα έπαιρναν σύνταξη και βουλευτική αποζημίωση, λύνοντας τουλάχιστον το βιοποριστικό τους. Έλα ντε, όμως που η Ιστορία τους την είχε στημένη στην γωνία και τώρα γελά μαζί τους.
Υπάρχουν βέβαια και οι μωροφιλόδοξοι, οι φιλοτομαριστές, οι αριβίστες, οι επικίνδυνοι.
Έτσι μάθαμε να ψηφίζουμε... Ας τα λουστούμε τώρα.

Τουλάχιστον ελπίζω να μας κάνει πιό σοφούς το πάθημα. Εύχομαι, έστω και τώρα να μάθουμε από τα παθήματά μας και να μην τα διαιωνίζουμε.

Και μην ξεχνάτε... η Ιστορία κάνει κύκλους η άτιμη. Χθες σκεφτόμουν, πως ταπεινωμένος έφυγε ο πατέρας, ξεφτιλισμένος θα φύγει και ο γιος.΄Και τότε υπήρχαν οι αντάρτες του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους και η Βασούλα... θυμάστε με τί απαξίωση είχε πετάξει τα μούτρα την επιστολή στον μπαμπά; Πάλι κάνει κύκλους αυτή η άτιμη η Ιστορία. Μόνο που ο μπαμπάς, παραλίγο να τα τινάξει στην καρέκλα. Αυτή την φορά ο γιος θα πάρει κι άλλους μαζί του...

Φίλες και φίλοι, αυτή την εποχή δεν πολεμάμε για τον μισθούλι, ούτε καν για την επιβίωση. Πολεμάμε για την Ελευθερία να είμαστε Άνθρωποι. Να είμαστε αξιοπρεπείς. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ρε γαμώτο! ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Και όχι να γινόμαστε χάρτινες βαρκούλες στα χέρια ανίκανων και εκβιαστών.
Υπάρχει μια λέξη, που δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα του κόσμου. Και λέγεται ΦΙΛΟΤΙΜΟ! Και δεν το βλέπω πουθενά... Μια γλίτσα να έρπει βλέπω και να έχει σκεπάσει μάτια και καρδιές. Να κολλάει πάνω σε ώμους και να τους κάνει να κυρτώνουν. Βλέπω τους ανθρώπους να περπατάνε όλο και πιο σκυφτοί, να κονταίνουν. Οι άλλοι είναι κοντοί ρε γαμώτο...! Όχι εμείς!!! Επειδή συνηθίσαμε να βλέπουμε νάνους, ξεχάσαμε το ύψος μας. Ας το θυμηθούμε και ας βοηθήσουμε και άλλους να σταθούνε όρθιοι.

Μην σκύψουμε πάλι το κεφάλι. Μην ενδώσουμε για άλλη μια φορά σε εκβιασμούς, που θέλουν να μας περάσουν. Μην τους αφήνουμε άλλο να μας διαφθείρουν... Μπορούμε ρε γαμώτο... Μπορούμε!

Ουφ! Τα είπα και ξαλάφρωσα...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

nondas έγραψε:Εύη φοβερή! ^:)^
Αντιγράφω!
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Παιδιά δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά νοιώθω άβολα με τα σχόλια. Εγώ τα γράφω για να τα βγάλω από μέσα μου, να τα μοιραστώ μαζί σας. Και να μοιραστείτε κι εσείς, να κάνουμε κουβέντα, ν' αλαφρώσουμε το βάρος, να το μοιράσουμε, να θυμώσουμε, να γελάσουμε, έτσι ξορκίζεται το κακό.
Παλιά αυτό οι άνθρωποι το έκαναν γύρω από μια φωτιά. Τώρα το κάνουμε μπροστά σε μια οθόνη.
Χρειάζεται όμως να το κοινωνήσουμε και οι δυο μας. Αλλιώς... κάποιος γράφει και κάποιος διαβάζει...
Κι εγώ δεν είμαι γραφιάς. Κουβέντα κάνω και θέλω ν' ακούσω και την φωνή του ανθρώπου που έχω απέναντί μου. :-(

Κι ακούω μια όμορφη φωνή τώρα... @};- @};- @};-

http://www.youtube.com/watch?v=CyTmq1Sfpvk" onclick="window.open(this.href);return false;

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Είναι ο μοναδικός που αφήνει δυο χοντρούς να μιλάνε για λιτότητα και τους στέλνει κι έξω για να πείσει την Ευρώπη, πως πεινάμε.
πεινάμε?

Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα όρια που θέλουν...φαίνεται!

μέχρι η μπάκα και των δύο να γίνει σανίδα, θα μας βαράνε γμτ!

Ευούλα άκουσες για το γεγονός μιας κοπέλας στην Λίμνη Βουλιαγμένης που πήγε για μπάνιο και πλήρωσε κανονικά την είσοδο και μπήκε ο ένας μπάκας (δεν θυμαμαι γμτ ποιός από τους δύο) χωρίς να πληρώσει και έγινε χαμός?

ψάχνω να το βρω στο νετ και δεν το βρίσκω γμτ!

:?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ναι, το διάβασα. Μάλιστα αρπάχτηκαν, φαίνεται πως η κοπέλλα τον σκυλόβρισε, γιατί το κορμί την απείλησε με μήνυση. :-%
Κάτσε, θα ψάξω να το βρω.

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε γιατί ο αντιπρόεδρος δεν πλήρωσε εισιτήριο και ο κ. Πάγκαλος την απείλησε οτι θα της κάνει μήνυση.

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη λίμνη της Βουλιαγμένης με πρωταγωνιστές τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και μια ηλικιωμένη.

Σύμφωνα με το vimaonline.gr που επικαλείται ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, μπάινοντας στην λίμνη, ο κ. Πάγκαλος δεν πλήρωσε εισιτήριο. Την ίδια στιγμή μαζί με τον αντιπρόεδρο έμπαινε στη λίμνη και μια χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον κ. Πάγκαλο που δεν πλήρωσε.

Ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο και ο κ. Πάγκαλος, την απείλησε οτι θα της κάνει μήνυση ενώ η γυναίκα στην προσπάθειά της να αποφύγει τους αστυνομικούς, ώστε να μην τη συλλάβουν, έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης.

Τελικά, λίγο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 05&catid=3" onclick="window.open(this.href);return false;

Όχι, πες μου... Είμαι ή δεν είμαι ο άνθρωπός σου; :)>-

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το έχω δηλώσει και δημόσια!

ναι!! είσαι ο άνθρωπος μου! :happy-cheerleaderkid:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Η επανάληψη δεν έβλαψε κανέναν... :>

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

evi έγραψε:Παιδιά δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά νοιώθω άβολα με τα σχόλια. Εγώ τα γράφω για να τα βγάλω από μέσα μου, να τα μοιραστώ μαζί σας. Και να μοιραστείτε κι εσείς, να κάνουμε κουβέντα, ν' αλαφρώσουμε το βάρος, να το μοιράσουμε, να θυμώσουμε, να γελάσουμε, έτσι ξορκίζεται το κακό.
Παλιά αυτό οι άνθρωποι το έκαναν γύρω από μια φωτιά. Τώρα το κάνουμε μπροστά σε μια οθόνη.
Χρειάζεται όμως να το κοινωνήσουμε και οι δυο μας. Αλλιώς... κάποιος γράφει και κάποιος διαβάζει...
Κι εγώ δεν είμαι γραφιάς. Κουβέντα κάνω και θέλω ν' ακούσω και την φωνή του ανθρώπου που έχω απέναντί μου. :-(

Κι ακούω μια όμορφη φωνή τώρα... @};- @};- @};-

http://www.youtube.com/watch?v=CyTmq1Sfpvk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ευούλα,γιατί νοιώθεις άβολα?? :-?
Δεν υπάρχει κανένας λόγος και τα σχόλια που κάνουμε
είναι γιατί προφανώς συμφωνούμε μαζί σου και επίσης
γιατί αρέσουν αν όχι σε όλους,στους περισσότερους.
Και,από τη στιγμή που δεν μπορούμε να το κάνουμε
γύρω από μια φωτιά,ή σε ένα σπίτι,ή έστω σε μια καφετέρια
το κάνουμε μέσω μιας οθόνης. :techie-computer:
Σημεία των καιρών,αλλά έστω και έτσι υπάρχει επικοινωνία.
Γραφιάς δεν είσαι,αλλά έχεις ταλέντο στο τρόπο που γράφεις. ^:)^
Γι`αυτό λοιπόν να μη νοιώθεις άβολα και να συνεχίζεις :violin:
:x :* >:d< @};-
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Σε αυτον τον ανθρωπο πραγματικα δεν ξερω τι να του ευχηθω ~x( :mad: :puke:
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Το γομάρι!!! Εμ βέβαια, έτσι που τους καλομάθαμε....

Και δεν είναι ο μόνος γιαμαμώτο.... :doh:
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”