Απιστευτο βιντεακι!

΄Ο,τι θα θέλατε να κουβεντιάσετε
΄Ο,τι θα θέλατε να μοιραστείτε
΄Ο,τι θα θέλατε να μάθετε
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Αποστολη, οι εξουσιαστες χρησιμοποιουν πολυ εξυπνα εργαλεια για να περασουν τα μυνηματα που θελουν αυτοι για τους δικους τους σκοπους, Το τελευταιο και πολυ εξυπνο κολπο τους ειναι χρησιμοποιησουν της οικολογικες ανυσηχιες καποιων ανθρωπων που ολο και αυξανονται (καλο αυτο βεβαια( για δικους τους σκοπους ) π.χ. ημεγαλη καμπανια του αλ γκορ για τον πλανητη ειναι εντελως υποκριτικη μιας και η κυβερνηση του οταν ηταν αντιπροεδρος βομβαρδισε την Σερβια και εκτος οτι σκοτωσε αμετρητους αμαχους και παιδια μολυνε σοβαροτατα το περιβαλλον με απεμπλουτισμενο ουρανιο, ενδιαφερεται για το περιβαλλον αυτος ο ανθρωπος νομιζεις??? τον προωθουν κεντρα , για πιο σκοπο.? μας περασαν την προπαγανδα οτι το φαινομενο του θερμοκηπιου ωφειλετε στην ανθρωπινη δραστηριοτητα , ο πλανητης κινδυνευει η σταθμη της θαλασσασ θα ανεβει, (αν ειναι ετσι γιατι ο Γκορ αγορασε παραθαλασσια επαυλη προσφατα?)αυτο που δεν λενε οτι το φαινομενο του θερμοκηπιου ωφειλετε στην ηλιακη δραστηριοτητα και εχει επηρεασει και αλλους πλανητες στο ηλιακο συστημα, αυτο που δεν λενε ειναι οτι ο πλανητης ψυχεται και δεν θερμεναται λογω του φυσιολογικου κλιματικου κυκλου. (χθες ειδα μεγαλο αρθρο στην εφημεριδα. μεπολυ λιγα λογια γιατι δεν μπορω να επεκταθω τωρα , εχουν δημιουργηση μια νεα "σταυρογορια" που ελεγχουν απολυτα και θα χρησιμοποιησουν για να παρουν ατομικες ελευθεριες , να ελεξουν , να φοβισουν, και να εχουν Οικο-μπραβους και οικο-ρουφιανους που θα χρησιμοποιησουν εναντιων ελευθερων ανθρωπων. το βιντεακι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ειναι ΝΟΣΗΡΟ και εχω ποσταρει και αλλο προπαγανδαστικο βιντεακι με σαρκασμο και ειρωνεια και απαξιωση για τον ανθρωπο που μας ετοιμαζουν να μας βαλουν σε πολεις φυλακες για το καλο μας.
επισης αυτοι οι κεραταδες λενε οτι το φαινομενο του θερμοκηπιου ωφειλεται και στα ζωα που εκτρφουμαι λογο της αναπνοησ τους και του μεθανιου, θα απαγορευσουν την εκτροφη ζωων και τι θα τα κανουν αυτα θα τα σφαξουνε? ετσι ? και προσπαθουν να περασουν το μθνημα επιδη αναπνεουμε ειμαστε παρασιτα γιατι εκπνεουμε διοξειδιο του ανθρακα? επιδη την πατησα και εγω στην αρχη γιατι δεν ηξερα παιδια οι καιροι ειναι πολυ πονηροι, πρεπει να προστατεψουμε τηνελευθερια την ατομικη την ζωη , παση θυσια σε λιγο οσοι ""ρυπαινουν"" θα καιγονται στην πυρα???? ανα τους αιωνες το συστημα δημιουργει "ιερους" πολεμους , σταυροφοριες και ετσι διαχωριζει , φοβιζει ελεγχει, σκοτωνει, και δημιουργει απομππιαιους τργους, αφου τα ξερουμε τα εχουμε δει ξανα και ξανα , δεν πρεπι να την πατησουμε και αν παταμε τετοια κουμπια για παρτυ τους >:\
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι ναι Κωνσταντίνε, συμφωνώ :-( :-( :-( :-( :-( :-(

γι' αυτό έγραψα και το ποστ αυτό!

για να καταλάβουμε ότι η οικολογική συνείδηση δεν είναι το έργο της ψυχής μας...Το κυριότερο έργο της είναι να γίνει ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ μέσα στον θεό...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

επισης αυτοι οι κεραταδες λενε οτι το φαινομενο του θερμοκηπιου ωφειλεται και στα ζωα που εκτρφουμαι λογο της αναπνοησ τους και του μεθανιου, θα απαγορευσουν την εκτροφη ζωων και τι θα τα κανουν αυτα θα τα σφαξουνε?
εμποδίζουν όμως την παραγωγή ενέργειας από το μεθάνιο που θα έλυνε το <πρόβλημα> :-( :-(
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Βασω μου πολυ σωστα, αλλου πρεπει να επικεντρωθυμε, και αυτο ακριβως δεν θελουνε αυτοι @};-
Ultimately, you must forget about technique. The further you progress, the fewer teachings there are. The Great Path is really No Path.
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αμ δεν το ξέρω, λες Κωνσταντίνε μου?

όμως έχουν γνώση οι φύλακες, λένε στο χωριό μου! :?

Εικόνα

ενα βιντεακι για τον νεο παγκοσμιο παγκοσμιο διατροφικο κωδικα και αλλα ενδιαφεροντα

http://www.youtube.com/watch?v=sIiTh52H ... r_embedded
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:? :? :? :? :? :? :? :? :?

ωραία...ετοιμαστείτε να προστατεύσουμε τα μαρούλια της Φωτεινούλας...Η μάχη μάλλον θα ξεκινήσει από τα μαρούλια... :shock:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι Κωσταντίνε!!!
ωραία...ετοιμαστείτε να προστατεύσουμε τα μαρούλια της Φωτεινούλας...Η μάχη μάλλον θα ξεκινήσει από τα μαρούλια...
:-D :-D :-D :-D :-D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Κωσταντίνε... @};- @};-

η Monsanto! είχα δει ένα ντοκιμαντερ σχετικα με τις βιοκαλιέργιες, βιοκτηνοτροφία και στον αντίποδα την monsanto :?

ηταν πολύ ενδιαφέρον και έψαξα πολύ να το βρω στο youtubi αλλα δεν τα κατάφερα

εμεις θα συνεχίσουμε να καλλιεργουμε μαρουλακια! και όχι μονο και αν χρειαστει θα το κανουμε και κρυφα :D :D , ή θα κανουμε τις πέτρες μαρουλια όπως λεει και ο Γεροντας :-D @};-

:x :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Ναι Φωτεινή ακριβός έτσι!!!

Για σένα που ψάχνεις παραδοσιακούς σπόρους και καλλιέργειες και για όποιον ακόμα.
Δες εδώ αυτή την μη κερδοσκοπική εταιρία «ΠΕΛΙΤΙ» :

http://www.peliti.gr

Φιλοσοφικό υπόβαθρο του "Πελίτι"

Ξεκινάμε από την άποψη ότι όλοι μας φέρουμε ευθύνη γι' αυτά που γίνονται σε προσωπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Εμείς οι ίδιοι οδηγούμε τα γεγονότα με τη στάση και τη σκέψη μας. Κατά συνέπεια ο καθένας μας κρατάει ένα μέρος από τη λύση των προβλημάτων σε προσωπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είμαστε θύματα καταστάσεων ούτε φταίνε οι άλλοι γιa αυτά που ζούμε εμείς. Εστιάζουμε την προσοχή μας στα θετικά πράγματα που γίνονται και αυτά ως δια μαγείας αυξάνουν.
Δε γνωρίζουμε τι είναι το καλό και τι το κακό. Δε γνωρίζουμε γιατί γίνονται κάποια γεγονότα. Αν δούμε τα πράγματα μέσα στην πορεία του χρόνου, αυτό που σήμερα είναι πόνος αύριο θα είναι χαρά και μετά μπορεί να είναι πάλι πόνος και ούτω καθεξής. Δεν έχει σημασία η κοινωνική ή η οικονομική μας θέση. Η σκέψη μας είναι πολύ δυνατή και αρκετή για να κατευθύνει τα πράγματα. Όλοι μαζί έχουμε ακόμη πιο μεγάλη δύναμη. Το σημαντικό δεν είναι να βλέπουμε τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνουμε εμείς. Το πρόβλημα δεν είναι αν θα βγει στην αγορά ένα καινούριο προϊόν. Το ζήτημα είναι αν θα το στηρίξουμε ή όχι. Οι πολυεθνικές κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας. Δεν καταναλώνουμε και δεν στηρίζουμε τα προϊόντα που καταστρέφουν το περιβάλλον. Δεν πολεμάμε με κανέναν έξω από μας, αυξάνουμε τη συνειδητότητά μας και αυτό είναι αρκετό για να φέρει τεράστιες αλλαγές

@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

φανταστειται ρε παιδια να κανουμε δαικινηση σπορων και μαρουλιων σε στενα σοκκακια συνομοτικα, σε νυχτες χωρις σεληνη κλπ .εδω δεν βρισκουν χασισοφυτειες
και θα κρυβουμε τον κηπο με τα μαρουλια. Οι χασισεμποροι δεν θα αντεξουν να ειναι νομιμοι με το χασις (αυτο μαλλον θα νομιμοποιησουν ) και θα το γυρισουν στα ζαρζαβατικα
:)) :)) :))

θα μιλαμε οχι για χασισι απο ζωνιανα . αλλα για αγγουρακι ζωνιανων

παει και η φουντα η καλαματιανη, τωρα θα μιλαμε για μαρουλι καλαματιανο
Morihei Ueshiba
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

να σου πω ότι το σκέφτηκα κι εγώ...

:)) :)) :)) :)) :))

Εικόνα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Ένα ποιοτικό δώρο θα είναι μια χούφτα αγνοί σπόροι, μια ριζούλα :x
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Alexandros έγραψε:Ναι Φωτεινή ακριβός έτσι!!!

Για σένα που ψάχνεις παραδοσιακούς σπόρους και καλλιέργειες και για όποιον ακόμα.
Δες εδώ αυτή την μη κερδοσκοπική εταιρία «ΠΕΛΙΤΙ» :

http://www.peliti.gr
Αλέξανδρε! ναι τους γνωρίζουμε, τους ξετρύπωσαμε

τώρα είμαστε σε μια διαδικασία συλλογης σπόρων παραδοσιακών ποικιλιών και εντοπίσαμε ντοματα και μελιτζάνα Λαγκαδά, ιδιαιτερα μελιτζάνα που τοσο έχει εκλειψει, που μαλιστα θεωρουσαν ότι ο σπορος εχει χαθει :-(

υπαρχουν κινησεις και δραστηριοτητες, και μαλιστα και εγω παρακολουθω την εκπομπη "αυτοι που πηραν τα βουνα" με παρατηρηση βεβαια καθως δεν μου αρεσει καθολου η "φυγη" σαν λυση

υπάρχουν όμως Δημιουργικές εκφράσεις Ανθρώπινες :-D και αυτο ειναι καλο και να ακουγεται και να μεταδίδεται, όσο βεβαια εχει αυθεντικοητα και δεν ειναι αλλος ενας εναλλακτικος τροπος για να καλυψουμε το εγω μας @};-
΄
πάντως ναι μεσα για διακίνηση το συζητάς :-D :-D :D :D :x :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Έχω μιλήσει και εγώ μαζί τους. :-D :-D :-D
Πήρα και κάποια σποράκια αλλά χρόνο δεν έχω για καλλιέργεια γμτ μου!
Μου έκαναν θετική εντύπωση γενικός και σαν κίνηση μου άρεσε πολύ. :x

Για το «Αυτοί που πήραν τα βουνά» έτυχε και το είδα μια φορά και ενθουσιάστηκα για αυτό και το ανέφερα πιο πάνω. :-D
Δεν έτυχε να το ξαναδώ μιας και τη τηλεόραση την έχω σχεδόν ξεχάσει. Αν τύχει και δω θα είναι σε σπίτι άλλου.

ΑΑΑΑ...Και που είσαι…!!! μάζευε σποράκια γιατί βλέπω σε λίγο να γίνεσαι προμηθευτής μας..! :D :x @};- @};- @};-

Επιστροφή στο “Ο,ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ”