ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Βασουλι μου!!! :-D :-D :-D >:d< >:d< >:d< >:d<

Και αυτες για τον Τασουλη μας!!! >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Δε νομίζω ότι πλέον έχουμε άλλη επιλογή απο το να σπάσουμε τις αλυσίδες, με όποιο κόστος :x :x >:d< >:d<
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Μόνο από τον καθένα μας θα προκύψει αυτή η αλλαγή…
είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε :x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Τάσο!!!δείξε εμπιστοσύνη!!! @};-

ο Κωσταντίνος, ο άντρας μου έχει να πληρωθεί απο τη δουλειά του ένα τρίμηνο σχεδόν!!η επιχείρηση που δουλεύει δεν φαίνεται να έχει κάποιο ακραίο οικονομικό πρόβλημα απο πληροφορίες που έχει, για να δικαιολογήσει το γεγονός αυτής της κωλυσιεργίας τόσο του δικού του μισθού, όσο και των υπολοίπων εκεί μέσα που αντιμετωπίζουν λίγο πολύ το ίδιο πρόβλημα!!συστυχώς υπάρχουν και περιπτώσεις εργοδοτών που εκμεταλεύονται τη δυσχέρεια των καταστάσεων και επικαλούνται οικονομικό πρόβλημα σαν πρόσχημα να αυθερετούν χωρίς κανένα υπαρκτό λόγο!! :? :?

αυτό στο οποίο εμείς στρεφόμαστε αυτή τη στιγμή είναι την αλλαγή προτεραιοτήτων στη ζωή μας όσον αφορά τα έξοδα που κάνουμε!!μαζί με πίστη και εμπιστοσύνη για όλα αυτά που συμβαίνουν έρχονται λύσεις για το καλύτερο!!
΄Οπως και να συμβεί η Ζωή, είναι Ζωή, μόνο όταν μέσα σ' αυτήν είμαστε ολόκληροι...Αλλιώς είμαστε ανεπαρκείς μέσα σ' αυτήν, όσα καλά και να έχουμε...
@};- @};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Βασούλα

κορίτσια

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Παιδακια δεν εχω λογια να σας γραψω,μα καποια στιγμη ειμαι σιγουρος οτι θα μου ερθουν τα λογια που ψαχνω απο τον καιρο που σας γνωρισα και εχει αλλαξει η ζωη μου :x @};-

Τα πραγματα τελικα μετα το meeting δεν πηγανε ασχημα :-D
Απλα μεταφερομαι στο απεναντι ξενοδοχειο μας μαζι με καποιους αλλους συναδελφους :x
Για την ωρα προχωραμε,ειχα πει το πρωι οτι και να γινει θα προσπαθησω να δω τις ευκαιριες που προκυπτουν και τα δωρα ακομα και αν στην αρχη μπορει να τα εβλεπα μαυρα αυτα τα δωρα.
Το πρωι πριν απο ολα αυτα ειχα κλεισει τα ματια και προσπαθουσα να κοιμηθω,μπορει να μην τα καταφερα αλλα το φως υπηρχε στα ματια μου :x
Ξερω οτι ηταν εκει,τον ενιωθα και τον ευχαριστω οποιος και να ηταν. :x @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-( :-( :-( :-( >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Τασουλη, καμιά φορά δεν χρειάζονται λέξεις...Μόνο να νιώθεις.... @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Λεών »

Ετσι Τασούλη...όλα καλά πανε ...αρκεί να χουμε πίστη!!!

και τίποτα δεν χάνεται απλά καπου υπάρχει και δεν το βλέπουμε!! @};- @};- >:d< >:d<
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

ΛεωνΕικόνα >:d<

ΒασουλαΕικόνα
Άβαταρ μέλους
rosalia

Δημοσίευση από rosalia »

Τασούλη, διάβασε αυτό. Στο αφιερώνω

" Ένας σοφός δάσκαλος διέσχιζε ένα δάσος με τον έμπιστο μαθητή του, όταν διέκρινε μακριά ένα τόπο που φαινόταν φτωχός και αποφάσισε να κάνει σ' αυτόν μια σύντομη στάση. Ενώ περπατούσαν, εξηγούσε στον νεαρό μαθητή του τη σπουδαιότητα των επισκέψεων για να γνωρίζει τα άτομα και να μην χάνει την ευκαιρία να μαθαίνει τι αποκομίζει απ' αυτές τις εμπειρίες. Φτάνοντας στο μέρος εκείνο, διεπίστωσε τη φτώχεια του τόπου, τη φτώχεια των κατοίκων, είδε ένα ξύλινο σπίτι όπου βρισκόταν ένα αντρόγυνο με τρία παιδια με τα ρούχα τους βρώμικα και σχισμένα και τα πόδια τους γυμνά.

Τότε πλησίασε τον άνδρα, που φαινόταν να είναι ο πατέρας της οικογένειας και τον ρώτησε: "εδώ, δεν υπάρχει δυνατότητα για δουλειά ούτε για εμπόριο. Πώς τα καταφέρνετε να επιβιώνετε με την οικογένειά σας? " Ο άνδρας του απάντησε ήσυχα: "Φίλε μου, έχουμε μια μικρή αγελάδα που μας δίνει αρκετά λίτρα γάλα κάθε μέρα, πουλάμε ένα μέρος απ' αυτό, ή το ανταλλάσουμε με άλλα τρόφιμα στην γειτονική πόλη, και μ' ένα αλλο μέρος φτιάχνουμε τυρί, ξυνόγαλο κ.λ.π. ....για τις ανάγκες μας, κι έτσι τα φέρνουμε βόλτα" Ο σοφός ευχαρίστησε γι' αυτή την απάντηση, περιεργάστηκε τον τόπο και έφυγε. Στο μέσο της διαδρομής, γύρισε προς τον έμπιστο μαθητή του και τον διέταξε : "πήγαινε να βρεις τη μικρή αγελάδα, οδήγησέ την προς τον γκρεμό και σπρώξτην στην χαραδρα!" Ο νεαρός, άναυδος , κοίταξε τον δάσκαλό του και του επισήμανε ότι η μικρή αγελάδα ήταν το μόνο μέσο επιβίωσης αυτής της οικογένειας. Καθώς όμως ο δάσκαλος δεν του απάντούσε, έφυγε προκειμένου να εκτελέσει τη διαταγή. Έσπρωξε την αγελαδίτσα στον γκρεμό και την είδε να σκοτώνεται. Η σκηνή αυτή έμεινε χαραγμένη στη μνήμη του νεαρού για αρκετά χρόνια. Μια μέρα, συντετριμμένος απ' το λάθος του, με τις τύψεις της συνείδησής του να τον βασανίζουν, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει όλα όσα είχε μαθει και γύρισε στον τόπο της πράξης του για να την διηγηθεί στην οικογένεια, να της ζητήσει συγγνώμη και να της προτείνει τη βοήθειά του.

Όσο όμως πλησίαζε προς τον τόπο, τον έβλεπε πανέμορφο, με δέντρα, με λουλούδια, το σπίτι μ' ένα αυτοκίνητο στο γκαράζ και παιδιά που έπαιζαν στον κήπο. Ο νεαρός ένιωσε λύπη και απελπισία, με τη σκέψη ότι η φτωχή οικογένεια αναγκάστηκε να πουλήσει το οικοπεδο για να επιζήσει. Επιτάχυνε το βήμα του και φτάνοντας εγινε δεκτός από ένα πολύ συμπαθητικό κύριο. Ο νεαρός ζήτησε πληροφορίες για την οικογένεια που ζόυσε εκεί. Έκπληκτος, μπήκε στο σπίτι και διαπίστωσε ότι ήταν το ίδιο σπίτι που είχε δει τέσσερα χρόνια πριν με το Δάσκαλό του.

Χάρηκε την ομορφιά του τόπου και ρώτησε τον κύριο (τον ιδιοκτήτη της μικρής αγελάδας) πώς τα κατάφερε να βελτιώσει το μέρος αυτό και ν' αλλάξει τη ζωή τους. Ο κύριος, ενθουσιασμένος, του απάντησε:

" Είχαμε μια μικρή αγελάδα που έπεσε στον γκρεμό και σκοτώθηκε. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε άλλη δουλειά και ν' αναπτύξουμε χαρίσματα που αγνοούσαμε. Έτσι γνωρίσαμε την επιτυχία, όπως μπορείτε να το διαπιστώσετε τώρα."

Όλοι μας έχουμε μια μικρή αγελάδα, που μας δίνει απλά ό,τι χρειαζόμαστε για να επιζήσουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα. Αυτό μας κάνει να εξαρτόμαστε και ο κόσμος περιορίζεται σε ότι η μικρή αγελάδα του παρέχει.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ, ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΑΓΕΛΑΔΑ... ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!!!!!!!!

;) @};- @};- @};- @};- >:d< >:d< >:d< Τασούλη, έχεις πολλά χαρίσματα που μπορείς να αναπτύξεις. Ποτέ δεν είναι αργά. Μην το ξεχνάς.
Τα καλύτερα...έρχονται!!!!!!
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Ροζαλία, πολύ ωραία ιστορία :x >:d<

Τασούλη μου >:d< >:d< :x :x :x
Άβαταρ μέλους
rosalia

Δημοσίευση από rosalia »

Τις περισσότερες φορές δεν έχουμε τα κότσια να ρίξουμε οι ίδιοι την ..."αγελάδα μας" στον γκρεμό. Φοβόμαστε το μέλλον, δεν συνειδητοποιούμε τις απεριόριστες δυνάμεις που έχουμε μέσα μας. Όταν όμως κάποιος άλλος το κάνει για μας χάνουμε τη γη κάτω από τα πόδια μας, πιάνουμε πάτο, αλλά μετά αναγκαζόμαστε να αναπτύξουμε τα χαρίσματα που αγνοούσαμε, και ανακαλύπτουμε τη δύναμη που βρίσκεται μέσα μας. Αυτό αφορά την δουλειά που κάνουμε, τη σχέση που έχουμε, το γάμο μας που έχει βαλτώσει........

Γι' αυτό και εγώ μετά από τα χαστούκια που έφαγα στη ζωή μου συνειδητοποίησα ότι " κάθε εμπόδιο για καλό "
Πίσω από κάθε κακό που συμβαίνει στη ζωή σου προσπάθησε να βρεις τι έχεις να μάθεις απ' αυτό και ψάξε να βρεις το καλό που ήρθε.
Γιατί πάντα.........
Τα καλύτερα...έρχονται!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Τασούλη >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Τασούλη ......όλα καλά! >:d< >:d< >:d< O:-)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ροζαλια ομορφη ιστορια!!! >:d< >:d< >:d<

Τασουλη...!!! :-D :-D :-D >:d< >:d< >:d<

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”