Έχω μέρες να μπω... γίνεται χαμός στο γραφείο

Εχτές πήγαμε και στο γιατρό για το νινί!!! Πρώτη επίσκεψη!!! Όλα μια χαρά!!! Είδαμε και τη καρδούλα να χτυπάει!!! Είμαι υπερχαρούμενη!!!!:D

Η ψυχολογία της εγκύου είναι πολύ περίεργη λόγο των ορμονών Μόνο μια γυναίκα που είναι έγκυος επίσης μπορεί να την καταλάβει. Ούτε καν αυτές που πέρασαν τη διαδικασία δε είναι εύκολο να την καταλάβουν δυστυχώςmeinall έγραψε:Τα ίδια και η φίλη μου η οποία γκρινιάζει ότι είναι η μόνη από τις γνωστές της που περνάει τόσο χάλια και δεν ευχαριστιέται την εγκυμοσύνη- γιατί λέει οι φίλες της δεν καταλάβαιναν τίποτα. Και της λέω "αν δεν καταλάβαινες τίποτα, πάλι θα έλεγες ότι δεν την ευχαριστιέσαι".
Και εγώ έτσι έκανα στη πρώτη εγκυμοσύνη μου!!! Όλη μέρα με το βιβλίο στο χέρι Όχι ότι τώρα δε το κοιτάω !!!!χεχεmeinall έγραψε:Αυτό έλειπε να μην χαίρεσαιΕγώ αν μείνω έγκυος ξέρω ότι θα πάρω κάποιο βιβλίο σχετικά με την ανάπτυξη στους 9 μήνες και θα λέω "τώρα έχει αναπτυχθεί η καρδιά...τώρα μπορεί να ακούει..." χαχαχα! Έχει να πέσει Mozart!!!
Στις 12 εβδομάδες θα κάνω την αυχενική εξέταση και περίπου στις 20 εβδομάδες θα κάνω τον μεγάλο υπέρηχο οπού εκεί φαίνεται και το φίλο του μωρού. Έχουμε ακόμα . Και έχω και ένα σωρό κόσμο που μου λέει το κοντό του και το μακρύ του σε σχέση με το φίλο ’στα Εγώ όμως πετάω χαρταετόmeinall έγραψε:Όλα να πάνε τέλεια και να το χαίρεσαι το κουτσουνάκι σουΠότε θα μάθεις το φύλο;
Από τόσο νωρίς; Τώρα κατάλαβα γιατί -όπως μου είπε η ίδια- ο ...μπαμπάς τη ρώταγε γιατί δε δείχνει χαρούμενη με την εγκυμοσύνη, ενώ δεν είναι ότι δεν είναι χαρούμενη, απλά μάλλον δεν το δείχνει. Αν είμαι εγώ ανυποψίαστη φαντάσου αυτός που είναι άντρας. Ωχ τί έχει να περάσει ο κακομοίρης! Εδώ σε κανονικές συνθήκες είναι δύσκολη η φίλη μου...! Χαχαχα!Namaste έγραψε:Η ψυχολογία της εγκύου είναι πολύ περίεργη λόγο των ορμονών Μόνο μια γυναίκα που είναι έγκυος επίσης μπορεί να την καταλάβει. Ούτε καν αυτές που πέρασαν τη διαδικασία δε είναι εύκολο να την καταλάβουν δυστυχώς
Βασούλα έγραψε:θα πρέπει να θυμούμαστε πάντα ότι εμείς είμαστε εκείνοι που διαλέξαμε τις συνθήκες της ενσάρκωσης μας. Εμείς αποφασίσαμε να γεννηθούμε από τους συγκεκριμένους γονείς για να διαμορφωθούμε όπως πρέπει, να συγκεντρώσουμε τις εμπειρίες που χρειάζεται η ψυχή μας για να αναπτυχθεί προς την τελειότητα.