Παντού καλοδεχούμενοι...

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλά ακόμα κλαίω Λιζάκι =)) =)) =)) =)) =))

μου το έστειλε ένας φίλος με μέιλ...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

δεν πάει τίποτα χαμένο! Το έχεις για μια ζωή από την επίγεια μέχρι την αιώνια! =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Vaso έγραψε:όλοι είναι θνητοί, βρε παιδιά, ενώ ο έλληνας πάντα αθάνατος!

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

λιώνω σας λέωωωωωωωωω

http://youtu.be/6jduEQS_Hcs
Καλά απίστευτο!!! Αναικαίνιση σε όλους τους καναπέδες μας! =)) =)) =)) :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

anima22 έγραψε: Καλά απίστευτο!!! Αναικαίνιση σε όλους τους καναπέδες μας! =)) =)) =)) :)) :)) :))

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

"Απαγορεύω στο ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου"

Την οργή του για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες εξέφρασε με δήλωσή του ο συνθέτης, Ηλίας Ανδριόπουλος, ο οποίος απαγόρευσε στο «σημερινό ΠΑΣΟΚ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου ‘Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες’».

Ο κ. Ανδριόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Υπάρχουν τραγούδια που καθαγιάζει με τον χρόνο η αγάπη του λαού μας, και τα φυλάσσει σαν ακριβό φυλαχτό μες στην ψυχή του.

Ποτέ ένα καλό τραγούδι, αλλά και κάθε αληθινή τέχνη, δεν εξύμνησε στην ιστορία της ανθρωπότητας, τον τύραννο, τον δήμιο ή τον προδότη. Αντίθετα στάθηκε πάντα δίπλα στους αδύναμους και ταπεινούς, στους μάρτυρες των στρατοπέδων και στους ευγενικούς αγώνες των νέων ανθρώπων.

Έχοντας υπ’ όψιν μου αυτά, και ιδιαίτερα μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, δεν επιτρέπω από εδώ και στο εξής στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, να χρησιμοποιεί το τραγούδι μου ‘Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες’, στίχοι Μ.Ελευθερίου, που γράφτηκε για άλλους λόγους και συγκεκριμένα, για να εξυμνήσει την πιο ανιδιοτελή, την πιο τίμια και αγωνιστική μορφή του Ελληνισμού και του ’21, τον Μακρυγιάννη».

Στο τέλος θα τους απομείνει μόνο η Carmina Burana =)) =)) =)) =))
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:)) :)) :)) :))
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι βρε παιδιά υπάρχει και το

"θα τον μεθύσουμε τον ήλιο σήμερα, ναι"!!!

αλλίμονο...έχουν εναλλακτικές!

και ο Λοϊζος έχει "αποχωρήσει" για να τους ζητήσει απαγόρευση...

θα τρίζουν τα κόκκαλά του...

:?

Εικόνα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Βασούλα πάει κι αυτό!

Αναρτήθηκε από 24GR
Η κόρη του Μάνου Λοΐζου απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ τον... ύμνο του!
Το θυμάστε το τραγούδι του Μάνου Λοΐζου «Καλημέρα Ήλιε», που όλη την δεκαετία του ’80 είχε κάνει σημαία το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό άκουσμα στις συγκεντρώσεις του και την εποχή του ΓΑΠ;

Ε, λοιπόν, ξεχάστε το! Όχι εσείς, αλλά το ΠΑΣΟΚ οφείλει να το ξεχάσει και να μην το ξαναχρησιμοποιήσει.

Το απαιτεί αυτό με κάθε επισημότητα η Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του αείμνηστου καλλιτέχνη, με επιστολή που...

έστειλε με κάθε επισημότητα στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Με την ανοιχτή επιστολή της στον Γ. Παπανδρέου και το σύνολο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η Μυρσίνη Λοΐζου ουσιαστικά απαγορεύει στο κυβερνών κόμμα να χρησιμοποιεί το έργο του πατέρα της και άρα και το τραγούδι που έχει κάνει ως ύμνο το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια.

Διευκρινίζει ότι γνωρίζει πως η κίνησή της είναι συμβολική αλλά προκαλεί αίσθηση με την σκληρότητα του λόγου της.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Ο πατέρας μου Μάνος Λοΐζος αγωνίστηκε με τον δικό του τρόπο, για αξίες όπως η Ελευθερία, η Δημοκρατία, και η Κοινωνική Δικαιοσύνη. Προσπάθησε να υπηρετήσει μέσω της τέχνης του, τα οράματα και τις αξίες ενός καταπιεζόμενου Λαού, ο οποίος με πολύ κόπο, αίμα και δάκρυα αγωνίστηκε για την Δημοκρατία, την οποία τόσο βάναυσα του την στερούσαν. Αφού αυτός ο Λαός κατοχύρωσε με πολλούς αγώνες τα στοιχειώδη Δημοκρατικά δικαιώματα τα οποία στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί χρόνια πριν, έρχεστε σήμερα και όπου Δικαιώματα βάζετε ευκαιρίες. Τα Δικαιώματα στην εργασία, την υγεία, την Παιδεία, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό, τα έχετε κάνει ένα απέραντο fast track έξυπνων επενδύσεων, ξεπουλώντας όχι μόνο τον Δημόσιο πλούτο αυτή της χώρας, αλλά και την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη».

Προσθέτει στην συνέχεια της ανοιχτής επιστολής της η Μυρσίνη Λοΐζου: «Τόσα χρόνια σας ακούω να χρησιμοποιείτε το “Καλημέρα Ήλιε” στις Κομματικές σας συγκεντρώσεις. Παλιότερα, απλά με ενοχλούσε αισθητικά καθώς και με πλήγωνε, εξαιτίας αφενός της υποκρισίας σας, -διότι οι δικές σας αξίες επέβαλαν και έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής, και δημιούργησαν σκλάβους αντί για ελεύθερους ανθρώπους, και ενεργούς πολίτες- και αφετέρου διότι οι δικές σας αξίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να πει το συγκεκριμένο τραγούδι. Τώρα όμως πλέον εξοργίζομαι, γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τους αγώνες του Λαού και των εργαζομένων, πράγματα τα οποία ενέπνευσαν τον πατέρα μου, και του έδωσαν και μια αντίστοιχη στάση ζωής στην καθημερινότητά του ως πολίτη, και στις σχέσεις του με τους συνανθρώπους του».

Η κόρη του Μάνου Λοΐζου διευκρινίζει: «Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου Λαού, για Δημοκρατία και Ελευθερία. Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος. Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα. Βέβαια ίσως να απαντήσετε ότι το έργο του Μάνου Λοΐζου ανήκει στον Λαό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως και η συγκεκριμένη πράξη εκ μέρους μου. Επειδή όπως αποδείχτηκε δεν είστε, και ούτε ήσασταν ποτέ μέρος αυτού του Λαού, και δεν έχετε πλέον κανένα δικαίωμα και καμία νομιμοποίηση να συνεχίζετε να τον εξαπατάτε.Ο Ήλιος άλλωστε, είναι δικός μας, και όχι δικός σας. Δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει. Και δεν θα μας τον πάρει. Μυρσίνη Λοΐζου».
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η Μυρσίνη για να τιμήσει τον άνθρωπο...

Νιώθω ανάλαφρη... :-D :-D :-D

δεν έχουν χαθεί όλα παιδιά...Υπάρχει ακόμα η Ζωή εδώ, που θα διεκδικήσει όσα δικαιώματα της αφαίρεσαν με τον πιο άθλιο τρόπο...

και εμείς μέσα της! ότι και να σημαίνει αυτό...

:x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Ναι υπάρχει η Ζωή εδώ! :x

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”