Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Ευχαριστώ που αξιώθηκα να φροντίζω δυο υπέροχα παιδάκια κι ας μην είναι δικά μου. Ευχαριστώ που έζησα να νιώσω τα χεράκια τους γύρω απ' το λαιμό μου και να με σφίγγουν όταν τα κανακεύω! Ευχαριστώ που λένε με αγάπη το όνομά μου (κι ας μ' έχουν βαφτίσει όπως θέλουν εκείνα ) και που ξέρω ότι δεν το λένε για να με φωνάξουν αλλά είναι ο τρόπος τους να μου πουν 'σ' αγαπώ'. Ευχαριστώ που με κοιτάνε στα μάτια και γελάνε με τα παιχνίδια μου. Που μου ζητάνε κάθε φορά να ακούσουν τα ίδια τραγούδια ή παραμύθια. Ευχαριστώ που αφήνονται με εμπιστοσύνη να κοιμηθούν στην αγκαλιά μου. Που εμπιστεύτηκαν τα χέρια μου για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Που εμπιστεύτηκαν το λόγο μου για να πουν κάποιες από τις πρώτες τους λέξεις και τις πράξεις μου για να μάθουν κάποιες από τις πρώτες τους γνώσεις. Που φοράνε το μπουφάν τους για να έρθουν μαζί μου όταν είναι να φύγω. Κι ευχαριστώ που με μαθαίνουν -μέσα απ' αυτά- να παρατηρώ τον εαυτό μου όπως ήταν τότε, αλλά κι όπως είναι τώρα
Είναι όμορφο παιδάκια, η μικρή τελευταία μου λέει "είσαι μαμά" Τώρα το λέει αθώα. Αλλά αν ποτέ καταλάβει ότι μου ρχεται να κλάψω όταν το λέει, ζήτω που κάηκα-θα με κάνει ό,τι θέλει