ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Της ανέφερα κάτι για πνευματικά δικαιώματα αλλά δεν ξέρω τίποτα άλλο πάνω σε αυτό...
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Εμ, υποθέτω πως γενικά δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα σε όποιον θέλει να κάνει τατουάζ από μόνος του (δηλαδή αν εγώ έκανα τον Uchiha Itachi, χαρακτήρα που ζωγράφισε ο Masashi Kishimoto δεν θα πήγαινα στην Ιαπωνία να του ζητήσω πνευματικά δικαιώματα) και γενικά ότι έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο δεν νομίζω πως απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί, εκτός αν αναφέρεται ρητά.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί καλλιτεχνική δημιουργία κάποιου, χωρίς την έγκρισή του, με σκοπό να βγάλει χρήματα (αν πχ τύπωνε μαζικά μπλουζάκια και τα πουλούσε), τότε ο καλλιτέχνης θα είχε δικαίωμα να ζητήσει αυτό να σταματήσει ή ακόμα και αποζημίωση.

Αλλά αυτή είναι μια περίπτωση που δεν αφορά εμένα, μιας και πρώτων, δεν είναι δα και καμία ιδιαίτερη εκμετάλλευση και δεύτερον, με τιμά πραγματικά πάρα πολύ. Θα προτιμούσα να φτιάξω ζωγραφιές που θα είχαν κάποια χρησιμότητα σε άλλους και να μην βγάλω ποτέ χρήματα από αυτό, παρά να βγάζω χρήματα και να υπάγομαι στα καλούπια που ακολουθούν αυτήν την διαδικασία.
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε οτιδήποτε δικό μου, αρκεί να το κάνει με σεβασμό. Έχω γεμίσει με τόσο ενθουσιασμό που λέω να οργανώσω (επιτέλους) το προφίλ μου στο deviantart... Νομίζω πως θα είναι μια απλή και εύκολη "κατοχύρωση" του ότι έχω φτιάξει.

Πραγματικά ευχαριστώ τόσο, μα τόσο πού >:d< >:d< >:d<
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Σοφάκι ώντος τα σκίτσα σου ήταν υπέροχα ,εντυποσιαστικα πολύ :x :x :x

>:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
nondas

Δημοσίευση από nondas »

Σοφία πραγματικά υπέροχα τα σχέδια.

Με την Γιώτα πρόσφατα σχετικά το συζητούσαμε και έλεγε ότι ήθελ μια νεράϊδα για να την κάνει tatoo αλλά δεν μπορύσε να καταλήξει σε σχέδιο. Η δική σου της έκανε κλίκ και δεν απορώ καθόλου είναι φανταστική @};-
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Wisdom έγραψε:Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ για την Αμαλίτσα που μου έδωσε το υπέροχο κρυσταλλάκι...
Και γω ευχαριστώ... :x :x :x
Πιο ταιριαστό δώρο δεν θα μπορούσες να μου κάνεις!!!!:x :-D :-D :-D :-D @};-

Επίσης ήθελα να ευχαριστήσω την Ελενίτσα που με έφερε σπίτι μετά την συνάντηση!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Κι εγώ σ'ευχαριστώ Αμαλίτσα :x :x :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ifaki
Site Admin

Δημοσίευση από Ifaki »

Wisdom έγραψε:Έχω γεμίσει με τόσο ενθουσιασμό που λέω να οργανώσω (επιτέλους) το προφίλ μου στο deviantart... Νομίζω πως θα είναι μια απλή και εύκολη "κατοχύρωση" του ότι έχω φτιάξει.
Είσαι super ταλεντάκι Σοφάκι........!!!!
Και οργανώσου άμεσα.....
Το θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα είναι πολυσύνθετο. Το έχω ψάξει αρκετά λόγω επαγγελματος. Εχουν κλείσει εταιρίες από λαθος χρήση φωτογραφίων, γραφικών κ.ά. Απλά θέλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προσοχή και ΠΑΝΤΑ την ενυπογραφη άδεια του δημιουργού!!

--------------------------------------------------------------------------------------

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!

Γεμίζετε την ψυχή μου με μοναδικό τρόπο!

Το ευχαριστώ είναι μικρο!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου
Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
rosalia

Δημοσίευση από rosalia »

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!

Γεμίζετε την ψυχή μου με μοναδικό τρόπο!

Το ευχαριστώ είναι μικρο!

Ιφιγένεια!! :x :x :x :x @};- @};- @};-
Τα καλύτερα...έρχονται!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Ροζαλία, είσαι μια γλύκα!!! >:d< >:d< >:d<
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Ροζαλια ονομα και πραγμα :x :x :x
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
rosalia

Δημοσίευση από rosalia »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Τα καλύτερα...έρχονται!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ενα Ευχαριστω.....απο τα βαθη της ψυχης μου...στη Βασω και στο Λεων....ετσι απλα...και τους αγαπαω πολυ!!!! @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Emmanouela έγραψε:Ενα Ευχαριστω.....απο τα βαθη της ψυχης μου...στη Βασω και στο Λεων....ετσι απλα...και τους αγαπαω πολυ!!!! @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
έχεις δίκιο Έμμα
ευχαριστώ Βάσω και Λεών...........έτσι απλά @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ευχαριστώ και εγώ την Βασούλα και τον Λέων για την αγάπη και την πολύτιμη βοήθεια τους :x :x :x

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ifaki
Site Admin

Δημοσίευση από Ifaki »

Ευχαριστώ μεσα από την καρδιά μου την Εμμούλα, τον Νταμούλη μου, την Αννούλα, την Ελλη και το Μαράκι για μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έζησα εχτές... Το "Σ' αγαπώ!" είναι πολύ λίγο ... Αυτό που με κάνατε να νιώσω δεν περιγράφεται με λόγια...!!! :x @};- :x @};- :x @};-
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου
Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”