πόσο γρήγορα εξελίσσονται όλα, όταν τα αφήνουμε να εξελιχτούν με απλότητα...

Γ@@ω την αγαπημενη περικοκλαδα μου γ@@ω.
Mανδρακο μου ...απλα υποκλινομαι!!!Madraoulas έγραψε:
Ε να λοιπον κι εγω...
Δεν θα μιλησω στην περικοκλαδα πια λες και ειμαστε ξεχωριστα κομματια...θα την κοψω απο τη ριζα (δλδ θα της κοψω τ α@@@@α) και θα την παρω μαζι μεσα μου αφου ειμαστε ΕΝΑ εν τελει και το εχουμε ξεχασει. Θυμαμαι ΠΑΛΙ την ΟΛΟΤΗΤΑ μου λοιπον μ αυτο τον τροπο.
Κακοφορμισμενη οπως ειναι απο τις πληγες των συναισθηματων των δικων μου και των αλλων, δεν θα ειναι πια ερμαιο «αγαπης απο ζητιανια», αλλα ζωντανη λογω «αγαπης απο καρδιας».
Και αν την κοψω απο τη ριζα εχει καλως, αν την κοψω τοσο οσο φαινεται στον υλικο κοσμο θα την παρω μαζι μου, αλλα αυτη που θα ξαναβγει θα ειναι παρθενα για Αγαπη και θα ειναι παλι μαζι μου.
Ζηστε μεσω της εμπειριας (και οχι στα λογια και στη θεωρια) ολα τα συναισθηματα, χαρα-λυπη-ευτυχια-απογοητευση κλπ., γιατι ειναι απιστευτο το μαθημα της γνωσης και της επιγνωσης που παιρνουμε μ αυτο τον τροπο, γινομαστε συνειδητα αληθινοι με οδηγο την Αγαπη.
Η ψυχη μας θελει να ζησει..δωστε της την ευκαιρια για ολα τα συναισθηματα να τα περιβαλλει με Αγαπη και τοτε θα νιωσετε ΕΝΑ με τον ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
Ζηστε με θαρρος για την Αγαπη σας. Η ζωη δεν περιμενει...η ζωη ειμαστε εμεις.
Γ@@ω την αγαπημενη περικοκλαδα μου γ@@ω.
Αγαπη μεσα μας κι Ερωτας για τη ζωη ναι ετσι ειναι.
Και οποιος ειναι ερωτευμενος πρεπει να τον αγαπαμε ολοκληρο γιατι ειναι η Αγαπη η ιδια ΜΕΤΟΥΣΙΩΜΕΝΗ εκεινη τη στιγμη και μας δειχνει το δρομο .
Αγαπηστε ερωτευθειτε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΠΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ.
Οδηγοι- ανθρωποι (που ερωτευονται-λυπουνται και ολα τα συναισθηματα τα νιωθουν οπως εμεις) υπαρχουν για μας στον δρομο μας και τους αγαπαμε και τους σεβομαστε απεριοριστα, δεν ειναι θεοι ομως, θεος κανενας,γιατι τον εχουμε μεσα μας
Μου εδωσε ενα δωρο το παραπανω κειμενο του Μαντρυ..Vaso έγραψε: τι σημαίνει "μετά από αυτό τι να γράψω"?
Εφτιαξα κρυψωνες για να κρύβω, τον φόβο μου να ζησω.... τη μοναξια μου, τις ενοχές μου...τη χαμμενη μου αθωότητα...Vaso έγραψε:Νικητής όμως δεν είσαι και δεν θα γίνεις ποτέ, γιατί δεν έμαθες ακόμα τι είναι θεός...
Vaso έγραψε: και στόχος είναι να επιφέρουμε αυτήν την κατάσταση ενότητας, ώστε να νιώσουμε ολόκληροι...
να αποκαθιστούμε διαρκώς την Αγάπη εντός μας!
με όποιο τρόπο ξέρει ο καθένας και μπορεί...
![]()
![]()
![]()
![]()