Συντονιστής: Vasoula
Βάσω μου τώρα το ξαναδιάβασα και η απορία μου δεν έχει σβήσει...Vaso έγραψε:Αν οι γύρω σου θέλουν να πάρουν κάτι από εσένα, μάλλον είσαι εσύ εκείνη που τους το δίνει...
ούτε που το σκέφτηκα ποτέ να χρωστάω χάρη στους γονείς μου και να τους επιτρέπω να επεμβαίνουν με οποιοδήποτε τρόπο στην Υπαρξή μου...απλά γιατί μου έδωσαν οτιδήποτε υλικό!Ακόμα και οι αυτοδημιούργητοι
Σημαινει ότι αν δεν σε αφορά η άποψή τους, δεν πρόκειται ποτέ να πυροδοτήσουν μέσα σου εκρηκτικά συναισθήματα, γιατί εσύ δεν θα τα έχεις...Τί σημαίνει η πυροδότηση των άλλων να σκάει στην δική τους "δεξαμενή
δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από τον εαυτό σου Μαράκι...΄Οταν ζητάς φιλοξενία, δέχεσαι και τους όρους του ιδιοκτήτη, βάζοντας στόχους αυτονομίας!ή απολαμβάνεις αυτά που έχεις και τους λες 'αν σας αρέσει, αυτή είμαι'
δεν είναι πάντα εύκολο να τις διαταράξει, αν εσύ δεν φοβάσαι τα λόγια. Η δυσφήμιση δεν σε αφορά, αν δεν ασχολείσαι με την διαφήμιση σου.Ακόμα και μια δυσφήμιση μπορεί να σε πειράξει αν διαταράξει πχ τις εργασιακές σχέσεις
Βρε Μαράκι, δεν χρειαζόμουν την διευκρίνηση...Δεν το λέω επιθετικά, ρωτάω ειλικρινά.
θα σε νοιάζει πάντα, όσο είσαι συναισθηματικά εξαρτημένη, Μαράκι!Θέλεις να πεις ότι αργότερα που θα σου πουν ότι την αυτονομία σου τη χρωστάς σ' αυτούς γιατί με τις δικές τους πλάτες την απέκτησες, απλά δε θα σε νοιάζει
Δεν αντιδρά η αυθεντικότητα Μαράκι...Μόνο δρα...Κι όταν οι άλλοι θα σε εκλαμβάνουν σαν ένα νέο Τζανετάκο που μπορούν να του πουν και να του κάνουν ό,τι θέλουν γιατί δε θα αντιδράσει, που είναι τα όριά σου;
αέρα δινεις πάντα όταν θεωρείς την ζωή συμβιβασμό...Καταλαβαίνεις τί εννοώ. Πόσο 'αέρα' δίνεις στο εγώ σου όταν δε θέλεις να λειτουργείς με αυτό και πόσο το αποκόπτεις, όταν ζεις σε μια κοινωνία