Συντονιστής: Vasoula
Πωπωωω!Volvere έγραψε:Το άβαταρ μου ειναι η Candy-Candy, μου αρεσει κ εμενα πολύυυυυ![]()
Ακριβως, να ενα κομματι που δυσκολευει κι εμενα!!!Danny έγραψε:Μεγάλη παγίδα το :"Ολα καλά".![]()
Απλά μη γνωρίζοντας που να ψάξουμε, τι να καθαρίσουμε , και άν τα καθαρίσουμε με τι θα τα αντικαταστήσουμε??
Αντωνία... θα έλεγα ότι δεν τελειώνει ποτέ το θέμα της κάθαρσης!Έως τώρα έλεγα ότι μάλλον τέλειωσα με το θέμα της κάθαρσης.
Τι ωραία!!!! Καλά θα περάσουμε πάλι!!!!Danny έγραψε:Αντωνία... θα έλεγα ότι δεν τελειώνει ποτέ το θέμα της κάθαρσης!![]()
Ούτε στον 1ο ούτε στο 2ο βαθμό, ούτε σε πολλούς -πολλούς βαθμους παραπάνω.
Και άλλα αναπάντητα ερωτήματα Γιατί να είστε μακριά μου??? Γιατί να μη μπορώ να τα συζητήσω από κοντά όλα αυτά με κάποιον??? Με βοηθάει πολύ στην αυτογνωσία η δασκάλα μου στη γιόγκα, δε λέω αλλά στο θέμα του reiki, δεν έχω κανέναν κοντά μουDanny έγραψε:Οσο βρισκομαστε σε αυτον τον κοσμο , ειμαστε εδώ για να μάθουμε, να φωτισουμε , να καθαρίσουμε...
Τα φυσικά συμπτώματα είναι οι ενδειξεις ότι φτανει στο σωμα σου μια δυσαρμονία, και το φυσικό σώμα αρρωσταινει τελευταίο πάντα, οπότε κάτι υπάρχει σε συναισθηματικο ή νοητικό επίπεδο,που σε πιέζει χωρις να το αντιλαμβανεσαι ,ισως?
Με την αυτοθεραπεια σου σιγα-σιγά, με θάρρος και με την θέληση για καθαρση ,θα κατανοησεις τι σου συμβαινει ωστε να φωτιστούν αυτα τα συμπτωματα και να αρχισει αυτη η διαδικασία για Σενα σε αυτον το υπέροχο και ...μακρύ δρόμο της θεραπείας!![]()
![]()
![]()
![]()
Αντωνία είμαστε πολύ πιο κοντά απο ότι νομίζεις!!!Και άλλα αναπάντητα ερωτήματα Γιατί να είστε μακριά μου??? Γιατί να μη μπορώ να τα συζητήσω από κοντά όλα αυτά με κάποιον??? Με βοηθάει πολύ στην αυτογνωσία η δασκάλα μου στη γιόγκα, δε λέω αλλά στο θέμα του reiki, δεν έχω κανέναν κοντά μου