Μα εννοείται βρε Σοφάκι.Isilwen έγραψε:... Κ όλοι περιμέναμε την Βάσω μας να δώσει μια δομημένη απάντηση![]()
![]()
ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ?
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10
Μα κ εγώ σκεφτόμουν... Να γράψω... Να μην γράψω... Τι να πω... Πως να το πω...ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 έγραψε:Μα εννοείται βρε Σοφάκι.Isilwen έγραψε:... Κ όλοι περιμέναμε την Βάσω μας να δώσει μια δομημένη απάντηση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε, μετά λέω "μπα, θα περιμένω κ εγώ την Βάσω
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10
Έτσι-έτσι..Isilwen έγραψε: Μα κ εγώ σκεφτόμουν... Να γράψω... Να μην γράψω... Τι να πω... Πως να το πω...
Ε, μετά λέω "μπα, θα περιμένω κ εγώ την Βάσω"
Περιμένουμε να απαντήσει η Βάσω,για να μας δημιουργηθούν
καινούριες απορίες.
Βασσούλα να μην αρχίσω να ρωτάω,ε??
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"
-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-
-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
μόνος σου θα ρωτήσεις, μόνος σου θα απαντήσεις, Δημητράκη μου!
Γιατί ότι και να σου απαντήσω εγώ, το νοητικό σου θα καταλάβει ότι θέλεις εσύ και όχι ότι θέλω εγώ....

Γιατί ότι και να σου απαντήσω εγώ, το νοητικό σου θα καταλάβει ότι θέλεις εσύ και όχι ότι θέλω εγώ....
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Vaso έγραψε:μόνος σου θα ρωτήσεις, μόνος σου θα απαντήσεις, Δημητράκη μου!
Γιατί ότι και να σου απαντήσω εγώ, το νοητικό σου θα καταλάβει ότι θέλεις εσύ και όχι ότι θέλω εγώ....![]()
![]()
Βασσουλίτσα μου τι σημαίνει αυτό???
Δηλαδή,θα σε ρωτήσω και δεν θα μου απαντήσεις??????
Το νοητικό μου θα καταλάβει,αυτό που θα του πείς..
Ελπίζω..
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"
Ασφαλώς και θα σου απαντήσει Δημήτρη μου ........... αλλά, άλλα θα σου πει η Βάσω και άλλα θα καταλάβεις εσύ........
Μην νομίσεις ότι είσαι ο μοναδικός.
Είσαι ένας ανάμεσα σε πολλούυυυυυυυυυυυυς - πάρα πολλούς.
Γι' αυτό φόρεσε το κράνος σου, κάνε το νοητικό σου στην άκρη και βάλε την καρδιά σου να σκεφτεί και να καταλάβει.
Μην νομίσεις ότι είσαι ο μοναδικός.
Είσαι ένας ανάμεσα σε πολλούυυυυυυυυυυυυς - πάρα πολλούς.
Γι' αυτό φόρεσε το κράνος σου, κάνε το νοητικό σου στην άκρη και βάλε την καρδιά σου να σκεφτεί και να καταλάβει.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 
Σιγα μη καταλαβαινες αμεσως Μπετυ μου τα λογια της Βασως!!
Οταν μπηκα στο φορουμ και διαβαζα τις απαντησεις της Βασως ,μονολογουσα μετα και ελεγα..*δε παει καλα η γυναικα..αλλα νταλα γραφει*
Διαβαζα και ξαναδιαβαζα αυτα που εγραφε μεχρι που επιανα τον εαυτο μου να κολαει η μουρη μου στην οθονη.Νομιζα οτι ημουν και στραβη τρομαρα μου
Τελικα εμαθα να μιλαω την γλωσσα της Βασως και μαλιστα πηρα πτυχιο.Πριν ανοιξει το στομα της ξερω τι θα πει
ΚΙ αυτο ξερεις γιατι Μπετυ μου??Γιατι η γλωσσα που μιλαει η Βασω ,λεγετε ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.....!!!!!!!!!
Οταν μπηκα στο φορουμ και διαβαζα τις απαντησεις της Βασως ,μονολογουσα μετα και ελεγα..*δε παει καλα η γυναικα..αλλα νταλα γραφει*
Διαβαζα και ξαναδιαβαζα αυτα που εγραφε μεχρι που επιανα τον εαυτο μου να κολαει η μουρη μου στην οθονη.Νομιζα οτι ημουν και στραβη τρομαρα μου
Τελικα εμαθα να μιλαω την γλωσσα της Βασως και μαλιστα πηρα πτυχιο.Πριν ανοιξει το στομα της ξερω τι θα πει
ΚΙ αυτο ξερεις γιατι Μπετυ μου??Γιατι η γλωσσα που μιλαει η Βασω ,λεγετε ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.....!!!!!!!!!
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Μαρακι!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10