Οι δίδυμοι είναι αρκούντως εγκεφαλικοί θα ήθελα να σου πω αν δεν το ξέρεις...
Το να "κεντρίζεις" τον νου ή την διάνοια (εξαρτάται με ποιάν έχουμε να κάνουμε) μιας διδύμου είναι σαν να την κρατάς αιώνια σε εγρήγορση...
Θα σου δώσω κι άλλες συμβουλές...αφού οι δίδυμες είναι το φόρτε σου!
Η υπομονή δεν είναι από τα χαρίσματα που εκτιμούν, θα έλεγα.
Περισσότερο θέλουν δράση και φυσικά συναίσθημα! Επικοινωνία, αν τους την κόψεις, τις έχασες...Γι' αυτό πρόσεχε με τις διδυμαρες σου.
Δεν είναι το φόρτε μου, δυστυχώς! Είναι η τύχη μου που με περιγελά :lol: :lol: :lol: και με κάνει να γνωρίζω γυναίκες που το μυαλό τους αλλάζει γνώμη συνέχεια, από εκεί πηγάζει η υπομονή μου.
Αλλά δε φοβάμαι πια, ας βρέχει όσο θέλει, έχω γίνει ευέλικτος σαν το νερό που προσαρμόζεται στα εμπόδια και τα ξεπερνά, που λέει και ο Sun Zu.
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!
Μια γλυκιά καλημέρα σε όλα τα γλυκά ζωδιάκια!!!!!!!!!!!!!
(μόνο στα γλυκά)!!!!
ΥΓ: Σπυράκο την πάτησες....και εγώ έτσι ήμουν.... μια ζωή γύρω απο δίδυμους...και επειδή ποτέ δε μπόρεσα να τους καταλάβω...γιαυτό με κυνηγούσαν!!! ΥΓ1: Όχι οτι τώρα μπορώ..... ΥΓ2: Βασικά είναι καλά παιδια.....
ΥΓ3: Αυτή την ατάκα να μην είχανε....."δε μπορούμε να συννενοηθούμε"...και θα ήταν όλα καλά.....Ακούς Βάσω;;;;;;!!!!!
ΥΓ4: Όπως όλοι βλέπετε.... μαζί τους δεν κάνω και χώρια τους δε μπορώ....
ΥΓ5: Φτάνει πια για τους Διδύμους....υπάρχουν άλλα 11 ζώδια....!!!!
ΥΓ6: Πάντως όλοι έχουν πρόβλημα με ένα δίδυμο.......το βλέπετε όλοι νομίζω έτσι;;;;!!!! :shock: :shock:
Καταπληκτικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακάρι να μπορούσα να βάλω φωτο στο φόρουμ να δείτε τοπία ... πράσινο.. δεντρα.. ποτάμια λίμνες... ηρεμία... το κάτι άλλο...
Κάνε κάτι να μας δείξεις μέσα απο τα μάτια σου!!!!!!!!!!!!
Πολύ κάθησατε.....καλά κάνατε και γυρίσατε γιατί μας λείψατε πολύ, πολύ, πολύ, πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εμάς μας λείψατε πολύ πολύ όλοι... και κρίμα που δεν κατάφερα να μπώ στο φόρουμ όλο αυτό τον καιρό.. αλλα τι να κάνουμε.... τώρα εδώ πάλι...χεχεχεχε :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :lol: