Αντέχω...
Όσο και να λέει η προσωπικότητα κάποιες φορές ότι δεν αντέχει, ξέρω ότι η ψυχή αντέχει. Ο δρόμος δεν έχει ούτε επιστροφή ούτε σταματημό. Καμιά φορά έχει χαλικάκια που μοιάζουν θεώρατοι βράχοι μέχρι να κατανοήσω και μετά προχωράω πάλι μέχρι το θέλημά Του να γίνει θέλημά μου.

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Τωρα πια ξερω..
ξερω οτι κι αν εχω επιλεξει μεχρι στιγμης οτι κι αν επιλεξω στο μελλον ειναι για μενα και ειναι δικα μου!
Ειτε διαβω χαλικακια ειτε βραχους ειτε βουνα ξερω οτι ειμαι εγω μεσα σ'αυτα..
Ειναι η δικη μου θεληση να περπατησω στο αντιθετο ρευμα εγω διψουσα να το κανω..
Γνωριζω απο τι υλικα ειμαστε φτιαγμενοι με βασικο την αγαπη και την ελευθερια..αυτο η ψυχη μας το γνωριζει..
Ετσι μπορω να τεντωθω απειρα χιλιομετρα ξερω οτι δεν θα σπασω..
και ΝΑΙ ξερω οτι αντεχω!!
Γι'αυτο ηρθα εδω για να τα βιωσω ολα!
Με θαρρος ,εμπιστοσυνη και αγαπη..για ολα!
ξερω οτι κι αν εχω επιλεξει μεχρι στιγμης οτι κι αν επιλεξω στο μελλον ειναι για μενα και ειναι δικα μου!
Ειτε διαβω χαλικακια ειτε βραχους ειτε βουνα ξερω οτι ειμαι εγω μεσα σ'αυτα..
Ειναι η δικη μου θεληση να περπατησω στο αντιθετο ρευμα εγω διψουσα να το κανω..
Γνωριζω απο τι υλικα ειμαστε φτιαγμενοι με βασικο την αγαπη και την ελευθερια..αυτο η ψυχη μας το γνωριζει..
Ετσι μπορω να τεντωθω απειρα χιλιομετρα ξερω οτι δεν θα σπασω..
και ΝΑΙ ξερω οτι αντεχω!!
Γι'αυτο ηρθα εδω για να τα βιωσω ολα!
Με θαρρος ,εμπιστοσυνη και αγαπη..για ολα!
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
ο Λόγος σου, ο Λόγος μου
και η "αντοχή" μας ίδια στον Λόγο?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Εδώ και αρκετό καιρό , ακούω πολύ συχνά
από ένα αγαπημένο μου πρόσωπο , ότι δεν
αντέχει να συνεχίσει να ζει , θέλει να φύγει
Εγώ όμως λέω ότι αντέχω , ήρθα για να Ζήσω , είμαι εδώ αποφασισμένη , οι δυσκολίες και τα προβλήματα μου με ζορίζουν , αλλά με δυναμώνουν ,
και κάθε μέρα Τον ευγνωμονώ που είναι κοντά μου ,
και στηρίζει την πίστη μου και τη θέληση μου να προχωρήσω !!!

από ένα αγαπημένο μου πρόσωπο , ότι δεν
αντέχει να συνεχίσει να ζει , θέλει να φύγει
Εγώ όμως λέω ότι αντέχω , ήρθα για να Ζήσω , είμαι εδώ αποφασισμένη , οι δυσκολίες και τα προβλήματα μου με ζορίζουν , αλλά με δυναμώνουν ,
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ναι το καταλαβαίνω Ελλάκι...
Η φλόγα είναι μέσα στην καρδιά μας, αλλά κυρίως υπολογίζουμε και τις αντοχές μας πριν πούμε στον θεό "σπάσε με", γιατί αυτό δηλώνει την τέλεια εναρμόνιση των θελημάτων μας, ανεξάρτητα από το κόστος!
Ενόσω γνωρίζουμε την φάση της εσωτερικής εξέλιξης που διανύουμε, η "συντριβή" των διεκδικήσεων δεν αφορά παρά μόνο το κομμάτι της ζωής που δεν θεωρούμε αληθινό...
Αυτό σημαίνει ότι η πραγματικότητα είναι κάτι που δεν μας αφορά σαν εξέλιξη πια, αλλά σαν εκδήλωση!
Και αφού νιώθεις ότι είσαι εκεί, εγώ χαίρομαι διπλά!

Η φλόγα είναι μέσα στην καρδιά μας, αλλά κυρίως υπολογίζουμε και τις αντοχές μας πριν πούμε στον θεό "σπάσε με", γιατί αυτό δηλώνει την τέλεια εναρμόνιση των θελημάτων μας, ανεξάρτητα από το κόστος!
Ενόσω γνωρίζουμε την φάση της εσωτερικής εξέλιξης που διανύουμε, η "συντριβή" των διεκδικήσεων δεν αφορά παρά μόνο το κομμάτι της ζωής που δεν θεωρούμε αληθινό...
Αυτό σημαίνει ότι η πραγματικότητα είναι κάτι που δεν μας αφορά σαν εξέλιξη πια, αλλά σαν εκδήλωση!
Και αφού νιώθεις ότι είσαι εκεί, εγώ χαίρομαι διπλά!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Re: Αντέχω...
Οταν Ενας μπορει τοτε Ολοι μπορουν .........Vaso έγραψε:
Ναι Δάσκαλε αντέχω! Πάμε !!! ΠΙΣΤΕΥΩ!!
Και πάω στο αντίθετο ρεύμα...δοξάρι είμαι, τέντωσέ με κι ας σπάσω
Αντέχω ........
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Κι εγώ θεωρώ ότι αντέχω γιατί πραγματικά πιστεύω πως οτιδήποτε μας συμβαίνει, είναι για καλό. Γιατί " ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή"........Τον νιώθω μέσα μου συνεχώς, δίπλα μου να μου κρατάει το χέρι, μπροστά μου να με καθοδηγεί, και στα δύσκολα να με παίρνει στην αγκαλιά Του! Ζω την κάθε στιγμη γεμάτη ευγνωμοσύνη....
Τα καλύτερα...έρχονται!!!!!!