Εχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια ίσως και δεκαετία τα παιδικά καρτουν και ταινιες και βιβλια αναφερονται πολύ στη μαγεία. Στη λευκή ή "καλή" μαγεία που μαχεται με τη μαύρη ή "κακή" μαγεία.
Προσπαθώ όσο μπορώ να έχω έναν έλεγχο και να μην αφήνω τη μικρή να τα βλέπει με την έννοια ότι αγοράζω dvd και βλέπει μόνο αυτά που της δίνω εγω αλλά κάποια στιγμή θα μου ξεφύγει. Αλλά και η barbie τα τελευταία χρόνια όσα dvd βγάζει είναι με μαγεία!!!!!!
Ας μη συζητήσουμε για τον Χόγκουαρτ και τον Χαρυ Πότερ.
Η δε μεγάλη είχε φάει "κόλλημα" με τις μάγισσες στο Star και με κάτι άλλες σειρές που δε θυμάμαι πως της λένε τις σειρές.
Είναι ιδέα μου ή όντως συμβαίνει και αναφερονται συνέχεια στη μαγεία? Στη μάχη μεταξύ καλού - κακού?
Και αν όντως συμβαίνει γιατί? Σημαίνει κάτι ή άραγε έτυχε?
Βραδινοι προβληματισμοί......Απλά σήμερα πια έφριξα με μια σειρά στο Star νομίζω ήταν που είδε για λίγο η μικρή τις Winx. Τελειωνουν μάλιστα και σχολή μαγείας
